Čo vám pomohlo po strate blízkeho?
Ahojte. Prosím poraďte ako sa zmieriť co vám pomohlo pri strate úmrtí veľmi blízkeho človeka. (starká, ako som ju volala starkomamicka) ktorý bol súčasťou vasho života od narodenia. A odrazu tu niet. Prešlo už pár týždňov no mam pocit ze ta bolesť je horšia. 😢
Chce to len čas...to je najlepší liek...mne umrel dvojročný zdravý synovček.... takže viem o čom hovorím 😢...nič len čas...
Už to budú dva roky co mne moja starká nečakane zomrela. Každý večer mi však idú slzy keď si na ňu spomeniem 🥰 a veľmi často sa mj o nej sniva
Viera a čas. Schopnost realne zhodnotit stav a chciet pracovat na zlepseni ( navsteva psychologicky bez medikacie) urcite pomohla priebehu aj progresu dosiahnutemu za cas od umrtia manzela.
@ikuska27 och to si neviem predstaviť úprimnú sústrasť.
autorka.. Ak sitá, čo myslím a už si tu písala, ja by som odporučila odbornú pomoc, ak sa nevieš s tým dlhú dobu vyrovnať, to nemyslím v zlom ❤
Ďakujeme...už je to desať rokov 😢
@ibrunova nie nepísala som ešte
Ahoj. Pozri si blog: https://www.spiritmediumandrea.sk/
A možno sa so starkou budeš chcieť spojiť a porozprávať prostredníctvom pani Andrejky. Môj muž k nej po smrti otca chodieva, je to jedna z hlavných veci, ktoré mu pomáhajú, lebo čas to nieje…Dá sa spojiť aj online. Odporúčam tiež knihy od Michaela Newtona a Dolores Cannon.
@petorka321 mrtvych mame nechat v pokoji odpocivat a nie sa s nimi spajat. A este online.Kto uz tomu uveri?
@petorka321 tak s tymto treba cim skor prestat, toto je velmi nebezpecne, keby sa u manzela alebo vo vasej rodine objavili psychicke problemy spojene s nadprirodzenymi javmi, budete to musiet riesit s exorcistom.
@maja22 pozrite sa, ja hovorím z vlastných skusenosti a tých nie je malo. U nás sú nadprirodzené javy na dennom poriadku a nikto z nás z toho nemá žiadne psychické problémy 😉 mojou úlohou nieje Vás presviedčať o svojej pravde, ja som poradila autorke a nie Vám. A veľmi si zamieňate pojem exorcizmus…
@katarinka289 Ja Vás: za prvé nepresviedčam, aby ste mi uverili 🙂 a za ďalšie: keď o niečom nemáte podrobnejšie informácie, tak je lepšie si doštudovať a potom diskutovať k veci.
Mne umrel pred dvomi rokmi otec, mali sme vzťah taky vselijaky, obaja sme mali priecnu a tvrdohlavu povahu, ale v podstate sme sa mali radi! A zrazu ho nebolo! Mne bolo strašne ťažko na duši, úplne som cítila takú tazobu, musela som sa vyspovedať, potom mi už bolo lepšie! Bola som v 7.mesiaci tehu, keď sa to stalo a doteraz keď pozriem na malého, tak mi príde strašne ľúto, že sa vlastne ani nepoznali, veľmi sa tešil na vnuka a nedožil sa ho 😢
@petorka321 nic si nezamienam, tahate sa doma s diablom za prsty, ked si uz s jeho posobenim nebudete vediet poradit, potom uz nepomoze nik, len moc Jezisa Krista cez knaza exorcistu. 😉
@maja22 Pravdaze 😉 Každý mame svoju pravdu a to je v poriadku.
@petorka321 ja som v prvom rade veriaca a viem,ze mrtvych mame nechat na pokoji.Nie je dobre pre nich ani pre nas,volat ich spat na tento svet
Tu pomôže jedine čas, nič iné
Mne osobne ,keď zomrel otec som to zle znášala ale čas mi pomohol aj keď si spomeniem často ale už to čas trosicku zahojil.Tam iné nepomôže, je to kolobeh života. Ostala v tvojom srdci a to je dôležité.
@katarinka289 v prvom rade som reagovala na to, čo ste mi odpísali - že kto už by uveril tomu čo píšem. No keby ste zažili to co mi zazivame, tak by ste tomu aj uverili by som povedala. Pozreli ste si vôbec jej blog, že už hodnotíte? Ja nikoho nepresviedčam aby tam išiel, ja som napísala PANI čo pomohlo nám. Vás to začalo páliť, načo na mna reagujete 😉 Co je cudne na slove online tiež nechapem - nepoznáte skype? Vy ste si očividne predstavili nejaké scény z filmov o vyvolávaní duchov a už máte svoj “názor”, ale veci niesu buď čierne alebo biele. Pravda môže byt úplne inak ako si myslite. Ako ste si istá, tým že vy viete. Ja si myslím zase, že ani neviete, že neviete. Mŕtvych trápime vtedy, ked za nimi stále veľmi smútime a nevieme to prijať. Keď za nich stále pálime sviečky a chodíme na cintorín. Tiež som veriaca, a preto som pani poradila, keďže povedala ze aj ona je svojim spôsobom…a či si pozrie stránku? Budem len rada, a nech mi potom napíše správu lebo koho poznám (a bolo ich viac) a bol tam, ten dostal odpovede na vsetky otázky.
@petorka321 reagovala som na teba, lebo to, co radis, je tazky hriech, co by si ako veriaca mala vediet. Jediny dovoleny kontakt s mrtvymi je modlitba za nich. Klikla som na ten blog, pani sa prezentuje ako medium, moze byt posadnuta diablom, pretoze ano, diabol pozna nasu minulost, bol pri nasich hriechoch, takze ano, ma nas prekuknutych, aj tych mrtvych a moze vystupovat aj v ich mene a davat odpovede na akekolvek otazky, co mu polozis. Ak by ta pani, ktora ma problem so smutkom posluchla tvoju radu, mohla by si zavarit na dalsi problem a to poriadne velky. To, ze sama priznavas, ze sa u vas doma uz deju nadprirodzene veci, svedci o tom, ze ste prekrocili istu hranicu a chytili ste sa do pazurov najvacsieho klamara na svete. Ak mas teraz pocit, ze vam pani komunikujuca s nadprirodzenym svetom pomohla neznamena, ze to tak naozaj je a ze za to budes vdacna aj o par rokov. Radis tu pani strasne nebezpecnu a hlavne hriesnu vec, ktora jej nepomoze, lebo ludske srdce dokaze naplnit iba Boh, nic ine. Spiritisticke seansy su zvolavanim diabla na pomoc, nie Boha. Boh sa zvolava modlitbou, pokornym odovzdanim sa do jeho vole, a odmietnutim hriechu ( co komunikacia s mrtvymi teda je tazkym hriechom).
@petorka321 zmierit sa s odchodom blizkeho pomoze len vedomie,ze raz sa stretneme.Pomodlit sa,vediet,ze aj po smrti prenho robim dobru vec.A zapalovanie sviecok je znakom nesmrtelnosti,vecneho zivota...mame uplne iny pohlad na vec.A suhlasim s predchadzajucim prispevkom.Kto sa ucastni podobnych veci,ako radite, nemusi dopadnut dobre
Mne zomrela moja najblizsia osoba a opora, moja mama. Presla som strasnym obdobim. Je tomu rok a pol a cas zahojil/ zmiernil tu bolest. Cas je najlepsi liecitel.

Terapia RUŠ, ja som prisla o mamu a len toto mi pomohlo spracovat to a konecne normalne zit.