Kedy si poviete ze ste skutocne stastne. Co je to preco sa oplati zit a rano vstat ? S cim si robite radost? Ako zit v tomto svete a nezblaznit sa?
Ja mám rada kreatívne veci. A odkedy má sestra deti, ešte viac ma to baví, lebo ich to teší, keď vidia napr. vianočnú výzdobu, alebo aj s nimi vyrábam, striháme, lepíme.. Teraz behám po TEDI-m a pozerám vianočné veci, aké by sa mi hodili (kým majú a kým sa dá všade ešte chodiť).
Potom tiež príroda, prechádzky. Alebo aj vianočné filmy.
@unicornlady a uz maju veci na vianoce ?
@tajnickam mna niekedy presne to tesilo rano si vyjst na balkon a vypit si kavu zacat takto den
@nicicka stale najdes na zlej veci aj nieco dobre ? To teda nebude najjednoduchsie
Najstastnejsou ma robi moj 3 rocny syncek, spolu sa zobudzame, spolu zaspavame. Pre synceka sa naozaj oplati zit najma ked je este taky malicky a potrebuje ma, a samozrejme aj ja jeho🥰 A radost si robime dennodenne , potesime sa pusinkou,objatim, santenim, ideme na prechadzku samozrejme ze si aj nieco dobre kupime aby sme sa obaja potesili 🥰 a tak no, keby nie maly tak je to o nicom 🤷♀️🙏🙏
To veru nie. Preto je ťažké žiť s depresiou. Ale dá sa to 😉
@nicicka ja viem dnes som si povedala ze zacnem odznova inak sa budem nato cele pozerat ze stacilo sebalutosti dufam ze mi to vydrzi
jasné, v Tedi-m majú vianočné veci, a aj v Kik som videla
Áno, presne tak. Ono ale keď prídu úzkosti alebo pochybnosti tak sa to vráti. A na to aby to človek ustal musí si vytvoriť sebalasku. A keď zacne v hlave kolotoč výčitiek a obviňovaní sa, vtedy si uvedomiť že aj napriek tomu čo mi beží v hlave sa mám rada. Že mám právo reagovať tak ako som reagovala. Že aj ja som len človek a odpustiť sama sebe. Začať si veriť a posúvať sa vpred. Držím prsty 😉
@nicicka dakujem velmi pekne
dlho som nevedela co je to stastie. ale ked som dozrela a zistila, ze nemusim ku kazdemu byt dobra, mila , ustretova ... a robit to, co ini odo mna ocakavaju, aspon som si myslela, ze ocakavaju. ale potom som zitila, ze vacsina ludi na mna kasle a vobec im na mne nezalezi a kludne s tym ziju, zacala som sa zbavovat ludi, ktori su pre mna nepodstatni a zostalo mi zopar vernych a je mi fajn. uz nie som tzv. "peoplepleaser" a prijala som tzv. ( ja som si to tak nazvala) " muzsky princip" - klud, ved nic sa nedeje, pohoda. 🙂 a je mi fajn. ale vcera som mala pocit stastia, ked moj 10 r. syn si ku mne lahol a pozerali sme tv a vydrzal 20 min. 🙂
@alianai to je pekne takze si to tak vyfiltrovala a uz di nerobis tazku hlavu
Nie je to síce priamo o šťastí, ale celkovo o živote rozhovor, a ako aj strava atd... spôsobuje depresie (psychológ Radek Ptáček)
https://www.youtube.com/watch?v=exhjZJAlK2wmna robi stastnou zdravie, ked dostanem zakazku ktora ma bavi, zapad slnka a polne kvety, ked sa maznam ci so zvieratom alebo s clovekom, kakaovy vegan puding z jahodami
Viera...
Káva 😆