Čo vás robí šťastnými?
Kedy si poviete ze ste skutocne stastne. Co je to preco sa oplati zit a rano vstat ? S cim si robite radost? Ako zit v tomto svete a nezblaznit sa?
Ja mám rada kreatívne veci. A odkedy má sestra deti, ešte viac ma to baví, lebo ich to teší, keď vidia napr. vianočnú výzdobu, alebo aj s nimi vyrábam, striháme, lepíme.. Teraz behám po TEDI-m a pozerám vianočné veci, aké by sa mi hodili (kým majú a kým sa dá všade ešte chodiť).
Potom tiež príroda, prechádzky. Alebo aj vianočné filmy.
@tajnickam mna niekedy presne to tesilo rano si vyjst na balkon a vypit si kavu zacat takto den
@nicicka stale najdes na zlej veci aj nieco dobre ? To teda nebude najjednoduchsie
Najstastnejsou ma robi moj 3 rocny syncek, spolu sa zobudzame, spolu zaspavame. Pre synceka sa naozaj oplati zit najma ked je este taky malicky a potrebuje ma, a samozrejme aj ja jeho🥰 A radost si robime dennodenne , potesime sa pusinkou,objatim, santenim, ideme na prechadzku samozrejme ze si aj nieco dobre kupime aby sme sa obaja potesili 🥰 a tak no, keby nie maly tak je to o nicom 🤷♀️🙏🙏
@nicicka ja viem dnes som si povedala ze zacnem odznova inak sa budem nato cele pozerat ze stacilo sebalutosti dufam ze mi to vydrzi
Áno, presne tak. Ono ale keď prídu úzkosti alebo pochybnosti tak sa to vráti. A na to aby to človek ustal musí si vytvoriť sebalasku. A keď zacne v hlave kolotoč výčitiek a obviňovaní sa, vtedy si uvedomiť že aj napriek tomu čo mi beží v hlave sa mám rada. Že mám právo reagovať tak ako som reagovala. Že aj ja som len človek a odpustiť sama sebe. Začať si veriť a posúvať sa vpred. Držím prsty 😉
dlho som nevedela co je to stastie. ale ked som dozrela a zistila, ze nemusim ku kazdemu byt dobra, mila , ustretova ... a robit to, co ini odo mna ocakavaju, aspon som si myslela, ze ocakavaju. ale potom som zitila, ze vacsina ludi na mna kasle a vobec im na mne nezalezi a kludne s tym ziju, zacala som sa zbavovat ludi, ktori su pre mna nepodstatni a zostalo mi zopar vernych a je mi fajn. uz nie som tzv. "peoplepleaser" a prijala som tzv. ( ja som si to tak nazvala) " muzsky princip" - klud, ved nic sa nedeje, pohoda. 🙂 a je mi fajn. ale vcera som mala pocit stastia, ked moj 10 r. syn si ku mne lahol a pozerali sme tv a vydrzal 20 min. 🙂
Nie je to síce priamo o šťastí, ale celkovo o živote rozhovor, a ako aj strava atd... spôsobuje depresie (psychológ Radek Ptáček)
https://www.youtube.com/watch?v=exhjZJAlK2wmna robi stastnou zdravie, ked dostanem zakazku ktora ma bavi, zapad slnka a polne kvety, ked sa maznam ci so zvieratom alebo s clovekom, kakaovy vegan puding z jahodami

Káva 😆