Čo znamená odpoveď môjho priateľa?
Baby, po menšej výmene názorov s priateľom,som sa narovinu opýtala či má ľúbi alebo čo vlastne ku mne cíti,keďže mi to počas vzťahu nikdy nepovedal a jeho odpoveď bola
Presne ako ti radi @evkano1402 ak mas nie len ze tusenie, ze cosi nie je uplne v poriadku, ale si si vedoma o co presne ide, jedine co mozes pre seba a svoje dobro spravit je uplne ho vymazat zo svojho zivota. Skor ako bude prilis neskoro. Kludne mi napis spravu ak sa o tom chces porozpravat.
S byvalymi je v kontakte preto, ze si potrebuje nechat zadne dvierka, ak sa ony na neho uplne nevykaslali, stale od nich moze ziskavat vsetko co od teba plus to ocividne vyuziva aj k tomu, aby teba zneistil. Vsetko to su malickosti, ktore ti nakoniec mozu znicit psychiku a zivot, na Slovensku je to stale tabu tema, ale treba o tom hovorit. A ty naozaj bud opatrna
Nezaslúžiš si vedieť je podľa mnat ešte horšie ako keby povedal nie
Ja ti dám preklad. Znamená to: teba neľúbim určite, ale nie som schopný povedať ti to normalne, tvoja neistota mi masti ego. Najviac ľúbim seba a potrebujem tvoju pozornosť, pozitívnu či negatívnu, hlavne si nadomnou lam hlavu, ja som totiž toho hoden, ja ja ja....ok, ak nie tvoja pozornosť, aj od inej ženy bude dobrá.
Návrhovane riešenie: rozchod a on si o tom nezaslúži vedieť ani. Ale nie. Porozmýšľaj, prečo sa nad takým trápiš. Spoluzavislost?
Keby ta ľúbil, povie ti to sam dávno. A ani nemusí, stačí, ak za neho hovoria činy. Pri tejto odpovedí by som to uzavrela sama, a už by to bol len bývalý priateľ. Na tomto "vzťahu" nemá zmysel pracovať, lebo zrejme tam už žiadny nie je
Aky vztah? Ved ta ma za nic. Ziadne "ide pravdepodobne ku koncu". Koniec, ciara a ide sa dalej. Co tu este treba analyzovat a rozoberat. Keby sa jeho slova dali zhmotnit tak ta "kopol do zadku"
@tykat tak mi to skús rozpisat viac...prečo to tak vidis, na základe čoho a pod.a tiež to,ako by si prípadne reagovala ty na mojom mieste v danej situácii...ako žena,ako by si sa k tomu postavila (to,že je koniec vzťahu mi je jasné,ale ako by si napr. v danej situácii komunikovala s takým človekom ty)?
? Ani toto ta nepresvedčilo, že tento vzťah je úplne bez šance a nanič? Aby jeden dospelý chlap povedal žene, že načo sa s ním ťahala, keď je koniec? OMG🙈🙈.A vety typu, ty nič nevieš, aj tak to neurobíš, aj tak to nepochopis..tu už mala blikať kontrolka, že toto je absolútne v háji. A aby napokon zavalasil, že si nezaslúži ani vedieť ci ju ľúbi? Dievča zlaté, ber nohy na plecia a od toho cuda čím skôr utekaj!Toto môže ešte horšie byť...A vieš, prečo "je naštvaný, keď chceš rozchod?" lebo jeho ego neznesie, že ty necháš jeho, podľa jeho zmýšľania jedine chlap by mal opustiť ženu, nie naopak. Nie je v tom láska, len jeho hrdosť, ktorú by si mu riadne zrazila, keby ho ty prvá odkopnes....
Analyzuješ až sa preanalyzuješ. Zdravý vzťah je o niečom úplne inom. Zistíš keď prestaneš riešiť nesprávneho.
Držím palce.
Nemam velmi co rozpisat...Nekomunikovala by som s nim uz nijako. Jeho slovami "Nezasluzi si to" 😁
Vobec by som s nim nestracala cas. Evidentne chce byt k zene nadradeny, vychovavat ju ako psa (on posudi co si zasluzis a co nie). Toto ja nepotrebujem (ani ziadna zena). Proste bol by koniec, nestal by mi ani za myslienku. Bolo by to len mrhanie casom.
presne ako pise @tykat uz ani myslienku...mala si byt uz davno mimo jeho dosahu pre tvoje dobro
Najlepsia reakcia je ziadna, proste mrtvy chrobak a ziaden kontakt (no fucking contact ever)
Zbytočne si lameš hlavu nechce ťa najvyšši čas vzťah ktorý je nefunkčný skončiť.Zbytočne analýzy dotahovačky ukonči to skôr než nieje neskoro.Ty chceš počuť že bude to dobré čo je na tom nefunkčnom vzťahu dobré jeho slová ty nič nevieš, si taka onaka len on je dobrý je z bývalými v kontakte načo.OK nepoviem blahoželanie meniny narodeniny ale byť v kontakte ukočim si jeden vzťah zatvorim dvere a otvorim dvere druhe. A že ti vyčita že si s nim toľko bola ved to manipulátori robia, vyčitky iba ten druhý je zlí ON je dobrý.Vinu podľa toho nesieš ty halo po ukončeni vzťahu každý ma svoj podiel viny a nie ako ON že ty si taka onaka len ON je dobrý ukonči to nemáš čo ľutovať.Už len samotny fakt že si sa s nim rozišla a vrátila sa k nemu nebol dobrý nápad ja som názoru že ked sú dvaja spolu rozidu sa už by sa k sebe nemali vracať niekde chyba bola a preto sa rozišli myslim si aj ked ťa nepoznam že máš asi na ineho už mi prídeš ako keby si si neverila že po definítivnom rozchode s týmto terajšim si nikoho nenajdeš možno je to len môj pocit.Už ked si teraz od ňeho odišla nechod s nim viac do vzťahu.Nezaslúžiš si vedieť či ťa má rád to je akože čo.Nezaslužiť si lásku ja som netušila že láska je za odmenu. Bud láska vo vzťahu je alebo nie a nie že si nezaslužiš vedieť to je čo akože úplne sa asi scvokol prepáč ale nikdy som od nikoho nepočula chlapa alebo ženy žeby toto povedal svojmu partnerovi nezaslužiš si vedieť že či ťa ma rád.Ved to rodičia hovoria deťom ked niečo chcu hračku, sladkosť, že niečo neurobili tak si nezaslužia nič a nie že lásku.Láska bud je alebo nie a žiadne za odmenu a zaslúžiť nezaslúžiť.Ukonči tento chorý vzťah a definitivne zatvor dvere a vyhod kľúč ako sa povie pomyselne. Toto je ťažko chorý vzťah chce ťa vlastniť ovladať ,diktovať ti čo môžeš a čo nie tu neni žiadnej inej cesty ani zachrani je koniec aj ked ty to počuť nechceš a ani evidentne ukončiť kedže si sa parkát s nim rozišla a vrátila sa k nemu načo to bolo dobré.Držim palce aby si sa rozhodla ale už definitne.Nepotrebujem aspoň ja nie nemam potrebu sa stretavať s bývalými priateľmi načo možno napisať SMS na meniny, narodeniny, a Vianoce a dosť ale byť v kontakte z bývalým načo je to dobré.
citi sa nadradeny, za mna prec od takeho...ale kazdy sme iny, niekto to potrebuje pocut, niekomu to netreba, chlapi su v tomto setrni a nebavi ich to stale opakovat. No ja som nasla muza, co uz skoro 10r nema problem povedat "lubim Ta", niekedy mam den, ze ho s tym casto "otravujem" a on s pokojom mi rovnako odpovie, lebo vie, ze to proste potrebujem pocut...lebo vo vlastnej rodine com nieco take nepocula.
Nechaj ho tak, nekontaktuj neries, hlavne sa nesnaz vnucovat sa mu a uvidis ci si on zasluzi teba alebo mu len robi dobre ze ma niekoho, kto ho lubi a kto nadovsetko stoji o jeho pozornost. Je len na tebe ci budes tou, ktora bude tancovat ako on piska a ktora bude prosit o jeho milosrdnu pozornost a ktoru okasle akonahle najde naivnejsiu obet, alebo tu, o ktoru bude ochotny bojovat a ktorej pozornost bude stat on a bude musiet o nu zabojovat.
toto je jasné ako facka, viacej by mi nebolo treba k tomu aby som sa zbalila a odišla
Ukončila si to ?

Ako vies, ze ti hovori pravdu. Myslim, ze by si bola poriadne prekvapena, keby si sa porozpravala s nejakou jeho byvalou ( ak by bola ochotna sa s tebou o nom bavit).
Ak tam vidis tu poruchu, je strata casu a energie sa zamyslat, preco je to tak, ako to zmenit...ale pomoze ti vyrozpravat sa...
Dalsim z mnohych znakov u narcisov je vyvolavat chaos a zmatok...