Čo znamena párna sobota v rozsudku? Poraďte!
5. mar 2010
V rozsudku je uvedene, ze otec ditata ma pravo stretavat sa s nim kazdu parnu sobotu a po nej nasledujucu nedelu...
Co to vlastne znamena? Je to kazda sobota v parnom tyzdni, alebo je to sobota s parnym cislom v datume. Ja som to pochopila ako sobotu v parnom tyzdni, exmanzel ako sobotu s parnym datumom...a problem je na svete... cakam na vase odpovede. dakujem

akoze, ja niekedy vazne nechapem, niektore temy.. ked sa tu ideme bavit este aj o parnej sobote, ze co to je.... tak to uz je na mna mooooooc... baby preboha, bez urazky,ale toto?? to niekto nechape? 😲
jasne, ze je to parny a neparny tyzden !!!
a mimochodom.. su aj opacne pripady, ked napr. moj priatel ma mat dceru kazdy parny rok na velku noc a vianoce od 27.12 do konca prazdnin zimnych a este v zivote ju nemal ba velku noc a vianoce viac ako 5-6 dni, aj to po velkje slovnej prestrelke. proste niektore zeny su fakt jak mechom udrete.. sama som rozvedena a naco mam dieta stresovat? ide k otcovi kedy chce a moze, mame urcene kadze dva tyzdne ,ale napr. chodi kludne aj niekedy cez tyzden prespat napr. zo stredy na stvtok, alebo tak.. nevidim v tom problem a samozrejme si vychadzame v ustrety.. takze nie vzdy je to len muz,ale casto aj zena co zneuziva situaciu a lahko je pocuvat jednu stranu.... 😉 kadzy den navyse je u nas vecny boj u priatela o jeho dceru a dokonca, matka ma tu drzot naplanovat si na dany vikend grilovacky a pod. srandy, len aby mala nechcela ist ku nam a mala zaujimavejsi program doma.. to si nevymyslam, to je realita.... a najviac trpi to dieta.. minule chudatko povedala, ze napise do posty pre teba, aby sa jej rodicia uz zmierili..ale chuda nechape, ze na to jej posta nestaci, to by jej mama musela zmenit komplet myslenie a neupinat sa na dieta a nevydierat citovo denno dennym telefonovanim a vycitkami, ak dieta nahodou nezdvihlo telefon, lebo ho nepoculo.. ako minule 4 minuty otazky preco nezdvihla, ako je to mozne, ze ona potom nevie , co sa deje... tak toto ja nem chapem.... a to uz ale nie je o parnych a neparnych vikendoch... to uz je o ludoch ako takych,
vela stastia🙂