icon

Čo znamenajú zmeny v správaní našej mamy?

7. júl 2024

Naša mama robí zvláštne veci.. Topánky nám smeruje špičkou smerom k dverám. Aj všetky topánky v botniku tak nastavila. V izbe ma nastavene roztvorene nožnice smerom k dveram. . Mam pocit ze jej to niekto poradil a ze to niečo znamená. Píše nám do kalendára rôzne odkazy píše nám sms aj keď sme doma a ona je v izbe.. Typu ty moja myška aj vojnu si vyhrala a boje volov zo záchodov.alebo božia milosť je k spaseniu potrebná pre každého nie iba pre jedného. Toto už vie každá kačka tak je veľká naháňačka a potom z toho hnačka. Myslím ze tam je dačo v neporiadku. Nemá záujem o bežné veci ako je varenie upratovanie. Ma zle nálady je urážliva pre nič. Dá prednášku ze si necítime matku pritom každý jej skáče okolo zadku.

Strana
z2
autor
11. júl 2024

@brendaa nemá tablet ani fon s internetom.. Nevie na pocitaci

tmonika
13. júl 2024

A bola si za dr? Maš niečo nove? Celkom ma to zaujima, nakoľko sa to môže stať hocikomu z nás príp. v našom okolí. Napr. môj známy ma 73 r. začal si uvedomovať , sám, že začal zabúdať, zabúda na veci kt. sa dejú teraz, všetko si píše, príde a nevie čo chcel, dosť ho to znervózňuje, pamäta si všetko čo bolo dávno, ale deti už vedia, a on tiež čo to znamená, vedia sa na to pripraviť..

Strana
z2