Čo znamenajú zmeny v správaní našej mamy?
Naša mama robí zvláštne veci.. Topánky nám smeruje špičkou smerom k dverám. Aj všetky topánky v botniku tak nastavila. V izbe ma nastavene roztvorene nožnice smerom k dveram. . Mam pocit ze jej to niekto poradil a ze to niečo znamená. Píše nám do kalendára rôzne odkazy píše nám sms aj keď sme doma a ona je v izbe.. Typu ty moja myška aj vojnu si vyhrala a boje volov zo záchodov.alebo božia milosť je k spaseniu potrebná pre každého nie iba pre jedného. Toto už vie každá kačka tak je veľká naháňačka a potom z toho hnačka. Myslím ze tam je dačo v neporiadku. Nemá záujem o bežné veci ako je varenie upratovanie. Ma zle nálady je urážliva pre nič. Dá prednášku ze si necítime matku pritom každý jej skáče okolo zadku.
A bola si za dr? Maš niečo nove? Celkom ma to zaujima, nakoľko sa to môže stať hocikomu z nás príp. v našom okolí. Napr. môj známy ma 73 r. začal si uvedomovať , sám, že začal zabúdať, zabúda na veci kt. sa dejú teraz, všetko si píše, príde a nevie čo chcel, dosť ho to znervózňuje, pamäta si všetko čo bolo dávno, ale deti už vedia, a on tiež čo to znamená, vedia sa na to pripraviť..

@brendaa nemá tablet ani fon s internetom.. Nevie na pocitaci