icon

Čudné správanie švagrinej

ivmila
4. okt 2012

Ahojte...mám skveleho manzela a tri male krasne deticky....nenadavame na svoje rodiny, máme dobré vzťahy, teda aspon doteraz som si to tak myslela...Pomahame si ako vieme, z oboch strán vzájomne...aj s deťmi mi svokra pomoze, a aj naši pomôžu...ide o to, že teraz sa stala taka jedna vec, čo ma dosť zarazila...mam svagrinu, manzelovu sestru, ktora je mladsia odo mna o 4 roky. O chvilu ma svadbu. S tym suvisi aj moj problem.. minule sa so svokrou nieco dohadovali, ked som tam bola a tak som sa opytala o čo ide...tak zjavne som ich tým zaskočila a tak mi svokra povedala ze bude rozlucka so slobodou... a ja na to: " A to mna nezavolas? " myslela som to zo srandy...a svagrina: "jasne, ved prave som ti to chcela povedat a jasne ze si pozvana " odvtedy presli uz asi 2-3 týždne a predstavte si, ze ta rozlucka uz bola ale samozrejme bezo mna....Dnes som sa jej na to opytala, ze kedy je ta rozlucka....a ona ostala v pomykove, a hovorí: joooj sak to ani nestoji za reč taka rozlučka"...Velmi ma to boli a trapi, ja viem je to malichernost oproti problemom iných ludí....ale predsalen, mam pocit ze z ich strany ide voci mne len o pretvarku....Podotykam, ze ja som svagrinu brala ako kamaratku, ajna mojej rozlučke bola, a nema nejake zasrane kamošky, dokonca su starsie ako ja....nechapem, kde sa stala chyba...vlastne ani neviem, co by som chcela od vas pocut, len som sa chcela trosku postazovať....nemam pocit ze som nejaky asocial, kamaratky mam, a snazim sa s kazdym dobre vychadzat....no neviem..co si o tom myslíte?

Strana
z3
luci78p
28. okt 2012

jeeeej,ani netušíš,kolko je okolo teba falošných ludí,ale jasné ze ta to zamrzí,ked niekomu doveruješ a on ta oserie....ber to z rezervu... 😉

horana
29. okt 2012

Nehladala by som na tom chovani nic zakerne.
Ty si uz "zasluzila" mama, ktora ako taka nepasuje prilis na akcie tohto typu. To ze ty si ju na svoju pozvala - predpokladam ze vtedy ste boli obe rovnakeho "statusu" - mlade bezdetne koceny....
Napriek tomu, v inych oblastiach mozte byt aj nadalej dobre kamosky, aj ked myslim ze aj tu sa to postupne bude vzdalovat, ty uz si prilis skusena mamina, jej vlastne deti este len prijdu a s tym spojene hladanie ciest, tu ta mmch dovlim si varovat pred pokracovanim kamaratstva v rovine radenia neskusenej mladomame. Formalne a vzhladom na minulost vsak stale sa mozte respektovat a byt si priatelkami, ale vase "veky" sa teraz rozroznili viac nez o tie 4r. vzhladom na tvoje materinske skusenosti, si uz niekde dost inde, riesis ine veci, ine okruhy problemov co sa casom nutne prejavi....
Jasne ze ked si ju vymykla ako sa o tom so svokrou bavi, ba dokonca si sa sama predpozvala (toto sa podla mna nerobi, pytat sa rovno ci mozes dojist, je to netaktne) - narychlo ta pozvala, bolo je hlupe povedat ti to do oci, a potom to nezrealizovala s vyssie uvedenych dovodov.
Nehnevaj sa na nu, bud nad vecou, nezozieraj sa. Postav svoje sebavedomie na inom.

Strana
z3