Čudné správanie svokry: Ako to riešiť?
Zdravím priatelia, v posledných dnoch som si všimol niečo čudné na mojej svokre …. Žijem s priatelkou u jej rodičov a jej rodičia sú milí ludia no občas sa hádaju a vyzerá to že už tá láska čo tam bola tak neni .. a minulý piatok som sedel sám večer v obývačke, pričom si prišla kumne sadnúť moja svokra a bolo to veľmy divné lebo narážala slovne na to aký máme s priatelkou sex , či ju to bolelo prvý krát a tak ďalek a už vtedy mi to bolo divné no dnes ráno som sa zobudil a na mobile som mal správu od svokri v ktorej stálo '' viem že po mne pozeráš ☺️ ,, čo si o tom myslíte ???
To slnko uz riadne pripeka.
@anonym_autor za ťa svokra chce pretiahnuť 🤣 možno ťa testuje či si verný jej dcere
Veď zareaguj normálne. Pribehni k nej do sprchy, vyzleč sa a zakrič na ňu: Hi Barbie. Ak ti odpovie Hi Ken, vlez za ňou. Ak bude kričať, zle si si to vysvetlil.
Ja by som pekne pri spoločnej večeri vytiahla tú spravu a opýtala sa pani, že ako to myslela.
Tak jej len odpis: Fuj, nie! 😄
@anonym_978240 toto je dobre…myslim, ze uz by ju to preslo 🤣🤣🤣
@anonym_autor myslik si,ze pozeras vela serialov a filmov a potom tvoris z nudy temy,ktore realne neexistuju.Bud si len unudeny a vytesujes sa tu z velavazenych komentov,alebo si nadrzany a cakas,na nejake pikantne komenty.V kazdom pripade,odloz ten telefon a chod radsej von

@sense prečo?ja zak isto chodím k priatelovym rodičom keďže nemáme ešte nič svoje a vychádzame si nežijem tu samozrejme alw chodím tam spávať svokra ju nazýva asi preto lebo nevedel asi jak inak ja som tiež občas povedala mojej svokra aj keď to svokra nie je ešte moja
@anonym_9274e3 Mňa by porazilo, keby cudzí človek sa nasťahoval do nášho bytu a správal sa ako člen rodiny. To keď sa s aktuálnym priateľom rozideš a budeš mať ďalších bývajúcich ešte v detskej izbe, tak u každého budeš kľudne prespávať?