Dali by ste niečo mužovi, ktorý sa vám páči?
Dali by ste niečo mužovi ktorý sa Vám páči?čo ja viem dám priklad..Pracuje v obchodnom centre v športovom obchode..Usmievate sa stále na seba..Pozdravite sa..
Kúpilii by ste mu čo ja viem naprikalad energeticky napoj?myslím len tak..😃😃či sa to mužom nerobí?nie sme v žiadnom vzťahu,ani sa v podstate nepoznáme.Chcem len vedieť Váš názor
@marca12 oooou no možno je to aj tento prípad.lenze teraz cez tie ruska sa darmo usmievame keď to ani nevidno 😂
@budemmamca ale vidno to na ociach,clovek tak zneznie alebo ako to nazvat.
@budemmamca A ja som si myslela, že si nejaká tínedžerka! A Ty už 11 ročný vzťah za sebou? Tak potom by som ho možno neskúšala zvádzať nenápadne, ale nápadne. (Nechcem Ti brať ilúzie, ale ak je to dobre vyzerajúci chlap okolo 30-tky (súdiac podľa toho, že máš za sebou 11-ročný vzťah, čiže tiež budeš mať asi toľko a asi sa neusmievaš na nejakého 18-ročného zajka), tak je vysoko pravdepodobné, že niekoho má.)
@h2 Kurnik no vyzerá to tak
@marca12 to je pravda 🙂
@budemmamca no to ja ti už neviem, nebola som pri nich 😅😅 zrejme fb atď atď .. 😉
@budemmamca ak ma ten chlap okolo 30 a je to fesak (nielen v tvojom ponimani), tak si je toho vedomy. A taki uz bud niekoho maju, alebo ak maju zaujem, nemaju problem vystartovat a sami sa ist prihovorit.
Takze bud je nesmely (velmi vzacna moznost pri takej vekovo-vzhladovej konstelacii).
Niekoho uz ma, ale lichoti mu tvoje pokukovanie.
Nikoho nema, ale nie si jeho typ, aj ked ho bavi tvoje pokukovanie.
Moze byt gay (preco nie).
Najcastejsia moznost je, ze po istej dobe otukavania (pokukovania, usmevoch, pripadne aj z casu na cas prehodenych zopar vetach), ked zena da takto najavo, ze u nej zaujem je, tak chlap pride a oslovi ju sam (niekam ju pozve, alebo ponukne jej s niecim pomoc, alebo ju o pomoc s niecim poziada - proste si najde zamienku, ako s nou stravit kusok viac casu. A otukava dalej, ci si dobre vysvetlil jej zaujem.).
Ak napriek tvojim signalom zaujmu ostane len pri pokukovani a usmevoch, tak mu lichotia tvoje sympatie, ale zaujem nema.
Ale este sa mozete stat priatelia. A teoreticky (vzacne) zisti, ze si super baba a zalubi sa.
Hlavne si daj pozor, aby to neskoncilo tak, ze sa zalubis ty, kontakt budete mat minimalny, takze si toho muza budes vykreslovat podla svojich snov (lebo ho v realite nebudes riadne poznat) a stratis v marnom tuzeni rok-dva zivota.
@moonlight1210 Ďakujem veľmi pekne za múdre slová 😊
A povedali by ste mu že sa Vám o ňom v noci snívalo?😆
@budemmamca niekedy aj motyka vystreli. ale osobna skusenost - dala som kedysi kinderko, potom pohladnicu, bolo to poriadne trapne. teraz spatne sa snazim tu spomienku z hlavy vymazat. chlap musi vediet podstupit to riziko odmietnutia, lebo casom mozes zistit, ze je to taky ten typ, kde ma postavia, tam stojim. a o nic nebude vediet zabojovat. takeho by si asi nechcela. takze ja by som pockala, nech zabojuje.
Zalezi to od toho co ty chces....
Nech sa na mna nik nehneva, ale je tu strasne vela stereotypov. Muz musi to ci ono. Zijeme v 21. storoci, vy zenusky ste bojovali roky za rovnake prava ako muzi tak preco nie aj povinnosti??? Preco si maju byt pohlavia rovnake v pravach, ale nie v povinnostiach??? V zapadnom svete tomu tiez hovoria "double standards".
Existuje prislovie: "Ak chces vediet ako ulovit rybu, nejdes si po radu k rybe, ale k rybarovi."
Mna tu mozno za toto ukamenuju, ale drviva vacsina zien ti povie, ze vsetko je na chlapovi cize ak chces skutocne radu ako zbalit chlapa tak sa pytaj muzov co im pride ako jasny signal a co zas nie. Ver mi, ze ty mas pocit, ze mu davas jasne signaly, ale vobec to tak nemusi byt.
Su muzi ktori bud maly zle skusenosti, su plachi alebo si jednoducho neveria alebo neznasaju odmietnutia velmi dobre pretoze ich zazili uz niekolko a jednoducho ocakavaju, ze dalsi pokus dopadne rovnako.
Moj brat nikdy nebol ziaden cassanova a ja tiez nie a moja sucasna svagrina da sa povedat, ze ho k vztahu kvazi dokopala svojim sposobom a teraz su spolu a velmi si pochvaluje, ze bola vo vztahu proaktivna. Ma muza s uspesnou karierou, krasny dom a nadhernu dcerku a doma chlapa ktory je nielen odbornik vo svojom obore ale aj domaci kutil a skvely otec.
Jej ex bol ten co ju zbalil a to nanho po rozchode nadavala, ze cavo nevedel ani vymenit ziarovku v lampe takze asi tak.
Ak budes len cakat, dostanes len to co k tebe pride a ver mi, ze tie pribehy co tu miestami najdes....ojoojoj.....niektore zenusky maju doma peknych grazlov. Ak si proaktivna, automaticky zvacsujes svoje moznosti pretoze nielenze si vyberaju teba ale aj ty si vyberas sama a dokazes ovplyvnit zaujem aj muzov ktori navonok zaujem nejavia.
Rozhodnutie v konecnom dosledku zavisi na tebe, ale ak len budes cakat, mozno sa nikdy nedockas toho co naozaj v zivote chces.
Ak ti poviem moju osobnu skusenost tak ja sa pytam len raz ci maju zena zaujem ist so mnou von. Ja nie som ten typ " 9x nie, 10-krat uz ano". Pre mna toto dobijanie nie je, ale skor obtazovanie. Ak ma zena skutocne zaujem tak ti nepovie nie. Ak by sa mna krasna, zena opytala ci s nou chcem ist na kavu tak urcite jej nepoviem nie len aby sa ma opytala druhykrat.
Tieto tiche, hanblive typy niekedy bohuzial ostavaju na ocot, ale taky je zivot. Mne toto mozno tiez hrozi, ale velmi si tym hlavu nelamem. Pri dnesnej rozvodovosti a pribehov z MK mam absolutne luxusny zivot.
Moja osobna rada je, ak nieco chces tak si chod za tym. Jeho mozno nevies ovplyvnit aby ta oslovil, ale ty to ovplyvnit vies tym, ze sama urobis prvy krok tak len smelo do toho.
Vela zdaru 🙂
Ja len taký zážitok, nasa kolegynka mlade,krasne dievča,si vzdy nieco objednala a dala kuriérom poslat do roboty...a asi tu trasu mal vudy ten istý,alebo nahoda,ze ja jedneho to vzdy vyslo, tiez boli k sebe mili,a ona uz začala robit psie kusy,objednavat blbosti,oblecko len aby prišiel jej to doniesť,a nas uz stare vraždy sa pýtala ako dalej...ta,co ako dalej,zakladna a prvá vec je ci je zadaný, a druha ci ma zaujem on..lebo ak zdravý,sebavedomy (zdravo) a nezadany chlap/muz je, sám prvý pozve,opyta sa....
Nakoniec sme to vyriešili my! Priama otazka.. dobrý, zasielka pre xy slecnu...ano ona este slečna,a vy parobok? 😅😅😅 Hej,hej traposina ale co!! Účel svätí prostriedky.
Hmm, kuriér face plame😳 ..no, som ženatý!
Jaj všetci pekny su rýchlo zadaný...aj sme mu polochotili,aj sme sa dozvedeli, aj uz kolegynka ušetrí z výplaty, no prestala objednavat handry len tak. Tolko zo života.
@perdulka7 to bol len príklad 😂
@mariejenka oooou no to bude ten prípad
@hopsadobrandejsa tak sa opýtam teba ako rybára nejaké typy ako uloviť rybu😃
@perdulka7 tak čo navrhujes?😃
@perdulka7 tak poraď ako sa otukat či má zaujem
@perdulka7 konkrétne čo by si povedala
@perdulka7 to bolo myslené nejak dvojzmyselne?
@meluela ja neviem kedysi sa mi darilo donútiť muza aby sa prišiel zoznámiť 😁 donútiť myslím očami a úsmevom 😁 a nejde o vyzývavé šaty ani nič podobné. Ide o vyžarovanie tela a duše 🙂 lenže už som to neskúšala odkedy som sa vydala a rozviedla už som 2 roky aj dačo sama ale nerobím to už 😁 už len pasívne čakám na zázrak
Nie ani keby bol jediný na svete 😅 nikdy som neurobila prvý krok..

@h2 no veď toto že aj ja som už vyšla z cviku😃mala som 11 ročný vzťah a preto už ani neviem ako nenapadne zvádzať mužov 😆😆