Dali by ste niečo mužovi, ktorý sa vám páči?
Dali by ste niečo mužovi ktorý sa Vám páči?čo ja viem dám priklad..Pracuje v obchodnom centre v športovom obchode..Usmievate sa stále na seba..Pozdravite sa..
Kúpilii by ste mu čo ja viem naprikalad energeticky napoj?myslím len tak..😃😃či sa to mužom nerobí?nie sme v žiadnom vzťahu,ani sa v podstate nepoznáme.Chcem len vedieť Váš názor
@meluela veď práve aj u mňa je tak že muž ktorý by mal záujem na nepriťahuje a taký ktorý záujem nemá tak za takým saliem 😃
@sunny8 ani usmiať sa teraz poriadne nedá s tým rúškom
@budemmamca To sa budes musiet opytat rybárov ktori na ryby chodia 😉......ja uz nerybarcim
@hopsadobrandejsa ja sa pýtam teba 😋 na čo by napríklad zbalila žena teba?
@budemmamca zena, ja neviem, akoze, tiez som uz z cviku vysla, ale ty sa pytas ako prvacka na zakladnej 🤭 keby sme ti akukolvek dobru radu dali, na co ti je? On odpovie a ty co rychlo zas natukas na mk, ze co mas dalej povedat? 🤭 tak ked nevies, tak mu povedz, ze ma pekne rusko 🤭 ze skoda, ze sa musia nosit, bo ani nevies, ci sa usmieva, alebo nie...
@budemmamca 🤣🤣🤣🤣
Kazdy chlap funguje inak cize na kazdeho plati nieco ine.
U mna by to zrejme boli velmi očividne signály aby k niečomu takému doslo, ale kedze ja som realista a viem ako zeny fungujú, môžeme sa bavit len v teoretickej rovine.
Ja žijem vo Švajčiarsku a tu je vľúdnosť, priateľsky pristup a slušne správanie uplne štandardná vec cize očný kontakt alebo milé slovko sa za signál záujmu da považovať len tazko......na SK je to jednoduchsie pretoze zbadať slušného človeka medzi skupinou búranov rozozná aj slepý.
Budem úprimný a poviem ti, ze asi očividný signál by bola konverzácia na priateľskej urovni nasledovaná žiadosťou o cislo.
Najlepšia rada aku ti viem dat je ist za tym co chces......aj za cenu odmietnutia.
Uvediem ti príklad. K nam do reštaurácie chodia skoro na dennej báze jedna stíhačka za druhou. Ktorákoľvek ina restika nam toto moze závidieť. Poväčšine na tie dievčatá zabudnes pretoze vies, ze zajtra tam mas nejake nove supy.
Ja nemiešam biznis s privátnym životom kedze u mna je profesionalita v praci dôležitá. Ja si s cajockami pokecám ba aj poflirtujem pretoze je to moj job, ale vo vseobecnosti dievčatá nebalim pretoze to nie je náplň mojej prace.
Par tyzdnov dozadu k nam dosli dve holky sa najest este pred večerným návalom a jedna z nich mi dodnes ostala v pamäti. Pre mojich kolegov ničím výnimočná, ale zo vsetkych žien co som u nas videl to bola pre mna najkrajšie dievča ake som kedy videl.
Jedine co ľutujem je, ze som neprelomil svoje pravidlo a nepovedal, ze mi je strasne sympatická....hoci by k ničomu nedoslo. Odvtedy som ju viac nevidel.
Moja pointa je, ze pravidlo aby muz urobil vzdy prvy krok nie je vzdy optimálne pretoze okolnosti to nie vzdy dovoľujú.
Zo vsetkych krásnych žien ktore sa u nas premenu je jedina u ktorej ľutujem, ze som ju nespoznal a s tym proste musim zit.
Preto ti vravim, ak vies, ze to olutujes ak nic neurobíš, tak radsej správ ten krok sama. On je v praci a flirtovanie so zákazníckeho môžeme mat aj neželané konzekvencie. On je v praci, šéf ho neplatí za flirtovanie takze to musis brat tak ako to je. Ak chces vediet ci tam potenciál je, je to na tebe rozdúchať oheň.
Ver mi, ak by som dostal znovu šancu ju stretnúť a dat jej kompliment, urobil by som to pretoze nikdy nemozem vediet ako by to cele dopadlo. Vzdy ked som prechádzal restiku som sa pozrel na ich stol a zachytil ju dívať sa na mna.
Jednoducho proste vies ked sa niekto diva tvojim smerom nielen preto aby zistil ci je vsetko v pohode ale preto lebo od teba nevie odtrhnúť oci a ja si myslim, ze ona velmi dobre vedela preco sa na mna pozerá. Casnici sa pozerajú hlavne co sa deje na stole. Ak sa zakaždým pozerá žene do oci tak tam je to jasne.
My sme sa jednoducho stretli na zlom mieste alebo bola to moja najlepsie strávená hodina v praci.
Osloviť ho nemusis a mozes to nechat plávať, ale budes sa s tym musiet naučiť zit a to niekedy vobec nie je ľahké 😉😎
@hopsadobrandejsa držím palce aby znova prišla 😉
@taga ja som hrozna ja to viem 😃proste som hanblivá a neverím si 😃
@budemmamca oči napovedia viac ako úsmev 😁
@budemmamca To je zrejme malo pravdepodobne, ale zivot je zas plny prekvapeni. Clovek nikdy nevie, ale dik 🙂
@hopsadobrandejsa toto presne mi povedal už teraz môj muž... ľutoval by som ,keby sa neopýtam!! Opýtal sa,a už sme spolu 11 rokov, a začína ľutovať, že sa opýtal😅😅😅 ne,neee sjandujem😆
Tiež prajem,nech ešte príde v Vam do restiky.
A vo Švajčiarsku mám brata a svagrinku, tiež v gastronómii, brat elektrikár. Drz sa.
@mariejenka Vdaka 🙂
Vazne? No svet je maly, Slovakov je tu dost, teda aspon u nas v Luzerne.
No to je presne to co vravim. Niekedy proste clovek vie, ale okolnosti komplikuju situaciu. Sak ja som skoro cely horel, som myslel, ze restauracia vzblkne 😅😅😅

@perdulka7 práveže nie len veľmi dlho som bola zadaná a vyšla som z cviku