icon

Dali by ste partnerovi ultimátum kvôli dieťaťu?

25. jan 2025

Ahojte, dali by ste partnerovi ultimátum ohľadom dieťaťa? On už jedno z predchadzajúceho vzťahu má. Na začiatku vzťahu sme sa rozprávali a dieťa sme chceli obaja. Biologické hodiny mi už neskutočne tikajú. Chce ho, ale nie teraz. Stále sa ma pýta, za čím sa naháňam, ak nadhodím túto debatu. Na otázku, načo ešte on čaká, a kedy bude podľa neho vhodná doba, som nikdy odpoveď nedostala. Náš vzťah bol mimo toto dokonalý. Začalo to škrípať týmto, cítim, že na neho tlačím, a rovnako to cíti aj on. Nepatrím ešte do starého železa, ale myslela som, že s týmto partnerom si naozaj už založím rodinu. Cítim sa nenaplnená, nedokážem sa s tým nejako vnútorne vyrovnať a jednoducho ja to dieťa veľmi, veľmi chcem. Teraz. A zároveň viem, že pre mňa je tento rozdiel v aktuálnom nastavení dobrý dôvod na rozchod. Akurát tu nastáva situácia, že aj keď sa s ním rozídem, to dieťa mať tak či tak nebudem.. Ocitla ste sa niektorá v podobnej situácií? Ďakujem

Strana
z2
taktotedanie
26. jan 2025

Keby ho chcel uz ho davno mate
Keby teba chcel davno si uz jeho manzelka
Jemu momentalny stav vyhovuje, pre teba bohuzial bud sa zmieria so zivotom, ktory ti ponuka alebi si zacni vazit viac samu seba a zamavaj mu na rozlucku
Praca je len hlupa vyhovorka, ktorou sa ti snazi zatvorit usta a dufa, ze ich uz ohladom tejto temy neotvoris
Nechce si robit dalsie dieta

matkahelka
26. jan 2025

Ja hlavne nerozumiem, preco si mlada 24 rocna zena, ktora si moze vyberat zavesi na krk chlapa s deckom. keby si mala pred 40, ok, ale v 24 rokoch? jemu uplne rozumiem, on uz dieta ma, dalsie uz nechce, preto vymysla vyhovorky.

sidicek
26. jan 2025

@matkahelka navyše on ak sa stara o dieťa väčšinu času ,tak len získava tým, že mu s ním pomáha mladá vitálna žena. No preco sa 24r dievcina rozhodne namiesto slobodneho zivota robit macochu inému dieťaťu a cusat pri hrncoch a práčke mi je tiež záhadou.

mantilka
26. jan 2025

K d on to tak necíti, nie je o čom....dnes chalani radi klamú. Možno nechce už žiadne, lebo už jedno ma.
Máš už 29, nestracaj čas a hľadaj chlapa, ktorý si chce založiť rodinu ale hlavne sa mu nenasackuj do postele s full servisom, lebo keď mu dáš všetko...už nič nepotrebuje.

mane01
26. jan 2025

A kolko mas rokov? Lebo je rozdiel 19 a 39 🤷🏼‍♀️… ak si mlada zaba, tak prestan vysilovat a dopraj mu cas. Ak si po 35, tak by som mu ozaj povedala bud alebo…

pralinka25
26. jan 2025

@tykat inak to je strasne svinstvo od oho chlapa.

autor
26. jan 2025

@0kristina0 a pomohlo teda?

autor
26. jan 2025

@lindus_esterka super, toto si veľmi pekne napísala ☺️ ultimátum sebe

0kristina0
26. jan 2025

Ano pomohlo, mame 9 rocnu dceru, keby mam na neho cakat tak ju dodnes nemam. Sam uznal, ze to bolo to najlepsie rozhodnutie.

olimuc
26. jan 2025

Rozumiem mu, ze nechce dalsie … ale chybaju podstatne informacie. Byvas v jeho byte alebo je to spolocne byvanie atd? On uz jednu rodinu mal nejako sa zabezbecil a je fajn, ze ste sa hrali na dokonalu rodinku, ale v podstate nou nie ste. Pochybujem, ze za 5 rokov sa situacia zmeni. Mladej naivnej zabe moze povedat cokolvek .. ber alebo nechaj tak. Nesokopes ho nijako… ake das ultimatum? Dieta alebo sa odstahujem 🤷🏻‍♀️ Neboj takych co sa radi pristahuju a chvilu sa postaraju o domacnost aj s dietatom sa najde … az ked dostanu rozum, si uvedomia, ze tato cesta je zarubana

liliblacky
26. jan 2025

nenazvala by som to ultimátum, ale produktívny rozhovor. Proste si ho posadiť a bez nejakych výčitiek, či tlaku sa ho opýtať, ako to vidí s detmi, lebo Ty už tu túžbu máš (a nezáleží, koľko rokov máš, proste už prišla). A podľa toho by som sa zariadila.. Ja som bola s ex 5 rokov a tiež sme deti “plánovali”, len nebol termin, že kedy, najskôr bývanie, potom svadba a potom možno raz… a pár mesiacov pred svadbou som mu vravela, že už sa vo mne ozýva túžba deti mat a on, že on to tak na najbližších 5-6 rokov ešte nevidí.. tak sa svadba nekonala.. paradox: on má do roka po rozchode syna 🤣

Strana
z2