Dali by ste šancu mužovi, ktorý oficiálne zarába minimálnu mzdu a zvyšok má na ruku?
Dali by ste šancu mužovi, ktorý oficiálne zarába minimálnu mzdu a zvyšok má na ruku? Popravde, moc sa mi to nepozdáva, viem, že to nie je jeho vina a ani ho za to neodsudzujem, ale premýšľam, či je to problém pre mňa, alebo nie, prípadne ak by sme spolu mali dieťa.
@nela82 A spytam sa takto - pochopila si, co som napisala?
@vroni
Ja s tebou suhlasim.
Ono sa to nezda ale vsetci tu na slovensku zalamujeme rukami nad nasimi politikmi, ake maju konexie, ako kradnu a bla bla...a konecnom dosledku su len odrazom tohto naroda.
@babulkomale Pozri, mne sa protivi byt necestna a snazim sa rovnako pristupovat aj k ludom vo svojom zivote, aj ku svojim podriadenym. Vazim si, ked sme k sebe ferovi, cestni, kolegialni ... to su moje hodnoty, nikomu ich tu nevnucujem. A podla svojho nastavenia chcem mat vedla seba aj muza.
A zatial mozem povedat, ze to prinasa velmi vela dobreho pre zivot...
@babulkomale ktory architekt by toto akceptoval? Inak tiez by ma zaujimalo, aka je to ta velka firma. Gastro, sluzby, tam ma to neprekvapi.
@ropucha6 napriklad mlady po skole...
@zmrzlinka2021 ja ti to neberiem, tiež tak zijem a som s tym ok. Len som ponukla pohlad pre tych, ktori sa s tym nestretli.
Ja tak nepracujem.
@karolinakr naozaj sa pýtaš, prečo sú odvody ake sú? Odpoveď nájdeš aj tu na fóre....
@minutka tak tvoj otec je zodpovedný, väčšinou ľudia čo pracujú na živnosť naravajú s peniazmi inak, zobudia sa po 50ke, v horšom prípade až vtedy keď im príde výmer zo sociálky. Mam niekoľko chlapov v okolí, co sa hrdina ze nebudú platiť darmozracov v štátnej správe ale žijú v prenájme alebo stále s rodicmi, o nejakej investičnej nehnuteľnosti môžu iba snívať, ale majú "super auto" a čakajú ze zbalila babu ku ktorej sa nasťahujú.
@slavomira236 👍

@karolinakr gastro napríklad