Dali ste sa s bývalým znovu dokopy?
V poslednej dobe sem častejšie prispievam, no veľmi mi to pomáha. Vidieť svoj problém očami ďalších (neznámych) ľudí je pre mňa veľmi poučné.
Ide o to, že som sa so mnou partner rozišiel po 5 rokov (pred dvomi týždňami).
Dôvody - hádky, v návale frustrácie som mu povedala dosť škaredé veci a mám pocit, že som tak u neho vyvolala veľmi negatívne pocity (bohužiaľ ľudia robia aj chyby, poučila som sa na celý život, nemáme deti, mám 24rokov, ale jednoducho cítim, že je to môj osudový muž)
Po rozchode som sa zachovala tak, že som ho dosť prosila o druhú šancu (jednoducho som to tak cítila a srdce ma nepustilo). Pred týždňom mi písal, že mu chýbam. Sám začal robiť mierne ústretové kroky. Včera sme spolu boli (1.krát od rozchodu) a objímali sa, bozkávali, aj k intímnejším veciam prišlo - bolo to naozaj krásne. No keď som s ním bola chvíľu dnes, znovu som cítila, že je stále rezervovaný, stále ma pochybnosti. Viem, že sa to neda vypustiť z hlavy za pár dní, že budeme mať jeden večer pekný a všetko bude ako predtým. Teraz sme teda opať spolu.
Moje otázku tak sú- ako sa mám teraz správať (chcem aby cítil, že mi na ňom veľmi záleží no zároveň nechcem byť vtierava). Dali ste sa vy s partnerom znova dokopy po rozchode? Aké to bolo? Aké správanie mám teraz zaujať voči nemu, aby sa to napravilo? Dá sa napraviť takýto vzťah? (viem, že to už nebude ako predtým, no aj láska sa vyvíja a verím, že môžme objaviť niečo nové). Ďakujem za všetky reakcie, veľmi mi to pomáha a každý komentár si zoberiem k srdcu.

@zedena jej aky stary prispevok 🙂 Dnes uz mame deti dve 😇