icon

Darček k 30-ke pre švagrinú

sevcikovaa
3. jan 2021

Možno to znie hlúpo no vôbec sme si nesadli...hned zo začiatku som bola pre ňu dedinska hus...vraj ona je lepšia lebo je skoro z mesta....nase návštevi sú len nútené... niekoľko krát skúšala brata poštvať no márne....bude mať 30 a keby jej nieco nedam tak ma ukamenuje😃😃...( Hned sme neposlali drobcovi na meniny a vyčítala to) ....mne dala na 30 džbán a poldecaky pritom vie ze vôbec nepijem alkohol😥😥( este aj zabudla strhnúť nálepku,ze to dostal jej muz k 30) detom kupuje veci z vypredajov a strhne nalepky ....co jej dat aby som mala pokoj...dakujem za typ

Strana
z2
mariet24
3. jan 2021

@sevcikovaa tiež mám takú švagrinú, dezert a dovidenia...

pribinak
3. jan 2021

Poslala by som jej džbán a poldecáky spat. A nech teda nevyzeram ako hovado 1. triedy, pribalila by som dezert

sevcikovaa
autor
3. jan 2021

@mariet24 to bude naj riešenie.... vsetko sa musi točiť okolo nej a deti....svokra zabudla na syn aj vnúčence....

sevcikovaa
autor
3. jan 2021

@pribinak aj to ma napadlo 😃😃 len muž my to nechce dovoliť ....trvalo my kym som mu otvorila oči, že segra len hucka proti nemu rodičov....

evaachesa
3. jan 2021

Džbán a 1 poldecak s Tesco vínom 😅

elizabet173
3. jan 2021

@evaachesa tesco vino si dufam myslela kvalitne tetrapakove 🙂

elizabet173
3. jan 2021

@sevcikovaa ja by som sa s jej narodeninami vobec nezaoberala, nech jej nieco kupi muz.

mariet24
3. jan 2021

@sevcikovaa u nás tiež tak, my akoby sme už neexistovali, oni žijú u svokrovcov, obe máme bábätka ale o nás minimálny záujem, už aj muž to pochopil... Už dva roky sa nebavíme, len pozdrav a hotovo. A vyhovuje nám to obom... Len na mrzí ako sa svokra zachovala, ale to je na dlho...

evaachesa
3. jan 2021

@elizabet173 noo bud nejaký dobrý ročník v tetrapaku, alebo v plastovej lahvinke 😅

sevcikovaa
autor
3. jan 2021

@mariet24 mne hovor ...svokra vykrikuje ze zato mozem ja ....mne je to práve ľúto vnučka ma 10 a babku nechce ani vidieť

mariet24
3. jan 2021

@sevcikovaa môj starší nechce k babke chodiť kvôli hentej osobe, lebo len vrieska po deťoch ..boji sa a babka si ich žiaľ nezastane, takže ho nemienim nútiť a jej som to do očí povedala... Keď sa ich nevie zastať jej chýba...

sevcikovaa
autor
3. jan 2021

@mariet24 normalne ako keby cez kopirák....ja sa s nimi už ani nebavim ...behala som tam po každom sviatku...mne na meniny nemôže prísť lebo dcérka potrebuje pomôcť z deťmi....chlapa som usadila,ze naco tam chodiť ked len tam opravuje kosi a nic ine .... švagrina ked tam je griluje a sedi v obývačke aj z muzom...vraj su unavený a my nie ....mne aj svokra dala malej po chrbate a my sme jej nedali ani po zadku 😉😉

elizabet173
3. jan 2021

@evaachesa neuveris, ale raz sme obehli cele mesto, kym sme taketo kvalitne tetrapakove za 1,69 zohnali. Isli sme na navstevu k muzovi, ktory je velkym znalcom vin, chceli sme si z neho vystrelit, tak okrem kazety s dobrym ruzovym, sme zhanali taketo. Asi bolo po podpore, ale nakoniec sme zohnali

evaachesa
3. jan 2021

@sevcikovaa počuj a načo sa s nimi stretávate a hrajete divadielko? S mojou švagrinou sa tiež nemusíme... nenavstevujeme sa, nekupujeme darčeky...v kontakte som len s bratom ... Byť na tvojom mieste tak sa na to vybodnem 😌

elizabet173
3. jan 2021

@sevcikovaa preco to silis? Maju ta na haku, citis sa tam neprijemne, na co sa tam tlacis? Posli SMS, ak su narodeniny okruhle pohladnicu a finito. Ak chce ist muz blahozelat, alebo na navstevu, nech ide. Preco si kazit den navstevou u ludi, s ktorymi sa citis neprijemne? Ak tam dcera nechce ist, tak nepojde.

elizabet173
3. jan 2021

@sevcikovaa inak riesis ti tu uz pol roka a nic si nevyriesila. Co si si zobrala z rad tych zien, co ti pisali? O pol roka zalozis dalsiu temu, aku mas nemoznu svokru a svagrinu a budes tam kde dnes

pribinak
3. jan 2021

Ak by svokra/svokor udrel/la moje dieťa v živote by som tam už nešla a mihol by sa muž na mna hnevať akosi by chcel

Neviem k čomu je dobre toto celé, očividne tá nemôžu ani cítiť, ukončila by som celej toto darčekovanie a zbohom

A že som slušne vychovaná poslala by som jednu SMS v menej celej rodiny a finito

simca06022011
3. jan 2021

Ako nehnevaj sa, ale na co sa im pchat do zadku? ci uz svagrinej, alebo svokre? iez som chodila nasim sem tam pomoct, prisla sestra, hodila deti mame na krk, vylozila nohy a.... dalsi raz som si sadla, vylozila nohy a bolo. Proste aku dostanes taku vrat, neviem ci som dobre citala, ale svokra dala akoze tvojej dcere po chrbte, ci co? No ako to by raz skusila :D take hromy blesky by lietali... a manzel by mohol aj po mihalniciach chodit. Proste odtial potial. Dar? Je lockdown, poslite jej e-pohladnicu. A ked, tak kazdy obchdo ma taky vypredajovy regal s haraburdami, tak jej kupte sviecku z 2eura, sadu najhorsich 6 poharov ake najdete. A vybavene. Ale ja by som tam nesla. A dary od nej by som jej vratila spat... a samozrejem take ze, dala darcek co dostal jej chlap - iste by som to komentovala :D nech si to necha na pamiatku...
nechces tam chodit ty, nechce tam chodit tvoje dieta... tak tam nechodte. Kaslite na nich. A s maminkou nech si robi poriadky manzel.

sevcikovaa
autor
3. jan 2021

@evaachesa ja som to tak chcela len ona musí byť pred svokrovcami 👼 ...ze peklo robim ja .... vieš keby neukazala pravu tvar bolo by menej financií ...

evaachesa
3. jan 2021

@sevcikovaa pozri, tak či tak bude zle, takže najlepšie urobíš keď sa na nich vybodneš a bodka 🙂 bude sa ti oveľa ľahšie žiť.

ukulela
3. jan 2021

@sevcikovaa ja by som jej ten džbán vrátila. A farbami na sklo ešte naň namaľovala meno, alebo venovanie, aby ho už nemohla posunúť ďalej.

pribinak
3. jan 2021
elizabet173
3. jan 2021

@sevcikovaa aky mas problem ich vymazat zo svojho zivota?

evaachesa
3. jan 2021

@ukulela bohovské 😂😂😂 áno, áno, ešte toto urob a ďalšie darčeky už nerieš
@sevcikovaa

zuzki1
3. jan 2021

VRámci slušnosti prianie a lacnú bonboniéru keď máte take vzťahy a to chceš silit, + by som vrátila aj džbán a povedala že vraciaš “putovny” Džbán, aby pochopila že vies že si ho dostala ako putovný...my mame dobre vzťahy v rodine a i tak sme sa so svagrovcami dohodli že darčeky si nedávame , iba deťom , ...
A celkovo by som ju neriešila, keď ma mindraky, neozvala sa jej a nechodila tam , keď chce muž nech chodí ...alebo vypi kávu a povedz že ta boli hlava a treba ti ísť sa prejsť

tykat
3. jan 2021

Krém na vrásky, papuče, odpadkový kos, kusavy šál, plastový obrus, metla, umelý kvet, Mikuláš z kakaovej hmoty, borovička (ked tak lubi chlastat), ... je toľko možností len si vybrať 😂😂😂

jaja20
3. jan 2021
pribinak
3. jan 2021

@tykat odpadkový kos je náhodou super, ten zo zoznamu vyškrtni 😁😁😁

elizabet173
3. jan 2021

@tykat skapeeem, ten plastovy obrus a umely kvet su top 🙂

sevcikovaa
autor
3. jan 2021

@tykat tvoje typy na darček su top ...kde sa hrabu všetky moje nápady ....toto by ma nenapadlo ani pri údere do hlavy

Strana
z2