icon

Darček od partnera

m_s7
20. aug 2018

Ahojte maminky, dúfam že svojím príspevkom nevyvolám príliš búrlivú diskusia, ako sa to tu občas stane. Len ma zaujíma váš názor, či si myslíte alebo sa vám zdá v pohode dostať od partnera po vyše 4 rokoch vzťahu k narodeninám ponožky a fľašu vína.. Teraz, keď to píšem, sa mi to zdá až komické, no ráno som bola tak nejak sklamaná. Nechcem pôsobiť nevďačne alebo že som nejaká náročná, možno sa nájde niekto, kto si na narodeniny ani nespomenie, len ja som čakala niečo iné.. Ďakujem za váš názor a prajem pekný deň

babikadaska
20. aug 2018

Ja dostavam od manzela na narodeniny a vianoce vzdy sperky vysokej hodnoty (diamanty) a nejake drahsi kusok oblecenia. Velmi si to vazim,jednak ma to ako marnivu zenu neskutocne potesi, a taktiez vybera darceky uplne sam.Potom mi vzdy povie,akym uskokom zistil spravnu velkost (kupil mi sam zimny kabat na vianoce a sadol mi ako uliaty),takze sa na tom este aj dobre pobavime. Viem,ze su to darceky od srdca a o to viac sa z nich tesim. Cez rok nedostavam bezne kvety ani ine dary. Moj manzel je velmi malovravny,vyzera drsne,nikto by ho netipoval na romanticky typ. Nemame peniaze naviac, na tie darceky musi viac pracovat a odklada bokom par mesiacov. Takze nie je to,ze ide na poslednu chvilu okolo obchodu a kupi co mu prve pride pod ruku.

zuzanka.zuzu
20. aug 2018

@babikadaska jj margot robbie ktorej fotku máš ako profilovú zvykne dostávať diamanty na narodeniny určite, ale ty asi moc nie 😝 p.s. admini nepozerajú filmy, či ako?

babikadaska
20. aug 2018

@m_s7 ak mate celkovo dobry vztah,zda sa mi to uplne v poriadku. Ale chapem tvoje sklamanie,mala si urcite nejaku predstavu,mozno aj dlhodobu,ze ta prekvapi,a nebola splnena. Racionalne argumenty ti v tej chvili nepomozu,o sklamani rozhodlo srdce 🙂

babikadaska
20. aug 2018

@zuzanka.zuzu predstav si,ze bezne existuju ludia strednej triedy,ktori nosia aj diamanty a znackove kabelky 🙂 maju ich po jednom po dvoch kusoch a uzivaju si to.

fefe123
Autor odpoveď zmazal
zenaajmama
20. aug 2018

To naozaj sme jediní čo žiadne darčeky si nekupujú? Hneď na začiatku vzťahu som poprosila partnera(už manžel) aby sme si darčeky nedávali. keď máme sviatok,tak pôjdeme von,alebo si urobíme pekný večer doma.
S tými darčekmi sú len komplikácie.Vsak aj tak si kúpime čo chceme,alebo potrebujeme.

babikadaska
20. aug 2018

@fefe123 kde som napisala ze vysokej hodnoty ?za 1400 eur kupite maly kvalitny diamant. To je prijatelna cena na vianocny darcek.

babikadaska
20. aug 2018

Ved ja nepotrebujem aby ste mi verili :D ja som napisala ako to je u nas. To je vsetko.
A chapem,ze asi vasa predstava diamantu je holywoodsky zasnubny prsten za 5 milionov dolarov. Z mojho blizkeho okolia maju vsetky kamaratky minimalne snubny prsten diamant. A ano povazujem nas za strednu vrstvu.

fefe123
Autor odpoveď zmazal
babikadaska
20. aug 2018

@fefe123 dakujem 🙂
Neviem kde pisem jedno a vzapeti vyvraciam..
Argumentaciou sa inak zivim,ale v takomto pisomnom prejave na fore mi to asi nejde.

sense
20. aug 2018

Takze ja dostavam zvycajne kyticu plus nieco male (skoda ze nemam narodky,ponozky dosluhuju,budem si musiet kupit sama)....

Osobne si na dary nepotrpim lebo.vsetko.co potrebujem mam a co chcem si kupim aj sama...

Mna by skor mrzelo ak by zabudol....ako to co mi da kedze si na to nepotrpim a posledne roky vsetci "zabudaju" kedze spominaju kolko je to odvtedy co otec zomrel, zial noc pred mojimi 30. Narodeninami....

sandrahi
20. aug 2018

@sense ja by som povedala, ze dary tak celkom nehovoria o laske, o jej velkosti muza k nam, o jej hlbke, ja mam radost, ked si spomenie, ze nezabudne, lebo moj je na toto majster zabudat datumy 🙂

sense
20. aug 2018

@sandrahi aj ja mam radost ked si spomenie lebo zvysok rodiny zabuda....a to je pre mbaviac ako.hodnotne dary...

Nikdy som lasku nemerala hodnotou daru....kaslat na drahy dar ak by sa mal ku mbe spravat ako hulvat...

sandrahi
20. aug 2018

@sense presne tak zdielam s tebou taktiez tento nazor, ja som rada, ze pride povie mi vsetko najlepsie a da pusu, pre mna je dolezitejsie to aby sme stravili tie narodeniny spolu, ze ideme sa prejst alebo varime spolu doma veceru, to je pre mna ovela viac ako nejake materialne veci 🙂

zooeynka
20. aug 2018

@m_s7 ty co kupujes partnerovi na sviatky? Ci ti nechcel naznacit ze aj tvoje dary su, povedzme, nudne...

korunka1
20. aug 2018

@babikadaska len pre poriadok 😁😄
kde som napisala ze vysokej hodnoty ?....tu...
Ja dostavam od manzela na narodeniny a vianoce vzdy sperky vysokej hodnoty (diamanty

zooeynka
20. aug 2018

@korunka1 kasli na to, ak sa niektora chce chvalit diamantami vysokej hodnoty od manzela, tak nech to robi...sa pousmej a kasli na to

vroni
20. aug 2018

Jasne, lebo nam, hnusnym materialistkam, da rano chlap po papuli, odskoci si ku frajerke a vecer nam vrazi do ruk obrovsku kyticu a diamantovy nahrdelnik.....
Preboha, trochu uvazujte, nez tu zacnete deklarovat svoju neuveritelnu skromnost a nenarocnost. Snad nemusim muzovi dakovat za fakt, ze ideme spolu na veceru alebo ze zaregistruje, ze mam narodeniny. Ze sa podporujeme v krizovych situaciach a vymiename si drobne pozornosti v kazdodennom zivote je snad normalnym stavom v partnerskom zivote a nie oslavou narodenin.

korunka1
20. aug 2018

@zooeynka veď hej, ale aj tak..

zooeynka
20. aug 2018

@korunka1 mna skor v jej prispevku prekvapilo, ze citujem"nemame peniaze naviac..."ale na diamanty 2x do roka sa peniaze najdu. Fakt sa bavim. Ale ved jej doprajeme, ja len ze ludia maju strasne skreslene predstavy o tom, co je to nemat penazi nazvys...

vejapa76
20. aug 2018
elaela23
20. aug 2018

A u nas zase ja nokdy nic nechce.aj ked mi daco pivie ze nech si vyberiem,tak K nic momentalne nechcem,poviem ze nic nepotrebujem.a ked sme v meste a daco sa mi paci tak mi to hned kupi a ze to uz mam na ten sviatok co mam najbližšie.vieme si dat len nieco sladke a povieme si,ze ideme niekam na dovolenku raz zacas.

deti95060810
20. aug 2018

ponožky? mne by stačili kvety...myslela som že to vie každý chlap...

babikadaska
20. aug 2018

Ahoj korunka1 nasla si tam to slovo,gratulujem. Neuvedomila som si to.
Dievcata ja sa nechvalim. Normalne som skonstatovala ako to u nas chodi. Preco by niekto mohol napisat ze dostal ponozky a pochopite ho,a niekto napise,ze dostal diamant,a zvozite ho,ze sa chvali. Podla mna keby hociktora z vas dostala od muza diamant, potesila by sa a minimalne by ste si to vycapili na facebook. Taka je pravda a take sme. Zeny. Vraciam sa do svojej temy,kvoli ktorej tu na koniku som. Tam miname vsetky strasne tisice eur na umele oplodnenie. A nechvalime sa tym. Mimochodom som cerstvo tehotna konecne. Ked porodim dostanem od muza diamantove nausnice. Teraz som sa hnusne pochvalila a nikto mi nezavidi,ale odsudzujte ma,aka som :D howgh.

korunka1
20. aug 2018

Mňa osobne, viac ako tie ponožky,serie, ak dostanem niečo aj s cenovkou a tescackej taške.Pripadne nejaký reklamný predmet,ktorý dotyčny od niekoho dostal.To uz radšej nič.Príde mi to také sílené.
Ale našťastie sa to netyka môjho muža😃😘

korunka1
20. aug 2018

@zooeynka normálne som sa zhrozila,že mám vidiny.Presne to som napísala a aj zmazala,reku mi šibe,😂🤣

hellwant
20. aug 2018

Nechapem ako moze chlap zabudnut....to skor ked som pohadany z trucu nekupim...vdak ked kupim ..dostanem sladucku odmeno v podobe podperinovych slavnosti.. 😋😋😋😋

tykat
20. aug 2018

@m_s7 ...ponozky???? Taku scenu by som urobila ze uz by NIKDY nezabudol...sakra poriadne by si to zapamatal...a povedala by som ze ak nevie co kupit tak zlato a diamanty mi moze moze kupit kedykolvek.

lula313
20. aug 2018

@hellwant asi o taku odmenu muži nestoja😀 pozri si fórum, každý deň je tu téma, že muž nechce spávať so zenou🙈

marseillefan
20. aug 2018

Ja svoju ženu poznám natoľko, že viem, že má špecifický vkus, do ktorého by som sa asi nemal šancu trafiť. Ona by sa mi nepriznala, že sa jej darček nepáči, no a proste celé by to bolo na figu. Tak jej už preventívne žiadne darčeky nekupujem a radšej nech si to pokúpi sama. 🙂 Akože občas jej nejakú elektroniku kúpim... ale to je rizikové, lebo napríklad digitálny foťák bol fiasko... no a keď jej kúpim mobil, tak to sa radšej pred tým opýtam, akej farby ho chce 🙂 Viem, že teraz by som zabodoval s novými hodinkami, a aj som ich trošku obzeral, ale radšej som to hneď vzdal 🙂