icon

Darček od partnera

m_s7
20. aug 2018

Ahojte maminky, dúfam že svojím príspevkom nevyvolám príliš búrlivú diskusia, ako sa to tu občas stane. Len ma zaujíma váš názor, či si myslíte alebo sa vám zdá v pohode dostať od partnera po vyše 4 rokoch vzťahu k narodeninám ponožky a fľašu vína.. Teraz, keď to píšem, sa mi to zdá až komické, no ráno som bola tak nejak sklamaná. Nechcem pôsobiť nevďačne alebo že som nejaká náročná, možno sa nájde niekto, kto si na narodeniny ani nespomenie, len ja som čakala niečo iné.. Ďakujem za váš názor a prajem pekný deň

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
bobricek1979
20. aug 2018

@m_s7 ono darček by bol celkom fajn no tie ponožky možno mohol zameniť za trebárs bonbonieru a ty ho čím obdaruvavas

judar
20. aug 2018

@babikadaska viem si živo predstavit tie tvoje honosne drahe diamanty hlavne taky udajny šperk za 1400€ s diamantom P3 so všetkymi možnymi
poorkami 😂😂😂😂...doslova milujem taketo zenske co maju potrebu vytahovat ze nemaju peniaze nazvys ale chvalia sa ze nosia drahe diamanty

hellwant
20. aug 2018

@lula313 tak to nie su muzi....😁😁😁😁

tncka
20. aug 2018

@m_s7 ja si radsej hned kupim co chcem a on mi uz len dokupi kvety a bonbonieru. Vzdy sa dohodneme radsej vopred. Ja viem presne co chcem a on radsej to necha namna a vie ze darcek sa bude pacit. Napriklad pred par dnami som mala narodeniny a potrebovala som slnecne okuliare tak som si proste bola vybrat podla mojho vkusu. A tiez lepsiu kabelku,to potesi😍 A nemusime riesit kysle usmevy pri obdarovani😂

pohodickasrandicka
20. aug 2018

@m_s7 možno je vtipálek a skúša ako bude reagovať žena na bežne mužský darček. 😆😅😁alebo je to zásadový chlap a just nekúpi čo si žena dožaduje a či ho má rada aj bez darov. ☝ my sme spolu 23 rokov a darčekom nám je ten druhý. Nijaké darčeky si nadávame práve na sviatky. Dáme si ked na to máme kedykoľvek vieme, lebo myslíme a vieme po čom druhý túži.

anett63
20. aug 2018

@zenaajmama nie ste jediní,my si s manželom tiež nekupujeme darčeky,pre nas sú to vyhodené peniaze,proste si kúpime to čas sa nám páči a čo potrebujeme v priebehu celého roka. My za ušetrené peniazky cestujeme po svete,ideme na predĺžený víkend a pod. Zážitky nám nikto nikdy nevezme,materiálne veci strácajú svoju hodnotu.

romiada
20. aug 2018

@lula313 preto nekupuju diamanty ale ponozky 😂😂😂

de_monka
20. aug 2018

@m_s7 a mozno len chcel vediet ci si skromna .. a ci sa potesis daru z jeho lasky.... 🙂))
A teraz vecer ti pripravi ozajstne prekvapenie/darcek ;)))

romiada
20. aug 2018

@m_s7 inak keby to boli take tie vesele farebne Happysocks alebo Fusakle tak to by ma potesili....neofrflala by som 😉 mna moj muz skor privadzal do zufalstva kvetmi. Cele roky mi nosil take tie prekombinovane načančane "všehochuť" kytice, ktore ja z duše neznašam. Pripominaju mi klasicku oslavu pribuzenstva na dedine 😂 Milujem jednoduchych par tulipanov a narcisov zviazanych špagatom. Začala som si ich kupovat sama a vždy zdoraznovat ze ich milujem (ked som ich dostala aj od rodicov) a cuduj sa svete k mojmu muzovi sa po rokoch ta informacia dostala do spravnych zavitov 😉 Takze to mozno nie je o tom ze by nechcel , len je v tomto trosku nemozny a "zabrzdeny" 😆

romiada
20. aug 2018

@babikadaska nic v zlom, zaloz teda temu Ktora z Vas dostane diamanty za porod?

romiada
20. aug 2018

Ozaj neviete niekto? Nick "zlatokopka" je uz obsadeny? 😂

m_s7
autor
20. aug 2018

@zooeynka Vždy som mu kúpila niečo, čo potreboval alebo chcel.. A nikdy to nebolo na poslednú chvíľu.. Ponožky som mu ja kupovala bežne, keď som išla do obchodu..

m_s7
autor
20. aug 2018

@bobricek1979 Napr. hodinky, Conversky, hokejka, mobil...

saurian
20. aug 2018

My s MM bežne zabudneme na sviatok toho druhého. Manželstvo je o inom - každodennom, nie o darčekoch na narodky 😉

bobricek1979
21. aug 2018

@m_s7 hmm no tak je troška v tomto iny skús ho pochopiť veď ty ho poznáš najlepšie

bobricek1979
21. aug 2018

@judar a porche v garáži😁😁😁

laska201
21. aug 2018

Treba muzovi povedat ze ponoziek mas dost na co ti budu dalsie.Treba aj o svojich tuzbach hovorit odkial ma on vediet po com tuzis ked to nepovies.a ak spolu zijete tak chodte do mesta a nieco si sama vyber a on nech to zaplati a hotovo.u nas to tak tiez funguje ked ma nieco napadne tak ideme a kupim si to.muz tak isto ked ma narodky ideme a nieco si vyberie.

blairgossip
21. aug 2018

je to komicke

blairgossip
21. aug 2018

a nevhodne

montemotherone
21. aug 2018

@m_s7 "nechcem pôsobiť nevďačne"? Ty si naopak veľmi skromné dievča. Ja by som ho kdesi kopla... Ešte tak na Vianoce, nejaké príjemné, milé, chlpaté, teplé ponožky si viem predstaviť (dokonca som také aj dostala, lebo som si ich aj nenápadne vyprosila) ale k narodeninám? A fľaša vína? Ako nejakej alkoholičke? Víno sa nosí k známim, priateľom, keď ich navštívime. Žene sa to vôbec nehodí. Možno skôr nejaký dámsky likér, aj to skôr cudzej žene keď to nie je nejaká blízka osoba. Manželia by si mali dať darčeky intímnejšieho charakteru. A vôbec by to nemuseli byť drahé veci. Jednoducho niečo, čo hovorí o tom, že ten druhý ťa dobre pozná. Čiže ak by si bola milovníčka ponožiek a vína, o.k. 😉 (Vieš, toto skôr píšem pre podobné trúby, ako tvoj muž, prepáč ☹ aby sa spamätali, kým takúto blbosť urobia, a tebe by som poradila, aby si si s ním v kľude sadla a v pokoji bez výčitiek vysondovala, ako to myslel a v prípade, že vycítiš, že to prežije bez ujmy na zdraví, a jeho egu, by som mu jemne naznačila, že to bol dosť trápny darček 😏

julma
21. aug 2018

@m_s7 fiha, tak keby som ja manželovi kupovala darčeky ako hodinky, Conversky, hokejka, mobil...a on by ma odpálil ponožkami a vínom, tak to by som si vysvetlila, že ma má pekne v rici

haanovajana
21. aug 2018

bola by som sklamana,mal ti aspon kupit kvety.

sticker
jaron
21. aug 2018

U nás máme ešte jednu zásadu, čo sa týka darčekov - nesilíme to. Nechceme sa stať toho otrokom. Obsah pokladáme za dôležitejší ako formu. Pod formou myslím darček, a to, že si musíme niečo dať a pod obsahom vyjadrenie vzťahu.

V praxi to znamená, že niekedy môže byť darček hoci aj čokoláda, ktorý má ten druhý rád, inokedy niečo hodnotnejšie, po čom ten druhý túži. Jednoducho nechceme, aby sme mali z toho stres a traumu, že čo zase tomu druhému dám. Máme v tom určitú slobodu a naozaj ide viac o vyjadrenie toho, že mám toho druhého rád a pre mňa má cenu, že keď mi s láskou manželka daruje hoci aj moje obľúbené kešu oriešky, lebo viem, že ma má jednoducho rada. Hodnotnejšie veci riešime aj tak v priebehu roka hocikedy podľa potreby.

nicoll30
21. aug 2018

Ja som raz dostala od môjho ex k narodeninám panvicu 😃

iwesska
21. aug 2018

Sme spolu 13r. a nedavame si nic specialne, max. dostanem kvetinku a nejaky dezert. My si kupujeme priebezne veci pocas roka ako potrebujeme. Vzdy je to lepsie ako dostat nieco, co nebudem pouzivat, len aby to bolo mega original. My si na to nejak nepotrpime. Ale ked som mala okruhliny, tak si dal zalezat. Ale o obsahu balicka pomlcim 😀

skatulienka_sk
21. aug 2018

mňa osobne by taký darček potešil, niekto si poťuká po čele, ale - víno mám rada, nohy mávam ako ľad 🙂 Ono to všetko vyplýva z vašich pováh, vzťahu medzi vami, nárokmi a pod. Muž je taký darčekonosič, sú to drobnosti - slnečnica, ktorú odtrhne po ceste z práce, sladkosť keď ide do potravín, počas pracovného dňa ma "unesie" na obed do reštiky. Vie, že si nepotrpím na drahé dary. Môj muž vie, že ma poteší čokoľvek, ale tá vec musí byť určená čisto len pre mňa ako osobu, nie panvica, či mixér, nie práčka, nie sexi prádelko 😉 . Mňa by práve toto urazilo 😉

skatulienka_sk
21. aug 2018

@julma u nás to tak je, muž mi stále vláči darčeky, a ja nič. Má zvláštneho koníčka, v ktorom sa nevyznám, takže k tomu mu niečo kúpiť je nemožné, vyslovene mi to zakázal. On mi vždy povie, že nech mu dám bláznivé ponožky 🙂 A odkedy máme dieťa, vždy pred sviatkom povie, že jeho darček je ono 🙂 A v rici ho teda nemám. Jednoducho len viem, aký je.

kratucka
21. aug 2018

podľa môjho názoru treba byť vďačný za každý darček, ktorý dostaneme od človeka. už len to, že si dal námahu a niečo ti kúpil by si si mala vážiť! dobre, možno to nie je presne to, čo si očakávala ale tak niektorí chlapi jednoducho moc darčeky nevedia riešiť. aj môj drahý je taký ale už som si zvykla a nerobím z toho cirkus, keď mi dá len nejakú drobnosť (čo väčšinou vždy tak býva)

nasasa_1
21. aug 2018

Za mna je to v pohode darcek, potesila by som sa aj tomu. Po styroch rokoch si viem predstavit, ze uz asi ani nevie co ti kupit, ja si pre toto s drahym kupujeme spolocne, ked mam narodeniny idem si s nim nieco vybrat a na jeho narodeniny si zasa vyberie on 🙂 Nemusime nic vymyslat a vieme, ze ten clovek potom bude spokojny s tym co dostal. 🙂