Darčeky od rozvedených rodičov. Aké by mali byť?
ahoojte dievčatá, chcela by som váš názor. keďže nechodím sem často, nestíham vás sledovať. trošku ma šokovali tieto vianoce. som rozvedená, deti išli ku otcovi cez vianoce si po darčeky. nič na tom nie je čudné, len to, že si deti doniesli darčeky len za 10 eur. 😠
a to si vraj on vraví OTEC!!!!!!
chcem vedieť vaše názory. on je už otcom ďaľších 2 detí. moje dvojčatá vraveli ,že podostávali oveľa viac vecí aj aj drahých ako oni. dosť sa ich to dotklo. ☹
narozdieľ od mňa. ja osm im dala všetko, čo si želali aj keď som s financiami na hrane. ledva vyžijem.
mywiel, presne..papiere najviac zaujali 😀
a ešte jednu skutočnosť moja svokra videla malého pol hodinu na pohrebe svojho ex (manželovho otca) a ani sa neprihovorila , nikdy nič neposlala ani pohladnicu nikdy ho nebola pozrieť ani nezavolala a ked sa narodil ani nereagovala. nemá o nás záujem☹ mám na nu svoj názor ale ked sa malý opýta poviem mu aj ukážem fotku a vždy sa vyjadrím že je to jeho babina ockova maminka 😉 (aj ked mám na nu svoj názor) a vlastne čo má manžel 2 súrodencov a tí majú deti (jeden má 3 a druhý 2) tak im stále svokra niečo dáva....mrzí ma to ale je to len na svokre ja som skúšala kopec krokov ústretových a nič nepomohlo ☹
maca ešte ma niečo napadlo spomínala si že karolínka má iného otca ako dvojičky 😉 karolínka sa navštevuje s otcom? či nejaví oňu záujem? lebo ak by sa s otcom stretávala tak dvojičky by jej mohli"závitieť" že dostala trebárs čokoládu od svojho otca a oni nie. Píšem ako tatar ale myslím že aj ked sú peniaze dôležité treba deťom vysvetlovať a pravdivo všetko hovoriť. myslím že nemáte vela penazí a očakávala si že otec čo to pokúpi ale vlastne tvoje dvojčatá dostali viac ako nevlatní súrodenci lebo mali stromček doma aj u otca, starých rodičov(ak obaja z oboch strán ešte žijú) 😉 tolko môj postreh 😉
závitieť=závidieť 😀
kamoska ma 4deti a otec od nich odisiel,ked ona bola na zaciatku posledneho tehu. ☹ prisli vianoce , otec zobral 3deti k sebe na jeden vianocny den a oni prisli smutne, lebo NIC nedostali. NIC. Ona skudli kazdu korunu,ale deti pod stromcekom mali darceky.
no čakala som od vás trošku pochopenia a vidím tu len samé somariny.
1. deti k nemu chodila len 1x do mesiaca, v priebehu mesiaca im nezavolá, nepríde sa spýtať ako sa majú...
2. je mi úplne jedno či je ženatý a decká
3. otec Karolíny to je kapitola sama o sebe ten ju nevidel ani raz takže ma to netrápi
4. deti s ním nežijú od narodenia
5. keď on neho prišli boli dosť v zlom priam šokujúcom stave
a ďakujem za vaše názory čo si o mne myslíte dosť sa ma to dotklo chcela som len povzbudenie ☹ a v tomto ste ma stáášne sklamali asi som tu jediná č
maca793, tvoj nick poznam takmer od zaciatku...vzdy ked som ho zbadala, tak som mala pred sebou mamcu 3 deti, ktora sa o ne stara, maka kde sa da aby mali fajn zivot...dufam, ze taka si...no prekvapila ma tato tema...
mas krasne baby!!! ja ti prajem aby sa ti darilo, neviem ci chces zit a mat partnera alebo nie...urcite by bolo pre deti oka mat fajn tatina...no s tvojim postojom /peniaze/ ta kazdy jeden posle do pr...le...a mozno aj preto druhy pokus /otec karolinky/ nevysiel...neviem, ty vies sama...ale sokla si ma, to fakt 😒 .
poznam pripad kde mamina v manzelstve ostala tehotna, ma dcerku asi ako tvoje vacsie baby...medzitym sa s jej otcom rozviedla, doteraz maju uzasny vztah, aj on-dcera aj ona-ex...no uz len ako rozvedeni...no a ona behom asi 5-6 rokoch cca 10 pokusov o vztahy...a nic, ani jeden...ja silno pochybujem, ze je chyba v jej potencionalnych partnerov alebo v SAMOTNEJ JEJ.
niektore zeny su riadne sliepky!!! ja byt chlapom kopem ich od rana do vecera do prd...le, hanba.
😅
teraz som si len tak otvorila temu ZOH 2010...kazdy tam pomaly drzime palce nasim...je jedno v akom sporte...a ty si ani len neviem odpustit prihluply komentar..."nejak ma to nechyta"...vies o com to vlastne je?? o ako takom vseobecnom prehlade...a ne jak take tupelo...nejak ma to nechyta...fakt...
sklamala si ma...a myslim, ze nielen mna... 😕 😕
pardooon za moju slovencinu, to je tak ked mate na jazyku toho vela...
.....ja silno pochybujem, ze je chyba v jej potencionalnych partnerov, ale v NEJ SAMOTNEJ...
su rozne pripady...no tvoj konkretny co tu pises je minimalne divny, ako si sa zachovala...ja neviem ako vychovavas dcery pri hodnote veci, darcekov...a taktiez je uplne normalne, teraz pisem vseobecne na vsetky pripady, nielen maci793...ze ked otec deti zije v domacnosti s inym dietatom, tak mu "dopraje viac"...je to paradox, aj ked za vsetky svoje vlastne by polozil zivot-obrazne povedane...
Hanka, možno povedané trošku tvrdo, ale úplne súhlasím 😔
bod 2 hruzaaa.
ja som mala otazku ci aj maca nieco nachystala pre otca ci spolu trebarz len nieco vyrobili spolu alebo je to len o ocakavani co dostanu a nic darovat?ja by som sa snazila deti zblizit a nie rozdelovat mozno by tie vztahy boli potom lepsie,inak to dopadne tak ze tento rok to boli dary za 10eur a o rok to budu dary za 5eur a potom mozno len pohladnica a potom nic..
a načo by mu mali nosiť nejaké darčeky&, oni tam nechcú vôbec chodiť nemajú k nemu žiaden cit súdom majú tam aj spávať ale nespia tam necítia sa dobre . keby ste zažili to čo mi robil tak by ste na to mali úplne iný názor.
ahoj maca ,ja na rozdiel od inych s tebou suhlasim,naco by mali nosit darceky nech si ich strcia vies kam,,,naco take podlizovanie,ja by som tiez s tym nesuhlasila papik
Maca, najprv som sem ani nechcela písať, ale... chamtivosť a vypočítavosť ide z tejto diskusie... super vzor pre tvoje princezničky. Snáď budú mať v živote viac šťastia ako ty... 😔 😒
maca ked píšeš že tvoje dievčatá vidia otca jeden krát za mesiac, že tam nechcú vôbec hodiť že tam by mali aj spávať ale nespávajú tam, že sa riadi ich otec iba na základe rozsudku tak potom neočakávaj že ich otec bude zahrnovať darčekmi on si len plní svoju povinnosť. ☹ ☹ ☹ ☹ tak prečo by mal kupovať viac ako svojim deťom s ktými býva?ved sama píšeš že nemajú voči nemu žiaden cit tak by nemali od neho nič očakávať? ☹
ja ťa chápem nepoznám tvoju situáciu ale ked su dievčatá stresované z návštevy u nich rieš to na sociálke a daj pozastaviť návštevy... 😉
je to smutné ale bud silná ty robiš pre deti vela ved ich vychovávaš usmernuješ tak ti prajem spokojnosť a pohodu 😉 😉
ja som do tejto stupídnej témy ani nechcela vstupovať, ale tvoj posledný príspevok maca ma poriadne zaskočil ... ste kravy 🙄 🙄 🙄 len preto, že tu pár dievčat s tebou nesúhlasí, tak zareaguješ tak, že sa plytkejšie ani nedá ... a nedá mi nenapísať, aj keď to bude znieť odo mňa veľmi nepekne, že sa tým chlapom, ktorí od teba odišli, vlastne ani nečudujem ... 🙄
majka35, pravdepodobne si udrela klincek po hlavicke poslednou vetou 😉
jaj, niekedy by som chcela byt inac v zivote chlap, fakt.
neradi k otcovi chodia, ale kvôli darčekom sa premôžu...
majka, s poslednou vetou súhlasím....
nasi su tiez rozvedeni a co ma ocino moju mladsiu sestru, tak jej naozaj cely zivot kupuje milion veci, podla mna aj nepotrebne a mne len ked si spomenie nieco male. sestra si teraz nevazi nicoho, myslim si, ze prave preto, ze vzdy vsetko mala. mne to aj byvalo luto, niekedy stale je, nie pre tie veci, ale preto, ze si myslim, ze ju ma radsej, ale tak clovek sa s tym dako zmieri. obidvoch ich mam samozrejme rada a ked nic ine, tak mi to aspon pomohlo si vazit veci.
aby som reagovala aj na povodny prispevok... nejde o to, kolko tie darceky stali, ale naozaj by bolo lepsie, keby vsetky jeho deti dostali priblizne rovnako, aby sa necitili, ze ich tato lubi menej. viem ake to je...
a posledne co som si vsimla na konikovi, ze sa tu baby vedia pekne urazat, sa mi to nepaci. sak vyjadrime svoj nazor, pre aj proti ale v slusnosti.
sabiatko, my sme názor v slušnosti vyjadrili, to maca nás nazvala kravami... 🙄
Aké inteligentné ziena a chce pochopenie za co za toto maca793 • 3d • Včera o 19:43 ?! 😅 😀
no ved hej monkula, ja som to myslela tak vseobecne a je to aj v inych temach, tak mi to pride tak luto, ze sa to niekedy neudrzi na slusnej urovni 😒
ospravedlnujem sa za horny prispevok.ja som len za aby sa deti aj napriek chybam rodicov dokazali spojit inak to vyusti do nenavisti a to je na cely zivot.ja som chcela len mace poradit,ze napriek tomu ze sa s ex nemaju v laske patrilo sa trebarz nieco malinke kupit ci detom alebo otcovi,mozno by taketo prekvapenie v otcovi nieco pohlo a na rok to krok po kroku bude lepsie.toto je posledny prispevok odomna do tejto temy.prajem krasny slnecny den aj ked u nas je -10stupnou brrrrr
hm chuda a este som ju v duchu obdivovala ako to sama s tromi detmi zvlada
a najradsej mam ked sa zakladatelka ani nezapaja ale asi sa uz hanbi - no ved sa necudujem
mywiel co tym myslis??
aha uz viem.
tak ja neviem, ako to maju ine rodiny.. ale ja mam pohlad s oboch stran... aj priatel ma dieta aj ja .. obaja rozvedení.
Jasne, ze jeho dcera nózno dostane doma viac, tak ako moja dcera dostane doma viac odo mna., lebo je proste doma... ide o to,aby si aj inde nieco nasla pod stromcekom... my sa snazime priatelovej dcere kupit nieco normalen, a urcite by nam zase nedalo dat jej tam nieco za 10e, ale nie je to o tom.... napr. moja dcera tiez raz dostala len nejaku knizku,ale vobec nam to nevadilo, lebo proste vtedy nic potrebobala a nechcela a tak jej otec kupil trebars o mesiac - dva nieco , co sa jej zislo a nie len preto, ze su vianoce... ale inak dostava praveze od neho dost drahe darceky,aj oblecenie.a. mna naopak hnevalo niekedy to! ze mamina take nekupi a ocino ano... 😀 tak si vyberte...
chapem zakladatelku temy, uricte sa to deti dotklo,ale asi je to fakt o tom, ze DOMA dostali darceky,ale aj ocino si spomenul, len to uz nie je ako doma.. tam je to GRO.. 🙂

Nasej malej sa na tych darcekoch asi najviac paci to rozbalovanie a trhanie papieru nez darceky samé... 😅 😀