icon

Dávala vám svokra niekedy po zadku?

Dnes o 17:20

Davala vam dakedy svokra po zadku ? :D pride mi to cudne.. aj viac x za sebou..

petamich
Dnes o 17:21

Akoze tvoja svokra ti dava po zadku? 🤷‍♀️ ano to je divne

januska12323
Dnes o 17:22
sticker
autor
Dnes o 17:23
@petamich

Akoze tvoja svokra ti dava po zadku? 🤷‍♀️ ano to je divne

@petamich ano. Mam 30 rokov ale mam pocit ze ma berie ako male dieta. Viac krat ma take narazky ze mi viac krat povie aj dieta..

viestta
Dnes o 17:24

obidve ste cudne. Jedna, ze vyplaca po zadku dospeleho cloveka, druha, ze sa razne neohradi voci takym sposobom

autor
Dnes o 17:26
@viestta

obidve ste cudne. Jedna, ze vyplaca po zadku dospeleho cloveka, druha, ze sa razne neohradi voci takym sposobom

@viestta co som jej mala povedat ?

cacianka
Dnes o 17:26

No ok, môže to byť nevedomky alebo jemné tapky, akoby zvyk. Alebo aj trápne pokusy.
Záleží od kontextu a okolností.
Buď sa ozvem že halóooo, alebo pobucham cez uši akože tiež ako decku, také zrkadlenie
Berte na prosím s rezervou, len krútim hlavou prečo žena / svokra toto robí neveste ?! 🤦

rachel36a
Dnes o 17:30
@anonym_autor

@anonym_autor normálne by som sa jej opýtala co jej nesibe, a ze si to neželan....

ivik4
Dnes o 17:31

Nie fuj

anonym_0f2318
Dnes o 17:31

Povedz, že ti to vadí, nepraješ si aby sa takto k tebe správala.

viestta
Dnes o 17:33
@anonym_autor

@anonym_autor ty nevies co si jej mala povedat? To naozaj nevies co v taky cas povedat? No asi nie Mamicka, je to od vas take mile, ze ma este za dietatko povazujete

personality
Dnes o 17:35

Povedz jej ze si na ženy aj a chceš pokračovať aj v spálni alebo ze je to uchylne 🤣

anonym_1b1871
Dnes o 17:38

povedz jej ze sa ti to jednoducho nepaci a nech sa nehneva ale je ti to neprijemne 🙉

motylik2559
Dnes o 17:38

@anonym_autor Skus jej dat jasnu otazku: Preco ma capete po zadku? A uvidis odpoved preco to robi🤷‍♀️ Na to margo jej povedz,ze ti to moc prijemne nie je a vybavene. Ake co jej mam na to povedat? Slusne a jasne a ani urazit by sa na to nemohla🤷‍♀️🙂

katkazatka
Dnes o 17:43

Spakruky jej strel facku🫣

euka210
Dnes o 17:59

@anonym_autor ja mam svokru od mojich 26r a nikdy nic take nerobila, hned by som sa ohradila. Ani zo srandy, ako raz urobila kolegyna, tak som sa jej pytala, ci je normalna.
Jedine manzel ma pravo na moj zadok 😁😁😁, ale nie bit, ale pohladkat 😁

anonym_57d86b
Dnes o 18:04

@anonym_autor keby mi dá po zadku tak jej jedna letí, fuj

minenkaa
Dnes o 18:21

Možno sa jej páčiš

anonym_3777f1
Dnes o 18:28

To ti vážne dá cudzí človek po riti, aj viackrát za sebou a ty nič?

anonym_de2880
Dnes o 18:53

Po zadku ???? Raz a posledný krát ,čo je uchylacka?. Letela by jej hneď facka . Niesom malé decko .

ivett1
Dnes o 18:57

@anonym_autor cudzí človek ti capne po zadku - opakovane a ty mu nevieš povedať, že haló, toto sa mi nepáči...fakt máš 30 rokov?...veď aj malé dieťa sa vie ohradiť, keď sa mu niečo nepáči...nemusíš brať ohľad na to, že je to tvoja svokra, aj keď sa ti zdá, že to robí preto, že ťa považuje za dieťa, rázne jej povedz, nech sa tým prestane ...čo sa bojíš, že sa urazí? ...tak nech, aspoň budeš mať pokoj...

anonym_a08283
Dnes o 19:31

@anonym_autor nie ale za to mi dala facku, ked bola opita

anonym_6217cb
Dnes o 19:37

Nevhodné správanie, ako pardon, ale toto bolo naposledy ... nie som decko aby ma tu niekto capal po zadku

anonym_b4d4be
Dnes o 19:47

@anonym_autor nemám síce svokru, ale aj mne sa to zdá čudné. Neviem čo si mám o tomto myslieť. Buď ťa berie ako decko že ti dáva výchovné, alebo je lesba. Možno sa jej páčiš. Nepozerá divne pritom na teba?

ikuska27
Dnes o 22:07

Koľko máš rokov keď sa pýtaš, že čo jej máš na to povedať???30 asi ťažko 🤦