Dávala vám svokra niekedy po zadku?
Davala vam dakedy svokra po zadku ? :D pride mi to cudne.. aj viac x za sebou..
Akoze tvoja svokra ti dava po zadku? 🤷♀️ ano to je divne
@petamich ano. Mam 30 rokov ale mam pocit ze ma berie ako male dieta. Viac krat ma take narazky ze mi viac krat povie aj dieta..
obidve ste cudne. Jedna, ze vyplaca po zadku dospeleho cloveka, druha, ze sa razne neohradi voci takym sposobom
obidve ste cudne. Jedna, ze vyplaca po zadku dospeleho cloveka, druha, ze sa razne neohradi voci takym sposobom
@viestta co som jej mala povedat ?
No ok, môže to byť nevedomky alebo jemné tapky, akoby zvyk. Alebo aj trápne pokusy.
Záleží od kontextu a okolností.
Buď sa ozvem že halóooo, alebo pobucham cez uši akože tiež ako decku, také zrkadlenie
Berte na prosím s rezervou, len krútim hlavou prečo žena / svokra toto robí neveste ?! 🤦
Povedz, že ti to vadí, nepraješ si aby sa takto k tebe správala.
Povedz jej ze si na ženy aj a chceš pokračovať aj v spálni alebo ze je to uchylne 🤣
povedz jej ze sa ti to jednoducho nepaci a nech sa nehneva ale je ti to neprijemne 🙉
@anonym_autor Skus jej dat jasnu otazku: Preco ma capete po zadku? A uvidis odpoved preco to robi🤷♀️ Na to margo jej povedz,ze ti to moc prijemne nie je a vybavene. Ake co jej mam na to povedat? Slusne a jasne a ani urazit by sa na to nemohla🤷♀️🙂
@anonym_autor ja mam svokru od mojich 26r a nikdy nic take nerobila, hned by som sa ohradila. Ani zo srandy, ako raz urobila kolegyna, tak som sa jej pytala, ci je normalna.
Jedine manzel ma pravo na moj zadok 😁😁😁, ale nie bit, ale pohladkat 😁
@anonym_autor keby mi dá po zadku tak jej jedna letí, fuj
To ti vážne dá cudzí človek po riti, aj viackrát za sebou a ty nič?
Po zadku ???? Raz a posledný krát ,čo je uchylacka?. Letela by jej hneď facka . Niesom malé decko .
@anonym_autor cudzí človek ti capne po zadku - opakovane a ty mu nevieš povedať, že haló, toto sa mi nepáči...fakt máš 30 rokov?...veď aj malé dieťa sa vie ohradiť, keď sa mu niečo nepáči...nemusíš brať ohľad na to, že je to tvoja svokra, aj keď sa ti zdá, že to robí preto, že ťa považuje za dieťa, rázne jej povedz, nech sa tým prestane ...čo sa bojíš, že sa urazí? ...tak nech, aspoň budeš mať pokoj...
@anonym_autor nie ale za to mi dala facku, ked bola opita
Nevhodné správanie, ako pardon, ale toto bolo naposledy ... nie som decko aby ma tu niekto capal po zadku
@anonym_autor nemám síce svokru, ale aj mne sa to zdá čudné. Neviem čo si mám o tomto myslieť. Buď ťa berie ako decko že ti dáva výchovné, alebo je lesba. Možno sa jej páčiš. Nepozerá divne pritom na teba?

Akoze tvoja svokra ti dava po zadku? 🤷♀️ ano to je divne