icon

Dcéra presedí dni v posteli: Čo robiť?

4. jan 2024

Ahojte. Chcem sa poradit. Dcera ma 21, chodi na VS, momentalne ma skuskove, avsak vraj sa jej netreba velmi ucit, uz jej zostali len dva lahsie zapocty.. takze tym tento problem nebude.. Ide o to, ze ona nema ziadne konicky, ani zaluby a kym nechodi do skoly alebo semtam na brigadu, tak doslova cely den lezi alebo sedi v posteli a pozera na notebooku serialy.. Nejde sa ani prejst, zacvicit si, proste nic, ziadna aktivita, pohyb, .. Skusala som jej uz dohovarat, ze by mala mat aj nejaku aktivitu, ze proste fakt cele dni presediet (teraz od sviatkov fakt vkuse len v posteli na notebooku) v posteli sa neda. Ale nic nepomaha, co by ste robili na mojom mieste? :( Zle sa mi pozera na to. A nie, depresie nema, nie je to o tom, ze nema volu/chut, proste je taka povaha, taky domased… a casom sa to az takto zhorsilo.

Strana
z2
eva8
8. jan 2024

Popros ju, ci nemozes s nou nejaky ten serial pozriet. Odpoved bude nie, pretoze nevies o com je rec. Nedaj sa, ze zistis. Alebo ju poziadaj, nech najde nejaky film. Nekritizuj, ani ked sa ti nebude pacit. Aspon si oddychnes, bude fajn. Potom pines k tomu nieco na chrumkanie, co ma rada. Urob z toho krasnu chvilku. A niekedy navrhni, ci spolu nieco navarite. Neskor jej daj svoju platobnu kartu, nech nakupi na co ma chut na to navarenie. Alebo zonam, co ma kupit (pekne ju popros) + kartu + nech si kupi nieco, co jej chuti. Tie serialy su naozaj na odreagovanie. Pozerala dcera, pozera syn. A budes prekvapena, ze nie su vzdu "onicom".

valeria_h
8. jan 2024

Keď nemám problém tak si vyrobím? Každý sme nejaká povaha, niekto je aktívny a niekto nie, niekto je domased. A čo? Veď sa učí, má brigádu. Buď rada, že nepije, neberie drogy, ach 😵

selena_luna
8. jan 2024

a ked bola mala, prihlasila si ju a chodila na nejake zaujmove kruzky? ucila si ju odmala ako vyuzivat a travit volny cas na sebazlepsovanie? lebo ak nie, tak tazko to teraz od nej mozes ocakavat.

Strana
z2