icon

Dcérka nazvala druhú ženu mamou

nesssa23
23. aug 2020

Ahoj potrebujem sa s niekym porozprávať o tom co sa mi dnes stalo. Ide o to ze muž má kolegu a sú kamaráti. Ma aj snubenku a nedarí sa im otehotnieť. My mame tri deti 6 ročnú a 5 ročnú a 3 mesačnú. Boli som s nimi dva krát dnes to bolo druhý krát išly sme na výlet s nimi k vode. Jeho snubenka si obľúbila moju 5 ročnú tu mladšiu a mladšia ju. Ale čo sa vo mne zlomilo že keď bola pri nej ju nazvala že ty si moja mamička. To bol zlom pre mňa strašný. Nikdy v živote to nikomu nepovedala. Ja sa jej venujem stále všetkým trom ľúbim ich všetky tri rovnako. Hráme sa a hodíme na vylety. Ublížil mi to strašne. Ako môže niekomu niečo také povedať keď ju druhý krát v živote videla

Strana
z2
lenocka12345
24. aug 2020

@nesssa23 No teraz nerozumiem , nedostala si odpovede aké si chcela , tak si si zrušila účet ? To k čomu je dobré ?

tykat
24. aug 2020

@nesssa23 ...tak stredne dieta je najhorsia pozicia v rodine, mozes sa venovat kolko chces, 6rocna je ta prva, 3mesacna najmensia a 5rocna ta stredna...svagrina ma tiez takto len najmensi je chalan...a ta stredna trpi a trpela najviac aj ked sa rodicia snazia. Vsetko dedila po starsej, nic nemala dlho nove. Kym mama sa venovala kojencovi tak ju "manazovala" starsia sestra. Ked bolo treba ist skoro spat tak bola este mala (aj s bratom)... ked bolo nieco treba robit tak bola uz velka (so sestrou)... proste je to tazka pozicia.
Netrap sa, proste jej to vyklzlo, chcela by mamku len pre seba tak sa na to hrala.

Strana
z2