Dejú sa aj u vás zvláštne veci?
Nemyslim to vobec ako srandu ani nepotrebujem vysmech uz sa mam niekomu stalo ze sa mam hybali veci ze boli inac ako ste ich dali a ze hrali decke hracky
tie veci neviem ale ked mate hracky znacky Fisher Price tak je to uuuuplne normalne ze hraju same od seba....mam taku prihodu z roboty kde sme s nimi robili 😀
Nam nepomohlo ani vysvetenie knazom a pokropenie svatenou vodou, pokracovalo to dalej. Hracky sa zapinali same, ale len ked som bola sama doma alebo s dcerkou - ked bola malicka - vacsinou sa same hracky zapinali okolo 15,15-15,30h. Raz som bola z toho uz taka zufala a vynervovana, ze ked prisiel manzel z prace a znovu som mu povedala, ze mi o 15,30h hral "pavucik" na chodenie a pri tomto vypati som mu povedala: "preco to nezahra, aj ked si tu tu doma, aby mi niekto veril, ze nie som blazon"...a v tom momente 2 m vzdialene choditko zacalo same od seba opat hrat. Sam sa zapinal aj hraci psik - tiez len, ked som bola sama doma alebo len s dcerkou - po prvotnom vystraseni po par mesiacoch ma napadlo sa len tak do prazdneho bytu opytat po prvom zapnuti psika: "kto si?" a psik sa zapol pri formulke" som tvoj kamarat", pytala som sa dalej do prazdneho bytu: " dobre, ale co odo mna chces?" a psik povedal formulku" mam ta rad", ja: "ok, ale co odo mna chces?" a psik: " ja ta vidim"....boli to nahrate frazy v tom psikovi, ale vacsinou, ked sa zapol, tak mi opakoval formulku: mam ta rad....v tomto jednom pripade sa pekne "rozrozpraval"....neviem preco, ale potom som povedala: " v poriadku, ked ma mas rad, aj ja teba a teraz uz CHOD" ... potom to postupne vymizlo...
Mojej mame som dala obe hracky domov, obe boli zapnute a ani jedna ani raz nezacala sama od seba hrat. Teraz, ked ich donesieme spat kvoli synovi, tak sa mozno znovu "pobavime".
Rozmyslala som, ci to nemohla byt nejaka zbytkova energia, ci to nemoze byt velka energia zo mna po narodeni dcerky, mozno aj duch, lebo mam okolo seba dost vela blizkych pribuznych, ktory s nami uz nie su...Do dnes neviem, ale po "poslani" prec to ustalo same.
Verim, ze su veci medzi nebom a zemou a to, ze ich nedokazeme momentalne pri nasom poznani vedy vysvetlit, neznamena, ze neexistuju a nestavaju sa.
Raz v noci sa nam v spalni objavilo nieco divne. Bolo to priesvitne, posobilo to ako ked sa v horucom lete nad rozpalenym asfaltom chveje vzduch. Vznasalo sa to cca meter pod povalou. Najprv ma to prekvapilo, potom sa to zacalo sunut ku mne a odrazu som vedela ze az ku mne sa to dostat nesmie, ale ze to odplasit od seba tiez nesmiem, lebo si to namieri rovno do detskej izby. a potom som sa zacala uplne automaticky modlit. Len som tam tak stala a odriekala akoby som to ani nebola ja kto to hovori. Ked som dosla k amen tak to zmizlo. A vedela som ze uz je dobre, ze sa to nevrati, ze sme uz vsetci pod ochranou, taky pocit na mna zrazu padol.
Neviem co to bolo, ale druhy raz by som si to zopakovat nechcela. Hlavne ten strach o deti. Odvtedy sa to ale nezopakovalo.
A raz na hotely mi nieco v noci vliezlo pod perinu. Ked som si sadla a odhrnula ju (presvedcena, ze to len niektora nasa ratoslest ide ku mne spat), tak tam nic nebolo, ale v tom momente ma to slahlo spat do postele a nemohla som sa ani pohnut ani vydat zvuk a postupne ani dychat, tak ma to tlacilo smerom dole. Citila som len bezmocnost, ze nemam najmensiu sancu sa tomu vymanit, zavolat si pomoc (manzel lezal pol metra odomna a ja som nemohla urobit nic, aby som ho zobudila, aby mi pomohol), az ma od bezmocnosti chytial hrozna zlost, ze takto ja veru neskoncim. a spomenula som si ako modlitba uz raz zabrala a pomodlila som sa a vtedy to konecne zo mna doslova zliezlo. Ale bola som tak zuriva, ze si to nieco toto dovolilo (navyse v izbe, kde spali aj moje deti), ze som za tym vyletela az na chodbu a zvrieskla: a uz sa viac nevracaj! 🙂
No neviem, co si mysleli hotelovi hostia o takom vykriku na chodbe o jednej v noci. 🙂
@operaphantom moze sa stat vsade, napriklad ak bol na to uzemi predtym niekto iny, aj davne storocia naspat a potom sa tam postavi novostavba,tak sa moze nieco taketo aktivovat. Teraz sa stavia kade-tade a poznam aj pripad,ze postavili sidlisko na nejakom keltskom pohrebisku, samozrejme sa to odignorovalo a potom sa ludia stazovali,ze tam strasi. tak asi chudakov keltov nenechali bagre spat. My mame rodicovsky dom, zili tma len nasi predkovia, nasa rodina,cize nikto cudzi, dom ma asi 60 rokov a tam strasi tak,ze by sa dalo paranormal activity tocit, mali sme byt z 19 storocia a tam ani tuk.
Ked sa to stavalen sdeckymi hrackami na baterky tak to moze byt vlhkom... ale posvetenie svetenou vodou nic nestoji a ukludni...verim v take veci ale nikdy som realne sanestretla s tym co tu pisete a taky cudny pocit z toho mam... ze vraj deti mozu vidiet duchov ale potom sa to strati... tak dufam...
@alexandra1104
veci sa nam nehybu,len stale niekoho vidim a pocujem. trva to uz cca tri mesiace. neviem ci mi zacina sibat z tolkych rokov na materskej alebo co
V r 1997 asi tyzden predtym ako nestastnou nahodou zomrel moj otec, nam padli zo steny hodiny ktore tam vyseli peknych par rokov..... 😔 podla mna to bolo znamenie... 😢
Ahojte ja by som chcela pomôcť posledne mesiace sa deju u mna čudné veci asi ma tu vysmejete ale musim sa uz zniekym porozprávať... Mám vztah bývam z rodičmi ale niekedy niesu doma to je malo kedy... tak ku mne chodil cez leto priatel a robil zo mna blazna no ja som to citila inak mala som strach lebo počula som zvuky ako keby niekto kráčal po dome cez kuchynu do chodby a skoncilo to vzdy pred mojimi dverami alebo deje sa to ze bojujem z TV ja ju zapnem ona sa vypne a stale dookola ja mam len jedny nervy... deje sa aj to ze padaju veci kefa alebo aj kvetina u spadla po pol noci vzdy pred jednou mi nieco spadne... nachvilu sa to utisilo niaky mesiac a zrazu sa mi sniva niekolko dni o zene je cela v ciernom a vzdy zomrem mam strach... tato noc bola hrozna bola som az spotena ked som sa zobudila pocula som ako niekto mi šušká do ucha blbosti... už aj dom som dala vysvetit ked sa stalo cez leto ze sa mi v noci zapal sam plynovy sporak bola som v skoku rozplakala som sa hned som volala chalanovi a on ma vysmial ze to som iba zabudka vypat ale nezabudla davaj si nato pozor a velky... prosim ak mate skusenosti pomozte mi.
@operaphantom hoc kde.
@alexandra1104 Ak si veriaca zver to Bohu zakonci to slovami doverujem ti a o viac sa nestaraj. Vraj to pomaha
@operaphantom ano,my byvame v novostavbe a stale nieco 🙂 tam nejde o to ci to je nove , stae, ale co tam bolo predtym na tom pozemku 🙂
@alexandra1104 Ano u nas nieco stale bucha, na nas sa to s manzelom lepi, staci ze ideme pozriet na cintorin a uz mame buchoty doma, mame aj vyfotene nejake veci. Clovek , ked to zaziva casto zvykne si, aj v rodicovskom dome mam zazitky aj decky plac , rozne veci 🙂 len mna take veci dost zaujimaju a nebojim sa toho.
@alexandra1104 posledne tri dni ked sedime pri telke pocut zhora dvere, ako ked niekto otvara kluckou
U nas sa zacali diat tiez velmi cudne veci,v kuchyni kopa spinaveho riadu a ked som dosla domov riad bol cisty a takto to islo par dni a nakoniec som zistila ze moj 13r syn ho umyl sam od seba a to je pre mna velmi cudna vec.Ale teraz vazne,ked bol ten moj spominany syn malicky cca 2 roky tak stale hovoril ze je s nim v izbe nejaky ujo.Ukazali sme mu fotku kde bol moj dedko,jeho pradedko a maly hovoril na neho ze ujo,ten ujo je v izbe.Moj dedko zomrel par tyzdnov pred jeho nerodenim a velmi sa na neho tesil,bol to jeho prvy pravnucik a chcel ho vidiet,bohuzial uz nestihol tak za nim chodil po smrti.
@danielak84 krasne
No ja byvam v dome po manzelovom starom otcovi aj so svokrovcami...V noci a hlavne ked som tu sama ,pocujem cudne zvuy,kroky po povale,dvere s povaly sa otvoria samé..Hracky ci uz v detskej izbe alebo v obyvacke sa spustaju same...V miestnosti kde susime pradlo,je tiez krabica s hrackami kde sa spustaju hracky same od seba...Raz som v noci spala,a same od seba sa spustilo synove hracie auticko...Ale ja tomu nejak extra pozornost nevenujem,jednoducho si to nevsimam...
Mne sa po smrti môjho ocina začal sam od seba prepínať tv. Presne o 18:45 hod. Vtedy chodil ku mne hore na poschodie(byvame v dvojdome) a prepinal mi tv na ta3, na správy. A prepinal sa presne na ta3. Trvalo to asi 2 mesiace a aj plavacka mi v noci pukala ako keby niekto po nej chodil. Mužovi som hovorila,že to prepina táto,ale on že je pokazený ovladac a tak. Vymenil ovladac aj septobox a mi prepinalo ďalej:stuck_out_tongue_closed_ eyes: Každému sa už snivalo s tatom len nie mne bola somsmutna. Raz vecer keď to tradicne samo zas preplo som povedala,už toho nechaj chce sa divat ja a už by si sa.mohol prísť aj so mnou rozlúčiť v sne. V tu noc sa mi snival ten najkrasji sen s tátom. Odvtedy sa tv neprepina. Verim že niečo je ako duše,ktoré nas sleduju a nam pred tým rešpekt,ale zároveň som aj rada. 😇
Milé ženičky, máte pravdepodobne domy postavené na indiánskych pohrebiskách, ktoré ste necitlivými stavbami znesvätili. Nahnevali ste duchov, či už vy alebo vaši predkovia. Choďte pozrieť do pivnice, určite tam mnohé z vás nájdu dlho zakrytú či starými doskami zatlčenú dieru bez zjavného dna. Hlavne do nej nelezte.
Nám sa tiež v posledných dňoch dejú zvláštne veci. Predvčerom nám zmizla najlepšia vareška. A včera bola nabíjačka k tabletu o šuflík nižšie, ako zvykneme dávať. Ja som ju tam nedal, a manželka tiež prisahá, že nie.
Asi budeme musieť vykúriť byt kombináciou žihľavy, cesnaku a cibule. Samozrejme presne sedem dní sušených. Potom posekať na drobno a zapáliť. Dym treba rozháňať ocikanou plienkou. Je to recept starých materí, zaručene fungujúci na všetky nepokojné duše, ghúlov, upírov, prízraky.
@mike_bassett by ma zaujimali ti indiani, co zili na uzemi slovenska..... 😝
@mike_bassett zvyknes si 🙂
Milé ženičky, a prečo by na Slovensku nežili indiáni ? Priviezol ich ako prvý Kolembus, postupne sa rozšírili po Európe, podobne ako biely muž po Novom svete. Veď preto sa Žilina volá Žilina, lebo žili na Slovensku. Ostali po nich aj mnohé názvy malebných slovenských obcí, napríklad Horné Čejenovce, Komančná, Apačova Hôrka... Ich potomkovia ešte nejakých 15 rokov dozadu predávali svoju folklórnu hudbu pred Tescom na Kamennom námestí v Bratislave. Postupne sa však asimilovali s pospolitým ľudom. Pozrite si kroniky, nájdete o tom dôkazy.
Mnoho dejepisných zápisov, cirkevných kroník, starých novín, filmov i legiend nám ukazuje, že znesvätenie indiánskeho hrobu má vždy katastrofálne následky. Indiáni boli vždy špiritisticky veľmi silný a ich duše hnevá, keď im biely muž stavia nad hlavou. Deje sa to i u nás, ale vláda to zatajuje, aby ľudia tak neprotestovali proti prijímaniu migrantov. Sám som trochu pátral v miestnej knižnici, vysvitlo, že priamo pod našim domom je hrobka Skapatého koňa, náčelníka kmeňa, ktorý tu žil v 18 storočí.
Mimochodom, vysvätil som byt tou kombináciou cesnaku, žihľavy a cibule, dym som rozháňal ocikanou plienkou a u toho odriekal rituálne zaklínadlá. A svete div sa - včera sa nám zrazu vrátila naša najlepšia vareška, už som s ňou i praženicu robil a dokonca i nabíjačka k tabletu bola na správnom mieste ! Neodhadzujte ľahkomyseľne pocikané plienky, môžu sa hodiť !
@mike_bassett kde ty na tie rozpravky chodis.... "Kolembus" ako ho ty nazyvas ich priviezol ako atrakciu, boli menej nez nevolnici a urcite sa len tak "nerozsirili" po Europe.... boli otrokmi a "cudom na obzeranie", vystavovali ich po jarmokoch a v cirkusoch...... urcite nemali moznost priviezt si zenu a nedajboze zit si niekde vo volnej divocine a "rozsirovat" sa ako sa im len chcelo. Okrem toho, neboli imunni voci europskym chorobam, cize kapali ako muchy. Ti, co prezili a asimilovali sa, museli prestupit na katolicku vieru a pochovavani boli podla katolickych tradicii, kedze ich domorode zvyky boli povazovane za pohanske.
Postavenie "menejcennych" ras v stredovekej Europe si my dnes nevieme ani predstavit.
A ti, co 15 rokov dozadu predavali svoju hudbu pred Tescom urcite nie su ti asimilovani Indiani z 15storocia, potomkovia "Kolembusovho" importu, ale realni turisti z Peru ci Chile.
@mike_bassett 😕 kkso
@obsadenemeno neutahuje si z veriacich? Alebo to myslí vážne? Mike- vyjadri sa. Cibuľa cesnak nie je lacná záležitosť🙂
*su
@silverrko myslim, ze ano. Ten dovetok o ocikanej plienke tomu nasvedcuje. Cibulu aj cesnak zozeniem, len s tou plienkou moze byt problem....a musi byt cerstvo ocikana?
Aby mi kvapky mocu neznicili malovku ..... 😒
Ale zaujimal by ma ten indiansky kmen, co zil u Mikea v tom 18 storoci, dokonca s nacelnikom. Skoda, ze sa nezachovali nejake baje a povesti, ako napr o turkoch, ked vpadli na uhorske zeme. Taky Omar a Fatima, to je pribeh!!!!
Cudne, ze ziadny o Winnetuovi alebo jemu podobneom hrdinovi neexistuje. Zeby uz vtedy, v tom 18 storoci existovala diskriminacia? 😨
@obsadenemeno Diskriminácia podľa mňa bola je aj bude. Ale tak ďakujme Bohu ako sa hovorí komu kde a kedy sme sa narodili.
@operaphantom áno, aj v byte .. Napr. Moja známa mala krásne manželstvo, kúpili si s manželom päť ročný byt, do roka boli rozvedení, hádali sa, prestali sa ľúbiť atď. To nie je len o duchoch, je to o zlých energiach, ktoré mnoho ľudí zo seba vyžaruje a zanecháva na miestach so zlými spomienkami. Ale sú aj duše, ktoré nenašli pokoj, blúdia .. ale to je už fakt o niečom inom.. Film Šiesty zmysel.
Aj so soľou sa očisťuje miesto, od zlých energií, existujú aj vonné paličky, kt. sa tiež používajú a niekedy si ani neuvedomujeme, že aj takým obyčajným pálením sviečok si čistíme svoj príbytok 😊

Zaujimava tema. Myslite si, ze taketo "nieco" vas moze stretnut aj v byte? Ako v starom dome by som to este chapal, presda len nejaka minulost a tak. Ale v byte co je novostavba, alebo aj nejaky panelak co ma mozno 20 rokov. To sa mi nejak nezda. Ale netvrdim, ze musim mat pravdu...