icon

Delenie starostlivosti o deti

monika606
23. dec 2020

Ahojte. Partner ktorý má v svojej starostlivosti deti a ďalšie už možno nechce, a asi ani svadbu, ako by ste sa podieľali na starostlivosti? On sa pýtal či by som nemohla ja variť s jeho dcérou a on by chodil na nákupy s jeho synom a mojím. Čo vy na to?

Strana
z4
janickacrazy
25. dec 2020

@monika606 veď to už sú dosť veľké decká, tie už v domácnosti aj pomôžu, môj ex zostal sám na malé deti, 4 a 7.

bluka2
25. dec 2020

@sashabb on to tak hroti preto, lebo vlastne ego, za každú somarinu, čo pre ňu a jej dieťa spravi, očakáva na seba ódy a nedajbože, aby ona pre neho a jeho deti nespravila minimálne toľko isto... Ma taky sense of entitlement, že na to ma proste nárok...lebo on, on, on.

Úprimne by som sa nečudovala, keby jeho ex bola na prášky z neho!

Spoločne bývanie by som neskúšala a spoločné dieťa je cesta do pekla, ďalších 18 + rokov musieť komunikovať s týmto egocentrikom

monika606
autor
25. dec 2020

@bluka2 a on vraví že ci to musí byť len o mne, že stále len ja, ja chcem..

drzaopica
25. dec 2020

@bluka2 asi tak...
@monika606 tvojmu partnerovi bude vadit vsetko a vzdy.Jedno viem urcite, ze spolocne dieta a byvanie urcite nechce.A ani sa necudujem maju svoj system, svoju vychovu, zazemie, financie rezim....keby som zostala s dcerou sama uz by som to nehrotila spolocnym byvanim a uz vobec nie dat spolu 3 deti a tuzit po spolocnom uvedomujes si aky je to tlak na chlapa uzivit 6 ludi?zariadit byvanie a pod....moj pohlad je, ze nechcete byt jeden ani druhy sam a preto ste spolu.Ak spolu nebyvate o detoch ani o nom vela nevies....
Druha vec je, ze chce mat vo vsetkom system a niekedy to je na skodu.Ked uz teraz sa Ti nechce vyvarat jeho detom a delite kto komu pomohol a mal a nemal a ocakaval neviem si predstavit ako by to bolo pri vsetkych spolu.Ja som zila 3 r v spol.domacnosti s dcerou, priatelom s jeho dcerou vek cca rovnaky a chcelo to vela vela ustupkov kazdy si chrani svoje dieta, svoje prava, financie nie kazdy ma na to povahu
A este....priatel ma za sebou tazky pribeh s ex citi sa oklamany, ukrivdeny, mozno az paranoidny a chce byt opatrny

bluka2
25. dec 2020

@monika606 je to práve naopak, je to práveže o ňom a keď hovorí, že o tebe, je to projekcia... Môžeš pridávať viac a viac, všetko poukazuje na to, čo som ti už písala

1katus1
25. dec 2020

@monika606 a keby si skúsite napísať pravidlá pre deti také spoločne a začnete sa nimi riadit obaja už vo svojich domácnostiach aby si deti zvykli a keď sa nastahujete k sebe nebude to taký šok?

sashabb
26. dec 2020

@1katus1 lenže jej dieťa má diagnozu (ak to môžem takto napísať), čiže on bohužiaľ nemôže tie deti porovnávať.
@monika606 myslím si, že on ďalšie dieťa nechce už len z toho dôvodu, že má deti velké. Už má také to ufukovanie malých detí za sebou, už sú samostatné, ani sa nenazdá a budú dospelé. Načo by si komplikoval život miminom? Mám taký pocit, že jemu asi aj vadia tie jeho deti, keďže bol donútený sa o ne starať podla neho klamstvom z manželkynej strany 🙄

monika606
autor
26. dec 2020

@sashabb
@sashabb je sklamaný že matka sa ich v podstate vzdala a prenechala jemu a javí minimálny záujem

monika606
autor
26. dec 2020

@monika606 čiže jeho plány o šťastnej rodine a zostať s jednou ženou až do smrti stroskotali

janickacrazy
26. dec 2020

@monika606 ale ona je psychicky chorá, tak asi zato nemôže, to by si mal aj on uvedomiť, že to asi nerobí naschvál

Strana
z4