Deň blbec
Ahojte koceny. Musim sa postazovat a pocut, ze v tomto nie som sama🙂 . Uz od rana sa mi,,dari,
Zacala to moja mala ked odmietla jest ranajky. Potom som umyla dve okna, mala mi stala pri nohach a mrncala. Zacala som varit obed, prihorela mi cibula, potom uspat naobed malu, vzdy zaspi do 15 min a dnes ako naschval nechcela zaspat! Sla som skontrolovat obed, pustil s dozivotnou zarukou blum system na vyklapacich dvierkach ked som sla vziat sol, medzitym volala svokra ze ci im nekupim vodu 3 kartony, bo to nemaju ako odniest lebo nemaju auto. 3 x este volal manzel, ci uz som kludna,co ma este viac rozzurilo, konecne mala zaspala, spravila som si kavu a ze si ju v klude vypijem pri telke, zapnem a ani obraz ani zvuk......rozpocet hlboko v minuse, nalada dnes tiez. A to je zaciatok dna......
Povedzte mi, ze nie som sama 🙂 🙂 🙂
@bucula dni blbci mávame každý.... Dúfaj len, že sa malá nezobudí po 20 minútach....lebo ja som deň blbec mala včera a ešte ako najust maly namiesto 1,5 hodiny spal 20 minút. Podarilo sa mi zničiť sakra drahé čižmy, svojou blbostou som takmer pokazila práčku, rozbila som iPad .... Mám pokračovať? Hlavu hore bo môže byť aj horšie 😉
Hej, uz predychavam. Ked ja uz mesiac dopredu vsetko pomalicky pripravujem aby som nemala vobec stres a v den vianoc mozem mat vylozene nohy. A dnesok mi to trosku pokazil, ale uz je ok. 🙂 🙂 🙂
ja som sa vcera porezala, popalila, slahla do stehna o roh nabytku, zrubala som sa z posledneho schodika a na zaver dna, ked som si povedala, ze seriem na to, tak som sa na balkone zlakla, ze tam mam vevericku a to bol len tien od svetla. akoze uz mi prepina 😅
Mat taketo dni, bola by som rada. Keby si mala den taky ako ja, tak to by si si povedala DEN BLBEC a necitat moj status, s tym to nesuvisi...... 😎
Na tvojom mieste by som toto dala do svojho statutu a nezkladala diskusiu...
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
čo je toto za otvorenú tému...Ľudia majú oveľa horšie problémy ako jeden nepodarený deň. Sorry, ale takéto témy by som ihneď mazala...
@bucula Dieta mas len jedno, na mna sa lepia dve, robim s nimi skoro vsetky cinnosti, ktore vdaka nim ked boli mansie trvali min 2 x tak dlho o naslednych napravach nehovoriac a o tom ze hrozil uraz kazdu chvilu tiez nie, to je normalka pri detoch, NIKDY mi nezaspali do 15 min. boli to obaja kapitalni nespavci, moja svokra detto nema auto, nakupujem jej pravidelne, hoc casto je to na slucku vlacit pre nasu rodinu aj pre nu a este rozvazat...To by som musela kazdy den mat den blbec 😀 , ber to s humorom, ste zdravi, stastni, rodina pokope, ja dakujem za kazdy den aj omnoho viac nasekanych necakanymi drobnymi problemikmi. Lebo x ludi je na tom tak, ze toto prezivat ako zataz, bolo by to ruhanie (hoc nie som veriaca).
@tamia Veru,z tohto prispevku som vyvodila nasledovne-Ma dobrého manžela ktorému nie je lahostajna,ma dieta ktore je ZDRAVE,ma domov kt.može upratat na sviatky,jej dieta ma starych rodičov(mx už nemame ani jedneho,kiež by som im mohla nakupovat,urobila by som to s nesmiernou radostou! Ta telka sa vybila asi preto aby mohla nad tym uvažovat,a došlo jej ake ma nesmierne štastie v živote,polovica obyvatelov na tejto zemegule by za toto vraždila.

Načo stresujes klideK pomaly ďalej zájdeS 🙂