Depka veľká ako prasa
Ahojte asi sa potrebujem vyzalovat alebo len vypísať z toho čo cítim. Mám 30, dve deti a muža v base za týranie. Prázdny životopis a s prázdnym pocitom v sebe. Pracujem v malom kolektíve a zhoršilo sa mi všetko čo sa dalo. Mám psychické problémy. Depresie,úzkosti, posttraumaticky stresovy syndróm, syndróm týranej ženy atd. Cítim sama a zbytočná. Psychológ, psychiater. Pre mňa sú to iba ,,kecy,,. Rodičia a ich ,, dobre,, myslené rady mi v ničom nepomáhajú. Cítim sa po nich horšie ako dcéra ,matka, žena. Reagujem prudko najradšej by som bola keby bol zajtra koniec sveta. Hádky a krik medzi mnou a rodičmi...nepočúvajú alebo nechcú. Otec je výbušný , uráža ma, vyhadzuje do izby, mám mu zmiznúť z očí , pretože nesúhlasím a odporujem , vyčíta všetko aká som alebo aké chyby robím( ale to sú podľa nich iba dobre myslené rady ). To všetko pred mojimi deťmi.Tie stratili úplne respekt ku mne od kedy sme u nich a vôbec ma neposlúchajú.Nič si nepriznajú, vždy som ja tá najhoršia . Mali mi byť oporou čo aj sľubovali a chceli aby som prišla k nim bývať .No sklamaná som veľmi. Nedokážem myslieť na nič pekné , neverím , že sa dokážem postaviť na nohy , nájsť partnera, finančne zabezpečiť deti. Neznášam sa , neznášam svoj život. Za všetko si môžem sama,. Môj bývalý mal pravdu, že nie som na nič dobrá iba miešanie vareškou. Lieky keby mám brať tak je to iba pre pokoj rodičov aby som im neotravovala.zivot (slová môjho otca). Keď nie je otec doma tak sa viem s mamou aj porozprávať, vychádzame spolu dobre no keď príde on na víkend tak mu iba prikyvuje , nezastane sa mňa ani nikoho aj keď mám pravdu , poslúcha ho ako psík . Celé toto prostredie a napätie v rodine mi nepomáha iba zhoršuje . Som nútená tu ostať , istý čas.no neviem ako sa mám dať do poriadku pri takejto atmosfére a konfliktoch.Kludne mi pridajte aj vy, som už zvyknutá od bývalého partnera a rodiny ,ale ak je tu niekto kto zažil podobne a je z toho von tak si to rada prečítam.

@jenn7 ďakujem za povzbudenie. Aj take príspevky tu majú miesto. Nenechaj sa hejtovať. Nie si povinná na všetko reagovať. 👍😊