Deštruktivny vzťah
Ahojte,nad tym uvazujem,ze moj vztah mi skodi.mame spolu 1,5rocnu dcerku,zijeme spolu,ale vztah nefunguje.citim sa zle vo svojom byte,je tu dusno,neustale ma uraza,vyhraza sa mi...vsetko mu vadi,preco sa stazujem,preco som na nete,preco jem,preco este nespim,zavidi mi aj ked si popisem s kamoskou.ked mala mala3mes,boli sme od seba a ked mala8mes,prijala som ho naspat,to bola chyba mojho zivota.od januara sa vraciam do prace,tak financne to nejak utiahnem sama.je mi luto dcerky,bufe trpiet,ak jej otec nebude byvat s nami,ale ja naozaj som uz taka bez zivota,uplne znicena,znechutena,vyhoreta.vlastne ani neviem preco to sem pisem,ci potrebujem,aby ste mi tu pourazali.nemali ste niekto takyto nestastny vztah?utriaslo sa to?alebo ste to ukoncili a odvtedy ste stastnejsie?
@anakristina
drzim velmi palce, aby si nasla tu silu a poslala ho kade ľahšie. presne poznám tento typ chlapa. Kamarátka s takým dlhé roky chodila. Najprv ako med, čakával ju po robote, vyvolával, zaujímal sa....až neskôr sa zistilo, že ju tým vlastne kontroloval. Ku koncu ju už všade sledoval, nikam ju nepustil, musela sa mu spovedať s kým sa rozprávala a prečo mešká 5 minút z práce. Odbiehal z práce (z nočnej) aby ju skontroloval, či niekoho v noci doma nemá...a samozrejme ju začal aj biť (a samozrejme sa potom vždy ospravedlňoval a plakal)... tak dúfam, že sa až k tomuto nedopracuješ a urobíš rázny koniec. nie je o čom rozmýšľať, keď nie si šťastná.
@snehuuulienka ty si mudra ako guma v gatoch
@melania1 ach teraz mali firemnu akciu a vela pil,zobrali ho domov uz o 6.na stastie sme zostali s malou u rodicov na noc kvoli pocasiu,lebo kazdu chvilu chodil grcat,mala by to nechapala.volal mi a presne plakal ako mu mala chyba....vies to typicke one ked je niekto opity.
@moonlight1210 tak dobre sa citaju tvoje komentare,ty mas naozaj komplexne vedomosti :o
A to som vymyslela,ze nereagujme na snehulienku,mozno tu zamerne provokuje,caka babatko,mozno to robia hormony,ze je teraz takato.kludne rozoberajme temu bez nej
@anakristina nechcela som sa opat zapajat do tejto temy, ale zda sa mi, ze vacsina zabudla na nieco, co si tu pisala - a to skutocnost, ze si mala uz tri podobne vztahy - a v takomto pripade je chyba aj na tvojej strane. Vyberas si nespravnych partnerov. Zamysli sa, co ta na takychto typoch pritahuje. A preco neukoncis vztah skor - neverim, ze takto sa partnez zmenil z nicoho nic, z jedneho dna na druhy.
Nebud jedna z tych, co sa len necha lutovat okolim a na fore. Ci uz je partner manipulator, psychos alebo tyran. TY s tym musis nieco uribit - alebo odborna pomoc alebo koniec.
A baby, to, ze nesuhlasite s tym, co pise snehuuulienka este neznamena, ze sa tu musite do nej obuvat a sikanovat ju. Ano, urcite veci, co napisala boli mozno trosku inak pochopene, ako to pravdepodobne myslela. A ziadna z vas uz necitala pozorne jej nasledujuce prispevky. A bacha, vieme len to, co pise autorka temy. Uz sa stalo, ze do temy zrazu napissal partner a hned bol pohlad na dany vztah/situaciu diametralne odlisny.
Kazdopadne, vsetko je na autorke temy. co ona urobi, aby sa jej zivot zmenil. Napriklad mohla zacat s tym, ze ozratemu nedvihne telefon. Naco? Potrebovala si tym dokazat co? Ja mam pocit, ze aj ona ma velky podiel na tom, ze ich vztah je taky, aky je. Proste sa k sebe nehodia a uz su na seba alergicki. Tak sa provokuju a vytacaju navzajom. To nie je take nepravdepodobne. Takych vztahov je vela. A manipulatormi tam mozu byt pekne obaja. Ved aj tato diskusia je pekne manipulovana aby vyznela urcitym smerom. Cize trosku nadhladu, damy.
Dobre,lutovanie sa naforach ukoncene 🙂
@anakristina súhlasím s
@obsadenemeno chyba býva vždy na oboch stranách.Aj žena, ktorá je týraná muzom je na vine, už len tým, že dopustila,aby ju niekto týral.Ak máš pocit,že to je s tým tvojim naozaj už neudržateľné a možnosť nápravy vzťahu nie je, tak to ukončí. Či myslíš,že ukazovanie na neho,aký on je zlý zlý a tyransky a manipulátor aký a čo ja viem aky niečo vyrieši? Alebo si tým chceš dokázať,že ty nie si na vine a za všetko zle môže on? Veru, mýliš sa,za zlý vzťah môžete obaja. Z tvojich príspevkov tu mám pocit,že tie čo tu na neho nadávajú, tie príspevky sa ti páčia,ale snehulienku tu ideš ukamenovat bez toho,aby si sa čo i len zamyslela nad jej príspevkami. Ani ja nesúhlasím úplne so všetkým čo napísala,ale je v nich aj veľa toho, nad čím by si sa mohla zamyslieť a konštruktívne s ňou o nich debatovať. A to je to, v čom máš medzery-konstruktivna komunikácia bez vztahovacnosti a umenie počúvať aj druhú stranu.
@xxxkatka hlavne bez tej vztahovacnosti..... 😉
Dakujem Vám.Konečne niekto kto pochopil aspoň z časti,co som chcela tým celým povedať,,a že som autorke chcela len otvoriť oči,ukázať jej aj iný pohľad a ako to asi vníma každý chlap....určite som to nemyslela zle ,ako si to sama vysvetluje....😏a je mi to ľúto,že to takto vyznelo😑
Už nechcem ale viac sem prispievať,nema to význam....všetko čo som chcela,som napísala.😉
.....a za dobrotu - na žobrotu dievčatá😉asi tak....
Od včerajška 15:34,kde mi písala moonlight som už na príspevky radšej nereagovala.
( Dobre si to pozri😉)
A teraz tu čítam,že Ty si vymyslela,že ma máte ignorovať???😂
Bože dievča ,si smiešna😎....prestala som sem už písať z vlastného presvedcenia.
Vyjadrila som sa k Tebe,k Tvojmu mužovi,napísala som Ti asi ako to vnima on,ale Tebe to asi velmi v tvojom vztahu nepomohlo.
.... sprav čo uznas za vhodné Ty,ja som Ti nechcela určite zle,ako si to Ty myslis....je to skoda,ale čo už😏
@anakristina
@snehuuulienka aj ja to chcem ukoncit,problem sa takto nevyriesi.ver mi,ze nad sebou vela premyslam.cas ukaze ako dalej
@snehuuulienka viem,ze si nechcela zle.mier

si velmi krasna mlada baba. Nemusis sa trapit v nefunkcnom vtahu. Dieta budeibavtedy stastne, ak bude mat stastnu mamu. Drzim palce!