icon

Deti a budúcnosť

15. júl 2021

vzdy som túžila mať deti.
ale čím som staršia, tým viac vnímam okolie ako sa mení, príroda, záplavy, vírus a nevieme aké to bude v budúcnosti.....rozhodla som sa preto ich nemáť. rozišla som sa s mužom môjho života, pretože on ich chcel a ja som byť sebec nechcela. veľmi som sa preto vo vnútri trápila, ale nedávno sme s mamou boli v lese......
neviem, či to vycítila ale povedala mi, že keby bola na mojom mieste, deti nemá pretoze vníma tu ťažobu sveta. Vtedy som sa priznala, že nad tým dlho premýšľam a že ich mať nechcem. Pretože mi príde ľúto dať ich do tohto sveta. Veľmi sa mi uľavilo, že mamka za mnou stojí a nebude mi to nikdy vyčítať 🙂
Týmto príspevkom som chcela povedať, aby sme k sebe boli tolerantní a hlavne v tejto dobe, kedy veľa žien nad tým možno uvažuje 🙂 aby nemalo deti 🙂 a držme palce tým, ktorí ich s láskou vychovávajú 🙂 mimochodom, deti zbožňujem a rok budem učiteľka v MŠ 🙂

Strana
z2
mabenn
15. júl 2021

A teraz uz len dufat ze ti to ostane a nebudes casom plakat ako si mala sancu a usla...kolko mas rokov? Ono, aka je teraz doba zla? Svet prezil 2 svetove vojny...mne to pride ako forma vyhovorky...robis pre svet aj nieco ine ako len to ze si sa rozhodla nemat deti?

mabenn
15. júl 2021

Priroda sa menila vzdy, zaplavy boli, virusy boli...mama ta podporila v niecom co ona sama neurobila a coho nasledky si niest nebude

goodidea
15. júl 2021

Smrť je život, život je smrť

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
janickacrazy
15. júl 2021

Akože je to tvoja vec, ale ja si myslím že je za tým niečo iné. Mala som kolegyňu, deti vždy normálne chcela, len nemala šťastie na chlapov, proste žiadny sa jej nepozdával. Nakoniec zostala sama, stará dievka a viedla presne takéto divné reči a to vtedy ešte sme o korone ani nesnívali. Že načo dieťa do tejto hroznej doby? Deti sa rodili aj za vojny. Vtedy bola asi lepšia doba. 🤔

Strana
z2