icon

Deti švagrinej vo veľkom dome narušujú súkromie

5. okt 2025

Ahojte, možno si poviete, že som „trafena“, aj ja sa tak už cítim. Ide o to, že bývame s manželovou sestrou a 3 deťmi v jednom veľkom dome. Izby máme každý zvlášť, jej deti sú strašne nevychované, sú proste všade, sú hlučny, drzí. A dnes to bol extrém išla som sa osprchovať a normálne ma išli pozorovať. To je, si myslím, už cez čiaru, aj keď sú ešte malé, ale mne sa rozum pozastavuje.
Ja už fakt nevládzem byť v tomto dome, je to blázinec. Som veľmi tolerantná, ale taktiež potrebujem kľud s manželom. Šetríme, ale to však nestačí na byt. A ešte viete čo normálne už viac krát som započula, keď som bola v kuchyni, ako sa mi vysmievajú a ohovárajú. Takéto malé deti… je toho oveľa viac, ale aspoň takto to dostať von nemám to komu povedať manžel hovorí že to prehaňam.
A ak napíšete, čo na to ich matka – tá ma vsetko v riti, lebo o deti sa nezaujíma.

sasa1310
5. okt 2025
@anonym_609c36

Nepochopím , a to naozaj nikdy, prečo sa niekto dobrovolne dá na spoločné bývanie s niekým z rodiny.
Vy máte deti? Pracujete ?

@anonym_609c36 lebo sú to neschopní ľudia, ale že totálne neschopní, keď takto dokážu žiť

anonym_006f56
5. okt 2025

Preco ste sa hned "stavebne" neoddelili, to kto z vas si mohol mysliet, ze toto bude fungovat... Nadrzo zamykaj, co sa da a nemozes sem dat podorys, to neexustuje, aby mi cudzi spratok chodil do sprchy ocumovat🦫😥

anonym_609c36
5. okt 2025
@sasa1310

@anonym_609c36 lebo sú to neschopní ľudia, ale že totálne neschopní, keď takto dokážu žiť

@sasa1310 Ja nechcem nikoho urážať ani zhadzovať.
Preto sa autorky aj pýtam, či obaja pracujú.
Pretože áno, ja si takúto existenciu pri 2 pracujúcich ľuďoch predstaviť neviem.Ani kvôli financiám.Ale to som ja.

januska12323
5. okt 2025

Choďte do podnájmu a popritom šetrite na vlastné. Mi nehovor, že tam musíš ostať.

domkakvet
5. okt 2025

@anonym_autor tak si to tam skuste nejako oddelit, dvere sa tam nedaju dat?

bielasovicka
5. okt 2025
@anonym_autor

@cyberk mám len jedno a neplanujem sa už rozmnožovat sme tu len dočasne kym sa nepostavime na nohy netreba hned urazať

@anonym_autor dieťa je len tvoje, tvoj muž není otec?

ljmmm
5. okt 2025

jasom napr uz pocas vysokej skoly zila v podnajme, sama. Tiez nerozumiem preco dvaja dospeli a pracujuci ziju v detskej izbicke. Ved to je hanba

marca12
5. okt 2025

Neskusala si sa s tymi detmi skamaratit?

rozculena
5. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_1f3d59 mám jedno ale toto by si nikdy nedovolilo

Vraj sa už idem nažrat lebo som prisla do kuchyne

@anonym_autor a čo si myslíš,to žranie od koho sa naučili?

svetlonos
5. okt 2025

@anonym_autor
sorry ale ani za 3 svety a ani zadarmínko by som toto neurobila! S ex som nechcela bývať ani len v jeho dome kúsok od jeho rificov. A mali sme sa celkom radi - dovolím si povedať!
Ty si nevedela, ze za spolužitie s rodinou na hromadné zaplatíš k😜😄va vysoké dane?
Ja by som nešla tak ani k mojim rodičom tobos k svagrinej a svokrovcov!!!
To za žiadnu hypo ani "kým sa postavíme na nohy" nestojí!
Radšej najom a klud ako toto. Pokial nie ste smrtelne chori, ste proste neschopní. Prevezmite zodpovednosť za svoj život a hajde do svojho - i ked len podnajom.
To ty si tam ma navsteve a chlap asi tuez nič moc, ked sa k tomu nevie suco postaviť.

karolinakr
6. okt 2025

toto je riziko byvania celej rodiny na hromadke, ludia sa rozhadaju na život a na smrť, nejak zrychlite spôsob, ako odtiaľ vypadnúť a ked sa nedá, potom jedine vydržať

karolinakr
6. okt 2025
@svetlonos

@anonym_autor
sorry ale ani za 3 svety a ani zadarmínko by som toto neurobila! S ex som nechcela bývať ani len v jeho dome kúsok od jeho rificov. A mali sme sa celkom radi - dovolím si povedať!
Ty si nevedela, ze za spolužitie s rodinou na hromadné zaplatíš k😜😄va vysoké dane?
Ja by som nešla tak ani k mojim rodičom tobos k svagrinej a svokrovcov!!!
To za žiadnu hypo ani "kým sa postavíme na nohy" nestojí!
Radšej najom a klud ako toto. Pokial nie ste smrtelne chori, ste proste neschopní. Prevezmite zodpovednosť za svoj život a hajde do svojho - i ked len podnajom.
To ty si tam ma navsteve a chlap asi tuez nič moc, ked sa k tomu nevie suco postaviť.

@svetlonos ale tak rifič tiež nie je na zahodenie

svetlonos
6. okt 2025
@karolinakr

@svetlonos ale tak rifič tiež nie je na zahodenie

@karolinakr
🫣😂 rodič

anonym_917884
6. okt 2025

Toto nikdy nebude robit dobrotu. Ver mi. Pisem z vlastnej skusenosti…
Ja ked som zacala zarabat, tak som si u rodicov vo velkom dome urobila samostatnu bytovu jednotku (vlastny vchod, kuchynu, kupelnu, izby, ale boli tam spojovacie dvere a zahrada bola spolocna)… ked som si zalozila rodinu, vztahy sa velmi narusili. Byvala tam este starsia sestra s muzom a takmer dospelym synom… a to sa proste nedalo. Nakoniec sme odisli a vsetko sa pekne otriaslo a vztahy sa napravili… proste mladi maju byt sami. Ci sa to niekomu paci, alebo nie… ja by som isla aj do garzonky… ten vlastny klud je na nezaplatenie. Ver mi

lenka.25
6. okt 2025

No si v najhoršej situácii . Žiješ u svokrovcov , ešte aj so švagrinou a jej deťmi . Akože čo si od toho čakala . Ja chápem , že v dnešnej dobe získať vlastne bývanie nie je ľahké , ale nič iné, ako sa odsťahovať vám neostáva .

janababana
6. okt 2025

@anonym_autor to ste tam vsetci v podnajme, ci to je spolocne zdedeny dom, ci ako?

vladuska20
6. okt 2025

Aj socky dostanu hypo,tak sup do banky a poziadat kolko vam vyjde z prijmu na hypo a hned hladat byt a cim skor sa odstahovat.A nie,nemusis mat 20percent vsetko sa da ked sa chce a hlavne ked je prijem.Ci?????Ty na rd a muz si isto este len hlada pracu,co???

gabrielladan
6. okt 2025

Zas urážky a urážky 😂😂😂😂👏🏻 toto je neskutočne.. je to ich vec ako bývajú... My máme tiež generačný dom ale samostatné bytové jednotky a je to najlepšia vec čo môže byť.... človek je sám ale zároveň vlastne s rodinou.
Nechápem ľudí čo urážajú ostatných že bývajú s rodinou 😅 okej toto je napr moc, ja by som síce bývala takto ale tvrdšie pravidlá by sa museli nastoliť

maury
7. okt 2025
@gabrielladan

Zas urážky a urážky 😂😂😂😂👏🏻 toto je neskutočne.. je to ich vec ako bývajú... My máme tiež generačný dom ale samostatné bytové jednotky a je to najlepšia vec čo môže byť.... človek je sám ale zároveň vlastne s rodinou.
Nechápem ľudí čo urážajú ostatných že bývajú s rodinou 😅 okej toto je napr moc, ja by som síce bývala takto ale tvrdšie pravidlá by sa museli nastoliť

@gabrielladan tak evidentne samostatne bytové jednotky v dome nemajú, len izby, kde má izby aj švagriná. Toto dobre nerobí. Poznám rodiny kde to funguje tie samostatne bytové jednotky alebo dva domy a spoločný dvor a prijazdová cesta a tiež poznám kde to absolútne nefunguje, hádky, a pod.a nakoniec aj tak sa niekto pre kľud predsa len odsťahuje niekam preč

metoma73
7. okt 2025

Nehnevaj sa,ale chceš poradiť a neodpovedáš na otázky? Podľa tvojho správania sa nečudujem že žiješ ako žiješ 🙏

sova7
7. okt 2025
@sasa1310

@anonym_autor Ďalšia neschopná, čo namiesto toho, aby sa spamätala a išli si zabezpečiť vlastné bývanie, tu bude kydať na rodinu, vďaka ktorej má kde bývať. A je jedno či je to švagriná, či je svokra alebo pes na dvore. Sa ti nepáči, tak sa odsťahuj a nerieš niekoho výchovné metódy alebo akékoľvek správanie. Či čo chceš ju teraz ohovárať alebo nedajbože vychovávať jej deti? Rieš si bývanie, to je tvoj problém

@sasa1310 neschopný je skôr muž ktorému to takto asi vyhovuje. Ten väčšinou dotiahne ženu do takéhoto bývania lebo sa nevie odstrihnúť a osamostatniť a žena mu zožerie vyhovorky že to bude dočasne.

reela
7. okt 2025

Sa nam na MK roztrhlo vrece s Tapakovcami

viera012345
7. okt 2025

@anonym_autor Je možné, že ste vo vzťahu s deťmi nevykrocili šťastnou nohou?Trochu pozornosti, trochu láskavosti, malá dobrota a veci sa môžu zmeniť tak,aby ste dokázali fungovať, kým budete mať vlastné bývanie

misanthropicdann
7. okt 2025

@anonym_autor aku radu chceš počuť?
Zamykajte sa, ci v izbe ci v kúpeľni.

Najrozumensjie riešenie je sa odsťahovať. Koľko rokov ma vaše dieťa. Aký máte každý plat? Aké máte zostatky úverov a výšky splátok?
Pokiaľ nemáte žiadne dlhy neverím ze sa nemôžete odsťahovať do vlastného ak máte obaja TPP.
Ak nemáte nič nasporene tak si nájdite niečo menšie a potrebných 20% riešte cez úver. Koľko máte rokov? V niektorých prípadoch banka dáva 90% hypotéku.

Ak máte dlhy prečo a na čo? Ak bývate u rodiny prečo nevyplatite úvery nech si uvoľnite bonitu.
Mate finančného poradcu? Ak nie obvolajte si dákych, väčšine ľuďom (ti co nemajú vedomosti o možnostiach) dokážu pomôcť.
Čo rodina? Nevie vám nejakým spôsobom pomôcť sa dostať na nohy? Pripísať sa na hypo, založiť časť nehnuteľnosti na potrebných 10-20%?

Malo info, príliš abstraktná otázka. Cudzie deti nevychovas, není to tvoja úloha a ani tvoja starosť

vladuska20
7. okt 2025
@misanthropicdann

@anonym_autor aku radu chceš počuť?
Zamykajte sa, ci v izbe ci v kúpeľni.

Najrozumensjie riešenie je sa odsťahovať. Koľko rokov ma vaše dieťa. Aký máte každý plat? Aké máte zostatky úverov a výšky splátok?
Pokiaľ nemáte žiadne dlhy neverím ze sa nemôžete odsťahovať do vlastného ak máte obaja TPP.
Ak nemáte nič nasporene tak si nájdite niečo menšie a potrebných 20% riešte cez úver. Koľko máte rokov? V niektorých prípadoch banka dáva 90% hypotéku.

Ak máte dlhy prečo a na čo? Ak bývate u rodiny prečo nevyplatite úvery nech si uvoľnite bonitu.
Mate finančného poradcu? Ak nie obvolajte si dákych, väčšine ľuďom (ti co nemajú vedomosti o možnostiach) dokážu pomôcť.
Čo rodina? Nevie vám nejakým spôsobom pomôcť sa dostať na nohy? Pripísať sa na hypo, založiť časť nehnuteľnosti na potrebných 10-20%?

Malo info, príliš abstraktná otázka. Cudzie deti nevychovas, není to tvoja úloha a ani tvoja starosť

@misanthropicdann odpoved uz nedostanes.Skor si myslim,ze maju dlhy preto nie su uz davno niekde inde.Preto nedostanu hypo.

anonym_89bc29
8. okt 2025

@anonym_autor ja na tvojom mieste hodim kec s detmi, neexistuje aby mi zasrani skakali po hlave a terorizovali....hodim kec so švagrinou nech si zacne vychovavat slusne deti a nie SAMORASTY... a v prvom rade hodim kec s mužom nech urobi poriadky so svojou benevolentnou sestrickou ak chce so mnou kludne zit.

anonym_89bc29
8. okt 2025
@vladuska20

@misanthropicdann odpoved uz nedostanes.Skor si myslim,ze maju dlhy preto nie su uz davno niekde inde.Preto nedostanu hypo.

@vladuska20 nemusia mat hned dlhy. Ja myslim skor,ze chcu daco nasetrit,nech maju popri ruke a nie bezhlavo sa pustit do hypoteky

anonym_89bc29
8. okt 2025
@cyberk

by som sa musela zrazit s konom aby som sa k niekomu takto nasackovala.. :D to je tak ked deti maju deti.. vlastne byvanie nikde, ale rozmnozovat sa v cudzom dome to ano.

@cyberk myslim si tiez,ze si to prehnala.. 1.nevies kolko ma rokov - ze vyjadrujes deti maju deti. 2. Pisat o rozmnozovani na to ze ma jedno dieta je tiez nevkusne. To mozes venovat luniku 9

cyberk
8. okt 2025
@anonym_89bc29

@cyberk myslim si tiez,ze si to prehnala.. 1.nevies kolko ma rokov - ze vyjadrujes deti maju deti. 2. Pisat o rozmnozovani na to ze ma jedno dieta je tiez nevkusne. To mozes venovat luniku 9

@anonym_89bc29 vaffanculo

anonym_89bc29
8. okt 2025
@cyberk

@anonym_89bc29 vaffanculo

@cyberk na urovni 👌