Dieťa a nočné zmeny otca
5. nov 2017
Mam rocneho syna a partnera, ktory pracuje aj na nocnych smenach. Mava jednu max dve nocne po sebe. Po nocnej chodime s malym na prechadzky aby sa vyspal, ale maly sa budi okolo osmej deviatej cize kym jeho a seba dam dokopy tp trva. Partner je cim dalej nervoznejsi, caste hadky kvoli narusaniu jeho spanku. Je to cim dalej horsie a horsie. Ide zima a s malym uz tak nebudeme vediet chodit von neviem ako to riesit. Ake mate skusenosti a ako to riesite vy ???? Dakujem
Predošlá
Strana
z4
Predošlá
Strana
z4

Môj muž ráno o 7 prišiel po nočnej spýtal sa ma či mi treba niečo z obchodu, nakúpil, jedol, osprchoval sa, s malou sa zahral (6m)
a o 8si ľahol, my sme potom v obývačke a v detskej izbe, ale kojiť chodím do spálne lebo sa mi nechce vyťahovať sedačka a veľakrát ho zobudí keď kričí alebo blaboce ale nič nehovorí len sa na ňu usmeje a spí ďalej. O štvrtej vstal najedol sa a išli sme von na prechádzku, o šiestej ju okúpal a o 9 išiel do roboty. Robí celý týždeň nočnú a skoro každý deň to vyzerá takto.
Nechápem ako tvoj môže tak silno počuť cez zatvorené dvere, že sa na zvuky budí...nech si skúsi zapnúť hudbu alebo naozaj tie štuple do uší keď je taký citlivý.