icon

Dirigovanie od svokrovcov

20. júl 2022

Ahojte kokos 40ka zachvilu na krku a stále sa budú starať .😏a vyzvedat od muža čo ako a čo robíme . Donedávna nám nútili zavarat čo nasadili ..jasné že som to ja robila a nemohla som povedať že chcem ale len jedno vedro...
Nie ..mužovi natlačili potom ešte ,žiadne tolerovanie vôbec .
Sme len dvaja a jedno dieťa . A to bývame sami . Keď prideme k nim tak len s mužom stále sa rozprávajú , niekedy by som im ho tam najradšej nechala nech si ho vezmú do postele.

Strana
z2
janinah
23. júl 2022

@mandzula to by bola zas iná debata ako sa mladým matkám nechce doma ani prvé prikrmy robiť a dávajú kupované sajrajty...

mandzula
23. júl 2022

@janinah mas pravdu, to je ina debata. A mozno su tie kupovane "sajrajty" aj lepsie, kedze su z kontrolovanych surovin a nie z tych, ktore nejaky dedo doma zaleje tym, co najde v pivnici. A co, ked sa im nechce, su preto horsie ako tie, co doma trbulia lekvar? Nie kazdeho zivotnym snom je stat s varechou nad hrncom, moj teda napriklad rozhodne nie.

janinah
23. júl 2022

@mandzula mne je úplne jasné.ze tu podporu nenájdem...ani mi o ňu nejde...možno niekto pochopí o čom píšem...že žena nevesta mladá matka sa zmenila...ale či k lepšiemu?...možno aj áno.jej deti majú viac výletov.menej domáceho jedla...a viac potrebujú psychológov.viac samovrážd deti.viac problémov....tak kde je potom chýba? Čo tie ženy v rodine robia?

mandzula
23. júl 2022

@janinah pre tvoju informaciu, u nas sa vari dennodenne, a predstav si, to ta este len vykoti, vari a nakupuje manzel. Dietatu sa venujeme tolko, ako maloktori rodicia, ma totiz Aspergera, nemyslim si vsak, ze to bude z toho, ze malo zavaram. Zeny uz davno nie su odkazane na motyky a varechy, no napriek tomu, ktora chce, vie byt dobrou matkou, ja nou urcite (napriek prazdnej policke v komore) som.

sashabb
23. júl 2022

@janinah vieš čo? Ja si skôr myslím, že ty už si ani nepamätáš ako to vtedy bolo, nakoľko väčšinou to zlé v živote z hlavy vytesnáme. Silno pochybujem, že si vedela byť na troch miestach naraz 👍ale tak myslím si, že tuna je debata zbytočná.

zdenkastanka
23. júl 2022

@sashabb vola sa to spomienkovy optimizmus😏jasne, vsetko zvladala vsade bola... a vsetky ostatne su lenive, neschopne... ale ona sa nevyvysuje🙈👌🏼

Strana
z2