Divné Vianoce
Aky mate názor ma situáciu ze bývate so shojim.muzom a deťmi samostatne , svokra je rozvedená..mate ok vzťahy. Na Vianoce nechce prísť a štedru večeru,ak kd viackrát bola pozvaná. Ma ešte jedného syma aj ten ma rodinu ,aj tam ju volali ale ževraj chce byt sama. Ze jej to nevadí.
Pride štedrý večer a ona navrhne ze keďže bývame kusok.od.seba,príde aspoň po večeri. tak ze ok, ... Ja som.si myslela ze príde aspon s nejakým.darcekom aspoň pre decka a.da si u nás jedlo..ale nie ,ona prišla úplne na sucho, nechcela nic, ani kávu ani vodu ani jedlo ani koláč.. len si sadla a Iba sa pozerala ako si všetci.rozbalujeme darčeky a potom sa zobrala a sla.domov. na druhý deň
ráno sme isli my ku.nej a tam uz sme sa museli najesť a darčeky decka rozbaliť ..
Akože toto uz sa stalo minulý a aj dva roku ly dozadu. a tento tok uz nemám akosi záujem o diváka navyše,..mam z toho zmiešané pocity, príde to také trápne iba mne? Ze len príde pozriet?
Lebo ľutujem ze som tu niečo písala, lebo si tu každá vyberá len to co jej pasuje,prekruca moje slová,domyslaju si atd.
Uz nereagujem.
Asi to bude aj generáciou, moja babka si dá na návšteve iba kávu/vodu a fakt, že sa ponukne minimálne, nech máš stôl hocijako plny, a naopak keď sme u nej, nás v kuse núka, až je to nepríjemné :D a čo sa darčekov týka, tiež babky k nám nič nenosia, po darčeky si ide k nim pod stromček ;) a keď je sama, asi sa jej nedá vyčítať, že sa chce trochu potešiť s vami, mne by to nevadilo
Je to mužova matka, skús sa zamyslieť, či by ti to vadilo aj keby išlo o tvoju matku. Neviem, často bývam kritická, ale podľa mňa nerobí nič zlé. Príde na chvíľku, pozrie, posedí a ide preč. Nerobí konflikty, nič ti ani nezje, nekritizuje, podľa mňa ideálna návšteva svokry. Skus ti v sebe samej zistiť, čo ti vlastne na tom naozaj vadí.
Podľa mňa vám chce nechať súkromie počas večere. Potom príde pozrieť ako sa deti tešia z darčekov. Deťom darčeky nenosí, lebo ich majú u nej pod stromčekom. Mne to príde úplne normálne.

Kúpte jej malý darček ktorý si aj ona u vás rozbalí a nebude to divne..