Divný vzťah s partnerom. Kde je chyba?
ahojte,tak som tu nová,už dlhšie čítam toto fórum, že tu celkom fajn radíte.Tak som si sem skočila aj ja po radu, čo s mojím chlapom.Bývame spolu pár mesiacov, akosi sa zmenil a neni to už ten čo býval. Jasnačka, zmena prešla aj mnou, ALE. Sme spolu 8 rokov,od strednej, plánovali sme si všetko, veď aj spolu bývame, pokiaľ nie som služobne dlho v zahraničí, alebo on.atď. Naraz sa z pozorného zlatého a milého chlapa citlivého, stal kritický, sebavedomý bezcitný a surový chlap. Akoby nemal voči mne cit, súcit, alebo jak to nazvať.Trvá to takto už dlhšie. Strašne brutál sa vieme pohádať, vynadať si do tých jebnutých aj horšie, ziapať po sebe, a o deň o tom "nevieme" a vytvárame najzamilovanejší pár pod slnkom a oslovujeme sa zlatíčko, jasnačka, že by som chcela radšej normal vzťah,no neviem, dávam tomu ešte šancu. No partner akoby voči mne ochladol posledný čas. Keď plačem nepritúli ma, správa sa bezcitne, aj slová má bezcitné. O sexe nehovoriac, iniciatívna som ja,boli sme teraz spolu v zahraničí na 16 dní a ani sa ma nedotkol. Žiadne romantické frázičky, žiadne láskanie, žiadne objatia, donedávna to ešte robil. Až na moje naliehanie bol raz sex,ale mne to prosto chýýýba. Tak neviem,čo je za tým.V čom to je ? On tvrdí, že nič, že nemá inú, len nemá chuť. O čo sa jednáá ?
Dík za rady
@salfusco kebyze si videl moju a aj priatelovi mamu co si hovoria ked pride moj brat so zenou a to iste u priatela :D ze to kde sme aby muz obskakov v kuchyni zenu, ze je neschopna, ze si nevie ani caj zaliat a ze vyuziva nasho synceka...vzdy ked pridu na vikend tak ma mama o com mesiac hovorit a klebetit :D ze to zena sa na starat o chlapa a nie opacne , no riadne stara skola :D
@kvetinkaaaaa aano,s tym som sa stretaval aj ja,že obsluž svojho milačika a podobne,tiez ma obskakovali,pritom som si to vedel aj sam spraviť,dokonca este aj vynadala,ked ma neobslužila ( vlastna mama),bo mam pocit,že sama bola tak vychovavana,tak to preniesla na dceru..nevravim,že je to zle,pretoze baba potom ozaj vie nieco spraviť a nie je len "žena,co nevie v domacnosti nic spravit"...Ono by to malo byt nejako pol na pol,to si myslim ja,žena rada dopraje mužovi a rovnako na oplatku by mal aj muž dopriať žene.Ked žena nevladze,mal by muž prevziat iniciativu a rovnako prekvapiť alebo pomocť.Nikdy by to nemalo byť jednostranne,bo potom si ta druha strana zvykne a berie to ako samozrejmost
@salfusco no uplne moja slova pises 🙂 presne tak to vnimam aj ja, ze tak by to malo byt 🙂 ved to mas ako v laske, keby daval len jeden a druhy by bral, to by hned stroskotalo, treba vzajomne davat aj brat
som sa ho spýtala, či je inak orientovaný, a sa zasmial mi do kscihtu, to je celé, a povedal mi , že " vieeš čo " a kludny ostal .. nič prevratné.
zadna hadka
@tinuskamartinuska Ja si myslím, že má inú. Zdravý 30 ročný chlap má chuť na sex stále veľkú. Ak nemá chuť na sex s tebou....zrejme ho má dosť od inej a ak aj s ňou nemôže byť tak nemá chuť na teba. K tomu pridaj nedostatok citu, nezáujem o dotyky .... a to všetko proste zrazu. Môžem sa mýliť .... ale "príznaky" nevery sú u tvojho chlapa priam ukážkové.
Sorry, som bola pracovne v zahraničí.
to máte jedno,ale
@salfusco Si mi povedal, že bude dobrá hádka, keď mu spomeniem GAy, nebola hádka,sa mi zasmial do ksichtu.Takže to mám chápať tak, že má ma úplne na háku?
@melynda Nikdy nevieme,čo si myslia muži, nikdy námto nepovedia. Ja som priama,o mne vie,čo si myslím,ale aj tak mi to je zbytočné.
@mala_hobitka Práve viem, že to sú ukážkové príklady toho, že mi je neverný, ale on tvrdí trdošijne na tom trvá, že nie, že odkiaľ to mám, že sa môžem hanbiť, keď si to myslím a kadeaké kraviny.Nuž neverím veľmi tomu.
AJ náš včerajší sex bol o ničom,zase chlad som cítila, žiadna snaha, citlivosť, chcenie, len ako povinnosť.Po týždni sme boli spolu a nič.Už nemám síl
Podľa mňa je zbabely a caka že to ukončis ty.
@tinuskamartinuska a na čo ti je takýto vzťah ? To je ako ťahať mŕtveho koňa za sebou, a snažiť sa ho oživiť. Na čo ? Zo sentimentu ? Ak máš nejakú sebaúctu, zlož zbrane a nestrácaj drahocenný čas a mladosť. To ti nikto nevráti. Keď zavrieš jedny dvere, môžeš otvoriť druhé. A to je celkom pozitívna vízia do budúcna. I keď je mi jasné, že teraz je ti lepši zhnitý holub v hrsti, ako vrabec na strechce.
@tutu_1 😀 😀 zhnity holub ..
@mandevilla a ako inak to nazvať 😀 😀 😀 ?? Sama som bola v takom vzťahu. Ono je to zvyku a zo strachu z budúcnosti, zo starchu z neistoty. No časom človek príde na to, že to boli zbytočne stratené roky a že dávno mohol mať usporiadaný život.
na usporiadany život nepotrebuješ silou mocou niekoho
@mandevilla Navrhla som noho razy, že sa rozídme, že je to aj tak o ničom, že ja nebudem naňho nahnevaná, že pochopím všetko, že chcem jeho dobro, ak ho vidí v inej/ inom tak nech mi to LEN oznámi, že chápem všemu, on nič, že nie. že už nebude budovať iný vzťah, nový, že načo,tak načo, že mňa má rád, tak neviem.
@salfusco len keď akosi k tomu životu akosi patrí aj partner, aby náš život bol úplný.
@tinuskamartinuska to je len tvoja domnienka ,že patri,alebo že musi byť nejaky...ano,je to fajn a naplna to život,ale len partner,s ktorym si ten druhy rozumie..a to nie vzdy sa podari
@tinuskamartinuska Nenavrhuj, ale konaj, baľ kufre a odíd, strácaš s ním svoje roky zbytočne.
@tutu_1 ja suhlasim, len mi to prislo smiesne 🙂
@tinuskamartinuska hmm, mozno mu vyhovuje, ze inde ma nieco rozrobene, mozno ma aj vydatu milenku..ktovie. Tym padom mu pasuje, ze je o domacnost postarane a ty tam ako zivotna poistka sedis a cakas, doslova vysis na perach, ako sa panko rozhodne alebo co mu vlastne ulahodi. Viem, ze sa lahko posudzuje a radi radikalne kroky, ale to preto, ze namame citovo zatienene triezve uvazovanie.
Keby si bola moja dcera a chcem ti len to najlepsie, viem, ze najlepsim krokom by bolo sa na neho vyprdnut, urbit hrubu ciaru a zacat odznova. S takymto clovekom ta necaka nic dobre. Ver, ze sa nestane, ze jedneho rana sa zobudi a zrazu budete zit ako predtym. Vztah vyhorel..je rozdiel s niekym chodit aj 20 rokov, a je rozdiel s nim zacat zit. Az vtedy sa navzajom skutocne spoznaju, zovsedneju si atd. a tam sa ukaze ako to naozaj je. Clovek ktory ta ma rad predsa nemoze dopustit, aby si sa takto trapila, a ver tomu, ze on to vie, musi to vidiet. Vztah nieje len o sexe, ale je jeho nevyhnutnou sucastou, tak isto ako dotyky, bozky, pritulenie. Och..drzim ti palce.
@tinuskamartinuska navrhla? A co ty si nesvojpravna? Ved pobal kufre a odid ty.....uvidis aspon, ci mu stojis za to, aby sa aspon opytal, ze preco......
@mihula mas pravdu. Ja som s mojim muzom tiez 8 rokov. Tri roky manzelia. A citim ako jeden druheho formujeme. Zo zaciatku manzelstva ani jeden z nas netuzil po babatku, a teraz sa nam zatial nedari. Ale ide o to ze tiez mam kamosku co ma frajera tak dlho a nic. Vobec ziaden posun. Ona doma on doma. Take mi to tiez pripada ze v takom veku po tolkych rokoch sa neposunut nikam?
@obsadenemeno Keby som aspoň dokázala, že sa zbalím a idem preč aspoň na mesiac, dva, nuž neviem sa odhodlať, lebo sa nechová až tak zle, tak mi ho je ľúto.Možno má divné obdobie, alebo čo.Netuším. Ktovieako to je, a možno pichá inú na tajnáša, ktohovie.
@mandevilla Je to dosť rázny krok, ale keď ja ho milujem, tak čo mám do šlaka robiť ? 😒
inak ja som práveže s ním začala bývať kvôli týmto problémom,(mali sme už ich aj predtým), teraz sú rovnaké. Nie horšie, ale rovnaké.
A tiež viem, že tá jeho domnelá láska ku mne neni asi až taká wau veliká,lebo vidím, čo robí môj brácho pre svoju manželku a vnímam, ako jej plní sny , na všetko čo si povie, ona tak to má a všetko pre ňu robí. A nie ako ten môj, pritom neviem v čom je chyba.
@tinuskamartinuska no, byt vo vztahu, lebo ti ho je "luto".....to nie je laska.
Odhodlaj sa. Uvidis, ako rychlo sa ukaze, ze ci ten vas vztah za nieco stoji.
@tinuskamartinuska nerozumiem na čo ešte čakáš ?
@tutu_1 asi som sprostá, a dosť mi na Ňom stále záleží. Ja ho furt lubim
@tinuskamartinuska no tak potom si ho lub a ber, co mas, lebo on ti viac neda - nechce alebo nedokaze???? Na to si musis odpovedat sama.
Otazka je, ci aj on lubi teba? Ak ano, zmier sa s tym, ze vsetko bude ako doteraz, a na romantiku zabudni. Mozno je taky typ.
Len aby ta potom neprekvapkal jedneho dna on nejako.
@obsadenemeno nuž aj to sa moze stat, ze ma prekvapi on,a rozide sa,ked najde lepsiu odo mna, mozne to je, asi by to spravil kazdy chlap, co uz.na toto ti neviem odpovedat, ci nechce alebo nedokaze-skor nerieši a je mu jedno,co dáva a ci som stastna, je proste taky flegmos, neriesi to,ak oto je, mysli si, ze to je fajn a ked mu poviem, ze som nestastna tak bud nic nepovie,alebo sa tyzden snazi,ci povie nieco pekne, alebo mi zadre, ze s nicim nebudem nikdy stastna,lebo som narocny clovek.
tvrdí, ze lubi, niekedy miluje.
@tinuskamartinuska zatiaľ si slepá a hluchý, tvoj strach zo zmeny ta ešte opantava v takej miere, že si neschopná urobiť akúkoľvek zmenu. Tak čakaj, kým sa neudeje niečo čo ťa preberie z letargie. Ale v zásade neporovbavaj iné vzťahy s tvojim, brat je ku svojej manželke taký aký je, aj Fero je k anicke nejaký, aj Jožo k Marienke, ty máš svoj vzťah ak si nespokojná riešenie to ak si spokojná drž to

@salfusco moja skúsenosť je, že si tých chlapov vychovajú 😉 Jednoducho chcú bzť dokonalé v každom okamihu a potom sa im to pekne vypomstí...