Dlhoročná láska. Prečo mi to robí?
mam dlhorocneho kamarata. Velmi si rozumieme. V minulosti moje city k nemu sa zmenili a som mu povedala, ze ho mam viac rada ako kamosa , ale on to tak necitil a dokonca sa po nejakom case ozenil, mal dve deti, ja som tiez vydata. Stale sa stretavame, on sa medzicasom rozviedol a prislo nieco co ma zaskocilo. Citila som uz dlhsie , ze je zalubeny, ale prepuklo to a povedal mi to. Mne sa podlomili kolena a znova sa vynorili stare city. Je to clovek na ktorom mi mimoriadne zalezi, nie je to nejaka platonia. Neviem sa s tym vyrovnat, ze som nieco take dopustila. On ma nechce ani odtrhnut o muza a skor mam pocit akoby mi naznacoval, ze sa nemam nikdy rozviest kvoly detom. Nerozumiem potom preco sa mi vyznava z lasky, hovori ako ma miluje. Ja neurobim hlupost to viem, milujem deti, ale skor je zvlastny jeho postoj a velkorysost aku prechovava k mojmu stavu.
najhorší dôvod na neveru je láska 😔 M.Lasica ps:škoda že si už neodpísala 🙄 takto sa nedozvieme ako to skončilo 😖

potvrdzujem, len to skúša. mám osobnú skúsenosť a najlepšie ti radí on sám a pekne ho ty poslúchni a nerozvádzaj sa, ale ani neriskuj rozpad kvoli milencovi. rýchlo ho pošli za inou obeťou, lebo sa ňou staneš ty a ani sa nenazdáš, nebudeš mať ani manžela, ani milenca. ak by ťa chcel, tak ťa tlačí do rozvodu a sľubuje ti, že bude skvelý manžel. ale on iné rečičky vedie. že? 😉
drž sa, zasnívaj si ale z veľkej vzdialenosti a rýchlo sa vráť telom aj dušou k manželovi. držím palčeky.