icon

Do života sa mi starajú svokrovci a rodičia

sheena95
30. jún 2015

ahoj babeny vsetko sveci k tomu ze budeme mat babo nase 3 , este cakame aj keby sme nemaly tak ma nieco hneva . Dnes som bola s mamou a povedala som jej ze som asi tehotna ze budeme mat asi tretie dieta tak skoro hu slahlo ze budeme ako cigani 3 deti mam aze ci sme normalny naco je nam tolko deti ze mam ist na potrat ze si zabijem polku zivota svokra je taka ista ako moja mama vtom to ze nas bude kazdy ohovart a vysmievat sa nam a co ich do toho potrebuejm si trochu uvolnit hlavu a popisat si s niekym normalnim , lebo neviem co si mam uz myslit mamu lubim ale nenavidim ked sa mi chce montovat do zivota je to nasa vvec s manzelom

Strana
z2
meusicka
7. júl 2015

@sheena95 ahoj, ja mam tiez 3 deti, planovali sme dve a nakoniec sa nam podarili dvojicky. no a co? teraz sa mam zabit? som stastna ze ich mam, ze su zdrave a hotovo. nepaci sa mi, ako ludia vedia ohovarat. a hlavne takato vec, kolko deti a pod, je to len na tebe a tvojom muzovi a ked sa viete o deti postarat, tak preco by ste nemali mat viac. mam kamosku, studovany , vzdelany clovek a ma 4 deti a chce este piate. no a? ja momentalne zijem v AT a tu vidim bezne rodinky s 3, dokonca 4 detmi. co citam napr aj pred volbami tak kandidujuce zeny na post starostky a pod mali tiez velakrat aj 4 deti. ja nehovorim, tu je iny soc. stat, podporuju mlade rodiny s detmi, nie ako na SVK, ale aj tak, ked dietatko chcete tak si ho majte. a ja stale tvrdim, ze v nasich rukach je len tuzba po dietati a nie vzdy nam je dopriate to dieta aj mat. takze ked vam to bolo dopriate tak vam drzim palce a pokus sa ignorovat okolie. nikto nic nevie, nikto nezije vo vasej kozi.

mijo53
7. júl 2015

@bielavila môžeš to objasniť bližšie, čo je dokonalý život ,ako ho žiješ a v čom bude lepší? Potom Ti niečo napíšem

mijo53
7. júl 2015

@bielavila veľmi škaredo sa vyjadruješ, je pekné, že chceš 4 deti ale pozor na slovník

michaela1711
7. júl 2015

To že budete mať 3 deti neni o tom že budete ako cigáni keď sa niektorý ľudia nato cítia prečo nie aj ja som s 3 detí a nie sme cigáni a ani sa tak nesprávame. Ja mám taký názor keď má niekto na to prostriedky tak môže mať aj viac detí keď to zvládajú prečo nie. S toho si nič nerob keď to niekto povie.

mijo53
7. júl 2015

@sense mne veľmi blízka osoba mala za 3,5 roka 3 deti a nežijú ako cigáni a pritom bola 8 rokov na rodičovskej dovolenke, chodia k moru, sú sýti ,pekne sa obliekajú, nie drahé veci, ale pekné, deti vedia plávať, korčuľovať sa, chodia na hudobné nástroje, na výlety, nefajčia, nepijú a majú milujúcich rodičov

mijo53
7. júl 2015

@sheena95 tu je pes zakopaný, keby boli silno veriace a praktizujúce náboženstvo, tak by tak nehovorili

sense
7. júl 2015

@mijo53 keby nespomenies tie hudobne nastroje a korcule tak by to bolo ako o mojej sesternici,...ale kto vie ked budu vacsi mozno budu chodit... 😉 kedze maju takmer 4, 2 a par mesiacov

bielavila
7. júl 2015

@mijo53 akoze v com som sa skaredo vyjadrila? nejak si to neuvedomujem...tym dokonalym zivtom som sa nechcela chvalit, nepredstavuj si ze mam jachtu, vilu, a mercedes, dokonca mam iba jedno dieta zatial iba som chcela povzdbudit zakladatelku temy, ze zivot s viacerymi detmi nie je menejcenny, horsi, ani cigansky, ale naopak lepsi a krajsi...ja chcem 4 deti a nic ma neodradi od toho ich mat...a v com je moj dokonaly? ze si zijem presne tak ako som si predstavovala a vsetky moje plany mi vychadaju podla predstav a verim a robim vsetko preto aby bol stale lepsi a lepsi...ak tvrdo makas, ides za svojim cielom a nedas sa odradit nicim a nikym kazdeho zivot moze byt dokonaly....a je jedno ci s jednym dietatom alebo so 4....ale ked sa clovek necha ovplvnik mamou alebo svokrou tak potom nech necaka, ze bude stastny....lebo keby ze mne toto povie moja mamka, tak toto nerozdycham...nic ine ani nic skarede na mojom vyjadreni neni... 🙂

Strana
z2