icon

Dokázali by ste žiť v tejto kúpeľni?

23. máj 2024

Ženy, dokázali by ste tu žiť ? Fotka je z kúpeľne.uz vás miluje, ale nič nechce zmeniť.

Dokázali by ste žiť v tejto kúpeľni?
egonsk
23. máj 2024

@viestta no a potom s takym zenskym pochopenim vsetkeho tu vznikaju temy o tom, ze chlap neodpoveda, ze zrazu chlap opustil, atd...atd.. 😁😁😁 ... inak tento clanok je len clickbait 😉 ... vidis ako rozprudil navstevnost a netrebalo ani sa tvarit, ze je k tomu nejaky pribeh 🤪

monicatko20
23. máj 2024

Ja hlavne nechápem, prečo má byť toto starosť muža?Ja mám síce doma kutila ktorý od elektriky, plynu murárčiny spraví všetko, ale ak by nemal záujem- čas, tak by som to poriesila sama..ak je to zanesene, očisti..ak je to na p.. zožeň človeka ktorý ti to prerobí 🫣 chlapi sú v tomto iný proste jak ženy.. nemusia mať všetko vyšperkované..

egonsk
23. máj 2024

@monicatko20 pekne zdravy postoj, nemas nahodou slobodnu sestru? 😉😁

viestta
23. máj 2024

@egonsk ale aj ked si nepochopil, bolo by ti bol vyvalilo ak by si neprispel. Vsak? Aj si si musel rypnut, ze zena to ma umyt.
Jednoznacne ten, kto toto dopustil az do tohto stavu a nemieni to ani zmenit je humusak, lenivec, mozno aj neschopak a drzgros. S takym by som nebyvala. Takej kupelni by som sa vyhybala dalekym oblukom. A asi aj chlapovi

monicatko20
23. máj 2024

@egonsk 😁😁

egonsk
23. máj 2024

@viestta toto je este luxusny level, aky som zazil u rodicov svojej ex (obaja zdravi a slusne zarabajuci boli), aj jej babiek (zili same). Tam som vo wc myse nasiel este aj bonus par krat.. 🤪

viestta
23. máj 2024

@egonsk mne je uplne jedno co si ty zazil. Keby toto vidim u niekoho, tak v hlave mi svieti majak. A to je len kupelna... A bolo by mi uplne jedno ako ma miluje

egonsk
23. máj 2024

@viestta no vidis, mne ten majak vtedy u zien nezapinal 🤪 ... ale sikovna zena vie prilozit ruku k dielu, ved neni digitalna. Ked chce byt obskakovanou princeznickou, nech si najde krala, ja som len prosty bača 😉🤣

zuzana76
23. máj 2024

@monicatko20 ale tu je asi problém, ze chlap s tým asi ani nesúhlasí, jemu je to dobre tak, ako to je. To som pochopila ja

bennn
Odpoveď bola odstránená
denden77
23. máj 2024

@bennn napr. pre mojho to drahe nebolo.. ja som kupila, ja som prerobila, resp. dala prerobit (zaplatila).. on sa len pristahoval 🤣

tiezjedna
23. máj 2024

@bennn si sa udrel do hlavy?? Fuj, v takom hnuse by som žiť fakt nemohla, pretože sama som schopná si zaistiť normálne bývanie bez takýchto ostudných provizórií.

mandzula
23. máj 2024

Nie, lebo by mi bolo jasne, ze mame ine priority.

bennn
23. máj 2024

@tiezjedna aj toto je normalne byvanie, ale rekonštrukcia nestoji 50 centov. Kde aka firma či remeselnik si vypyta nemale peniaze. Nie všetci na to maju, alebo šetria na rekonštrukciu.

tiezjedna
23. máj 2024

@bennn toto neokecáš. Toto je žumpa.

mandzula
23. máj 2024

@bennn zavisi od toho, ci ma chlap 20 a zacina zit alebo 40 a len setri a setri... a nic.
Podstatne je vsak to, ze nic menit nechce, nikde sa nespomina, ze setri a caka.

vierkainka
23. máj 2024

Chudoba nie je hanba, špina áno.Toto podla mna umyvane nebolo uz poriadne dlho,ak vôbec.🤷

aliaray1
23. máj 2024

@egonsk ahoj, len tak mi napadlo, ze teda ked odporucas, ze moze u pana upratat aj autorka a ty si zazil u ex podobne a este horsie...

Preco si neupratal kompletne ty u svojej ex? 🤔

egonsk
23. máj 2024

@aliaray1 nezil som tam, pri 2 hodinovej navsteve som snad nemal upratovat zanedbany byt zdravych rodicov mojej ex 😁😁😁 ... Ale ked som mal frajerku so svojim bytom, alebo domom, tak som sa praveze podielal na jeho zuslachteni v ramci chlapskych cinnosti - opravil, natrel, vymenil, atd.. Ja som neni digitalny a nemam s tym problem 😉
... a ak si necitala aj ine moje prispevky, uz som tu napisal, co si myslim o tomto vlakne.

liusa82
23. máj 2024

Nie.Ja by som sa otočila a pálila čo by mi nohy stačili.Dačo si vymyslela že už musím isť len aby som tam nebola a už by som tam ani nepáchla.No ale záleží či tam aj bývaš..či vôbec je možnosť úniku.Divím sa,že odtial nelozia kdejaké chrobáky a hmyz

aliaray1
23. máj 2024

@egonsk Dakujem. No tak ale toto vysvetluje situaciu ...kto by veru riadil taku kupelnu u frajerky, ked v ich dome za cely cas stravil 2 hodiny ...😉👍

Inak autorka sa uz ani neozvala pozeram...ani ci tam spolu byvaju, ci je to jeho atd atd. Tak ale je uz neskora hodina.

zmrzlinka2021
24. máj 2024

@monicatko20 je to úloha toho, kto v byte žije a je jedno, či má pipika alebo nie.

lalu_sk111
24. máj 2024

Podla toho aka je situacia. Preco to muz neopravi, nezmeni..peniaze? Nie je technicky typ? Mozno je naozaj neprakticky a sikovny v inych oblastiach. Ak mas na to zdroje postaraj sa o to sama. Viem, nie je to idealne ale my zeny sme takisto schopne ako muzi.

viestta
24. máj 2024

@bennn povedz uprimne, tebe ako chlapovi by tento stav vobec nevadil? Ty by si bol spokojny s tym ako to vyzera?
Na to aby sa to upratalo netreba tisice, a ani na to aby sa to dalo do poriadku po technickej stranke netreba tisice. Ja som zena, nie som obbojruc lavoruka a dokazaa by som to aj umyt aj opravit. Nemusi hned prerabat cele jadro. Kazdy chlap ma dve rucicky ako ktorakolvek zena, takze nevidim jeden nediny dovod (okrem lenivosti), ktory by mu zabranil dat to do poriadku aj bez toho aby prerabal kupelnu.

alexis617
24. máj 2024

Ja som akčna umyla by som dlaždičky zobrala šmirgel a zbavila sa hrdze a dala farbu s obsahom čo je na hrdzu tak by som dočasne riešila kúpeľňu píšem dočasne kým sa nenašetrí na prerábku chlapa by som skúsila edukovať keď ťa miluje podda sa

anouschka5
24. máj 2024

Aký problém zavolám inštalatéra a fertik - to nemusí len chlap vybavovať

zmrzlinka2021
24. máj 2024

@anouschka5 už dávno to mal ten chlap zariadiť pred nasťahovaním frajerky

zmrzlinka2021
24. máj 2024

@viestta ja nechápem, zas sa tu vyrojili kopec žien, čo by to vzali do svojich rúk. Proste multifunkčné osoby a chlap nepohne v ničom prstom. Nečudujem sa že slovenské ženy sú také zodraté

viestta
24. máj 2024

@alexis617 z teba by pani @bennn a @egonsk mali velku radost. Pozvali by ta na navstevu, ponukli byvanie a ty by si im dala do poriadku ich storocny bordel. Vsak to je uloha zeny, upratovat po chlapovi.
Keby som ten byt kupila v stave akom je samozrejme by som to dala do poriadku, (nie sama, chlap by dostal do ruky vercajg a makal by az by sa za nim prasilo). Ale v cudzom byte? Obzvlast ak majitel nemieni nic menit. Tak to teda nie. Ja mu upracem a on na upratany byt ulovi nejaku dalsiu, lebo ja, putka domaca, som uz svoju ulohu splnila. Tuuudle 😝

viestta
24. máj 2024

@zmrzlinka2021 aj mna toto zaujalo. Kolke by vechet zobrali. A aj pani ako ocakavaju, ze zobrat vechet je zenina uloha ak ma problem s bordelom tak nech ho uprace. No fasa. V 21. storoci...