icon

Dokáže sa manipulátor zmeniť?

21. jún 2022

dokaze to?

anita6666
1. aug 2022

Autorka,vyhľadaj psychiatra!!!! ..úplne vážne...na 17-tich stranách riešiť dookola psychopata,pričom ženy ti popísali veľmi múdre a výstižne príspevky a stále to nechápeš....ries seba a choď na terapie!

anita6666
1. aug 2022

@yoxinka opravím ťa,on si nevynucuje vzťah,len svoju pozornosť a postavenie predátora cez emocionálnu manipulaciu

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
yoxinka
1. aug 2022

@anita6666
Ďakujem za opravu. Áno, máš pravdu, blbo som sa vyjadrila.

maja2017
1. aug 2022

Jeeežiškove husličky. To čo Ti písal, to jak keby som čítala drýsty od môjho ex.. Ako cez kopirák.. On je chúďatko a celý svet mu ubližuje. A všetci sú zlí, len on je lietadlo.
Vieš čo? Nájdi jeho ex, tá ti možno otvorí oči, ked mi sme tu na Teba krátke 😁

yoxinka
1. aug 2022

Ale načo??? Načo v tom chceš hľadať niečo dobre? Za ten čas, čo tu riešiš debila, si mohla spoznať/stretnúť normálneho chlapa. Uvedomuješ si, koľko času a energie míňaš na hentoho somára??? To, čo ti teraz robí, ja jak z učebnice citového vydierania! Akože neskutočné! A ja neviem zas v mojej hlave pochopiť, ako môže byť niekto tak sprostý (prepáč), že si toto nechá robiť! Že stále mu otvoríš dvierka (telefonát, správa …) a tým mu dáš priestor na ďalšie a ďalšie útoky! Na telefonáty hentakéjo debila sa NEODPOVEDÁ! Správy sa NEČÍTAJÚ! Načo tie jeho kydy čítaš. Príde, vymažem, neriešim, hotovo. Ty mu dávaš nenormálnu moc nad sebou týmto svojím, mne totálne, po tom všetkom, čo si tu čítala, nepochopiteľným správaním!!!

oktobermimi
1. aug 2022

Počúvaj,skade si ze ti dojdem nafackat jak soplavemu decku🤦‍♀️ 4sekundy snim na telefone a uz ti vjec nezavola nenapiseto ti prisaham bo tak ho poslem do hlbyn jak aktualne gramatiku posielam do prec...a ked to nepochopi slovensky zopakuju mu to srbsky a bude vybaveny dement. A ty dostanes facana druheho pro istotu aby si nemaa.debilne napady a nepisala mu☝🤬🤦‍♀️

yoxinka
1. aug 2022

@oktobermimi
Aj ty máš už na ňu totálne nervy, že??? To je neskutočné, táto ženská! 🤦‍♀️

autor
Autor odpoveď zmazal
oktobermimi
1. aug 2022

🤣👌tak tomuto sa povie majsterštik citoveveho vydierania. U tam chybalo iba "bez teba to nemá význam..." a vlastne zhrnme si to. Lajcky povedane on je chudacek ublizeny a ty si ta puč comu ublizila hybaj dolez pokolenach pros o odpustenie ale ja budem rovit cavyky a šarady ze jakoze nene ale sak potom jak hodny a milujuci povolim aby sa moja princezna netrapila kvuli mne🤣

oktobermimi
1. aug 2022

Co mas robit?
NEODPISOVAT, ZABLOKOVAT, ZAHODIŤ VŠETKO SNIM SPOJENE, VYLIAT DO SEBA FLASU VINA ZABUDNUT👌 uz len to ze vzal do ust tvoju mamku je drzost neskutocna ale vedel ze to zafunguje. Ved on ta vydiera to je vsetko

oktobermimi
1. aug 2022

Lebo, mama by ti dala v sekunde triezvy pohlad na neho. A snazila by sa ti otvorit oci tak ako sa snazila moja mamka mne. Tym padom by snou musel o teba bohovat, cize postupne by ta od mamky odrezal...

iffushka
1. aug 2022

Mne sa môj ex ozval dnes troch rokoch.....pritom má novú priateľku čerstvo teraz....platí nereagovať a neozyvat sa

oktobermimi
1. aug 2022

@maja2017 🤣🤣🤣☝najst Ex takehoto exkrementu je vzdy zábava ked sa dozvedas nove a necakano prekvapive skutocnosti

oktobermimi
1. aug 2022

@yoxinka 🤣😂dve tri facky napravime to, neboj sa preberie sa z rozpravky. Len, to treba prefackat a zovrat tomu telefon ako malemu dietatu

yoxinka
1. aug 2022

Tvoja mama má zrejme všetkých 5 pokope a on to vie, preto je preňho hrozbou, lebo raz dva by ti povedala, že je debil. Preto neznáša tvoju mamu!

oktobermimi
1. aug 2022

@iffushka ale zlaty chlapec mozno chcel iba vediet ako sa mas a co npve a pozvat ta na svadbu, a vlastne dristy o tom ako sa on zmenil...😂

yoxinka
1. aug 2022

@oktobermimi
Ja som jej dnes už tiež písala, že by som ju najradšej prefackala … lebo toto už je fakt sila! A úplne ma vytáča, ako potom napíše, že ju to pobavilo … @autorka, píšeš, že ďakuješ za trpezlivosť, no úprimne, ja ju už asi nemám … a idem sa pobrať z tejto témy niekam do preč! Fandila som ti veľmi, ale čo je veľa, to je veľa … je to tvoj život, zariaď sa, ako uznáš za vhodné 🤷‍♀️.

oktobermimi
1. aug 2022

😂☝autorka, ja viem ze si starsia ako ja ale uz budem vulgarna pici tam! Chod ho okamzite vsade zablokovat ale hybaj. Ked to neurobis vcil, neurobis to nikdy..a ver ki ze ta "scena" z odchodom a zmazanim a podobnou srackou co teraz oredviedol je iba snaha uputat tvoju pozornost aby ty si sa o neho bala, snazila kontrolovat ci je okej a podobne sracky tohto tipu...

Este cakam kedy vytiahne z klobuka trik "sedim na moste a rozmislam..." aalebo "rozhodol som sa to ukoncit" "povedz vsetkym ze som ich mal rad..." "nemozes za to..." 😂

oktobermimi
1. aug 2022

@yoxinka tak tak, myslim ze mamka by ho hnali svinskym krokom z domu😁

autor
Autor odpoveď zmazal
iffushka
1. aug 2022

@oktobermimi na svadbu asi ešte nie 😁 ale prosto sa snažil vyťahovať minulosť.....mám pocit že sa chce so mnou začať baviť a potom tým týrať tu novú.....akože aha tu si píšem s bývalou a nemôžeš mi to zakázať.....chudá dievča vysokoškoláčka mladučká a on ma 34.
Kedysi som ja bola na tom mieste.......že dnes idem s kamoškou tam a tam, dnes tu bude kamoška spať....a to je len kamoška a čo riešiš....ach jaj ale som sa rozpisala 😁😁😁

oktobermimi
2. aug 2022

Pokial sa neobjavy zahadneu teba v meste stahovat sa netreba😂az sa objavi tak je pruser

oktobermimi
2. aug 2022

@iffushka jeziiis to jak muj ex....
A idealne este jej trepat "ostali sme kamosi lebo ona si ma vazi...."

marisoul17
2. aug 2022

No konečne!
Aj mne posielal fotky, ponuky na víkendové pobyty, aby sme tam zašli ako kamaráti, posielal mi kvety, stále má nechal pozdravovat od mojej rodiny, lebo keď to nešlo cezo mna, skúsil to tak. Nedaj sa.
A k tomu snaženiu sa pochopiť prečo to a ono, skôr pochopíš jadrovú fyziku a štiepenie atómov.

marisoul17
2. aug 2022

A k tomu čo ti ešte napisal, presne toto isté som počúvala aj ja. Ako čas ukáže a pravda vyjde najavo, že má nikto nebude milovať tak ako on a keci keci. Že on je zvyknutý, že mu všetci vždy ublížia, ale odo mňa to nečakal atď... Ale v jednom mal pravdu, čas ukázal. Nemohla som sa rozhodnúť lepšie.

katkine_terapie
2. aug 2022

Autorka: povedz mi naco dokelu riesis furt, ze nechapes jeho spravanie, myslienkove pochody, ze ti to hlava neberie... Ty snad rozumies vsetkym ludom na svete, iba jemu nie? Urcite nie, tak naco sa stale fokusujes na spravanie jedneho psychopata? Psychopata nemozes pochopit, prave preto, ze je psychopat a to soravanie a prezivanie je ine ako u ludi bez poruchy osobnosti.

maja2017
2. aug 2022

Pozri, hovorili sme Ti, že sa ozve? Hovorili.
Že Ťa nechá vydusiť a potom príde s tým, že on je to chúďatko a Ty si tá špinucha. Hovorili.
Teraz nasleduje náhodné stretnutie, alebo nepriame vyhrážky, že si ublíži..
Úspešne si prešla prvú tretinu, priprav sa na druhú. 😉
Tretia bude, že Ti povie ako má novú priateľku, ale stále pri nej mysli na Teba. Ver tomu, že pri tejto fáze sa naozaj začneš odmilovávať a potom príde už len vydýchnutie 😉

oktobermimi
2. aug 2022

@maja2017 ešte si zabudla fázu, plánoval som s tebou rodinu a celi život vedel som že by si bola najlepšia mama pre naše deti🤣😂