icon

Dokáže sa manipulátor zmeniť?

21. jún 2022

dokaze to?

maja2017
2. aug 2022

@oktobermimi áno áno, to je všetko v balíku.. Len ja si po rokoch už na všetky perly nespomínam. Chvalabohu. 😁

autor
Autor odpoveď zmazal
anita6666
2. aug 2022

Autorka,stále sa pýtaš dookola čo kto robil a nerobil???? Jedine,čo sa dá robiť je NIC=IGNOR=NO CONTACT!!!

autor
Autor odpoveď zmazal
katkine_terapie
2. aug 2022

Autorka: Akoze co mas robit? To iste ako ked ta obtazuje niekto cudzi, volas policiu. A minimalizujes moznost kontaktu, vyhybas sa svojim oblubenym miestam i ktorych on vie, neprechaduas sa sama vecer oo meste, parku...atd. A dodrzujes no contact.

anita6666
2. aug 2022

Ale ty máš žiť svoj život,venovať sa svojim veciam a nie čakať co on spraví...vsak ty si doslova praješ,aby za tebou chodil,keď už dopredu si vytváras scenáre...však nech robí čo chce,nech ti búcha na dvere,nech sa zjavuje v tvojom okolí, v práci,na ulici,to je jedno,pre teba sa nemení nič,stale platí nerobiť NIC=IGNOR!

autor
Autor odpoveď zmazal
anita6666
2. aug 2022

@katkine_terapie nie,žiadna polícia! Jednoducho ho bude ignorovať. Volanie polície je znakom prechovávania negatívnych emócií a teda nasýti zas len jeho ego a o to mu ide. O jej POZORNOSŤ! On ju má ťažko v p....,ale potrebuje dokazovať sebe,že je ešte stále v hre a že v jej očiach (hlave) stale žije, keby ho ignorovala,vtedy by pochopil,že je "mŕtvy" a to by ho zničilo. Hold autorka to nechápe stále...

janiela6
2. aug 2022

Zablokovať. Všade. Nereagovať. Inak budeš riešiť dokolečka toto isté.

autor
Autor odpoveď zmazal
emily_666
2. aug 2022

Rozhodne necital od neho chujovne smsky. Lepsie zablokovat. To len teba vyhodi z.rovnovahy, akokolvek sa.budes dovtedy citit nad vecou.

emily_666
2. aug 2022

Dievca a.tak ako ti asi bolo uz aj tu poradene, navstiv psychologa. Ty si cisty prototyp obete, dobrovolne chces byt napadana, to nie je dobre. (Dobrovolne myslim nevedomky, ani si to neuvedomujes).
Pracuj na sebe, lebo ti do zivota budu len takyto chujovia prichadzat 😊

anita6666
2. aug 2022

Načo blokovať? Pokiaľ je človek vysporiadaný s tým,že dotyčnu osobu bude ignorovať lebo to tak cíti,nie preto,že si to len ide nahovárať,tak taký človek nepotrebuje blokovať nikoho. Ja som psychopata nepotrebovala blokovať nikde! Čo písal,som bez otvorenia správy odignorovala,na ulici ignor tiež, proste sa chovas,ako keby to bolo neodpratane hovno na ceste, prejdem v tichosti okolo, v mobile ako spam,vymažem, idem ďalej, neriešim.

jaskolka
2. aug 2022

Pochybujem, že príde, to by už dávno sa postavil ti pred dom. Keby náhodou, voláš políciu.

maja2017
2. aug 2022

Mne nerobil cirkus.. Len sa zjavoval.. Sem tam prišla správa videl som Ťa tam a tam.. Všetko "náááhodou".. A sms typu: "aspoň na chvíľu som Ťa mohol vidieť a predstavovať si, že Ťa držím v náručí..." Striedali to sms typu : "vidím, že si ma nikdy nemiloval, keď sa tak ľahko dokážeš vzdať nášho vzťahu".
Bol to total absolut psychický teror.. A akonáhle som zareagovala išlo to celé všetko od začiatku.. Bolo to fakt ťažké, úplne viem čím prechádzaš. Ale bežný človek sa učí zo svojich chýb, múdry človek sa učí z chýb iných.
Poslúchaj baby a naozaj mu neodpovedaj, lebo to bude začarovný kruh. Keď ho aj stretneš, nesmie vidieť, že ti to je ľúto, lebo bude z teba chcieť ďalej čerpať energiu. S kľudom Angličana povedz, že to jednoducho nemá zmysel a každý musí ísť po svojom.. Si silná, dáš to 😉

anita6666
2. aug 2022

@emily_666 presne tak,treba riešiť terapie,ty si úplne troska,autorka...sama toto nedáš...to nie je o tom,či si psycho alebo nie,ale ty si slabá osobnosť,doslova obeť a ľudia sú hovada vo všeobecnosti...na tebe si rád poobtiera topánky hocikto,nemusí to byť len chlap...z teba to priam kričí. Naozaj v dobrom to myslím...ries seba!

katkine_terapie
2. aug 2022

@anita6666 zakladom je no contakt, ale policiu som myslela v zmysle, ak by islo o nejaky fyzicky utok (ako pisala, ze co ak ju zabije). Ale zakladom je ignoracia, vyhybat sa miestam mozneho stretnutia (aspon v zaciatkoch) a nereagovanie na neho. To, ze na neho nebude reagovat, je pre takychto ludi najväcsia urazka, lebo nema ziadne "palivo" od dotycnej, je to kritika jeho osoby a mu odchadza jeho primarny zdroj energie/emocii.

anita6666
2. aug 2022

@katkine_terapie áno...ale ona toto stále nechápe...ona si myslí,že on ju chce, že ju bude vyhľadávať lebo nemôže bez nej žiť...však on ju má ťažko v pi...a šuká dávno svoje sekundárne zdroje,len mu chyba pozornosť od nej a vie,že on ju "stoci",preto skúšana nu tie traposiny,čo z pohľadu nezainteresovaný ho ľudí je až smiešne

autor
Autor odpoveď zmazal
katkine_terapie
2. aug 2022

Autorka: Ty neries co on spravi a nespravi. Ty ries seba!!! Ty mas problem. To neznamena, ze ak sa tohoto uspesne zbavis, nepride dalsi. Pride. A budes sa v tom motat zas dokola. To, preco si tam kde si je pravdepodobne preto, ze u teba v detstve nebola vytvorena bezpecna vztahova väzba (dovody mozu byt rozne, jednym z nich je aj narcisticky rodic/rodicia, ale aj mnohe ine). Zamysli sa, preco mas strach ukoncit to radikalne? Čo je dovodom toho strachu? Bojis sa, ze budes sama? Ze si nikoho nenajdes? Ze si bude rodina mysliet, ze si neschopna mat vztah? Nemusis mi odpovedat verejne, toto si zodpovedaj sama.

lesana25
2. aug 2022

Ty musíš hrozne báť, že ostaneš starou dievkou. On dobre vie, čo na teba platí.

simka17161
3. aug 2022

Nemáš nejaké kamarátky, záľuby? Ponor sa do toho aby si sa rozptýlila. To čo ťa bolí a je ti ľúto chápem. Z toho sa nedá rýchlo dostať, zabudnúť či odmilovať sa. 2- hodinový rozhovor s človekom ktorého nechceš bol zbytočný.. Prešla si kus cesty a zrejme je to na teba samú veľa. Navštív nejakého psychologa, kouča. Mohla by si zvážiť aj presťahovanie.

maja2017
24. aug 2022

Ahoj, no ako? Už je lepšie?

macatt
24. aug 2022

@maja2017 ahoj.. no podľa mňa je s ním🙈🙈🙈

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
24. aug 2022

@macatt nie som s ním.

marisoul17
24. aug 2022

A ešte ta kontaktujte?

autor
Autor odpoveď zmazal
marisoul17
24. aug 2022

Som rada. Drž sa dievča. Zaslúžis si omnoho viac.

zdenkastanka
24. aug 2022

Uff, som uprimne rada aj za teba... dúfam a verim ze si sa ho nacisto uz zbavila, drz sa, prajem ti vela stastia v zivote a v laske🙏❤