Dokáže sa manipulátor zmeniť?
dokaze to?
@maja2017 no do mojej kamošky som 3 roky hustila a ani po 5 rokoch nie je v poriadku., trápila by ma s tým aj teraz, ale som jej to zatrhla.. preto som milo prekvapená z osobnosti autorky, lebo som to tak vôbec nevidela z jej písania.. som strašne rada že nás všetky čítala..aj keď stále neverím že vyhrala.. vidím to na kamoške bohužiaľ, dodr*al ju najviac ako sa dalo..že ,,všetko to bolo tak krásne,, až na milión koko*ín a čistého teroru 🫣
Mila autorka, velmi sa tesim s tebou, ze si nasla silu odputat sa od neho a ver, ze to je uplne to najlepsie, co si mohla pre seba urobit. Kľudne si to spis, lebo takyto manipulator dokaze tak pobabrat hlavu, ze by jednemu bolo za nim aj smutno, ale ver, ze toto bolo tvoje naj rozhodnutie a casom sa z toho uplne dostanes. Prajem ti v zivote uz len dobre skusenosti a partnera, ktory si ta zasluzi a bude si ta vazit 🍀❤️
@macatt ja som si to odžila, takže viem o čom hovoríš.. Kamošky do mňa hustili tiež. Ale mali to u mňa o to ťažšie, že som tvrdohlavý baran a chcela som všetkým dokázať, že nemajú pravdu a TOTO je tá láska, čo hory prenáša. 😁 Samozrejme mali vo všetkom pravdu. Bol to debil. V pravom slova zmysle. Ale musela som si to odžiť, žiaľ. Preto vravím, klobúk dole pred silou autorky. Akože naozaj 👍
Ahoj autorka, som rada ze sa prekonavas. Este to bude nejaku dobu trvat.
Mne vcera volali z uradu byvaleho trvaleho pobytu (bola som pod mestom,ale v najme) ze v schranke nasli list na moje meno, len rukou meno priezvysko za slobodna (hlasila som aj tam zmenu udajov ak by dosla nejaka posta), ja som hned vedela od kohto je, rovbo som poprosila aby to skartovali a pokiak to neni nieco so spiatocnou adresou, uradna listina čokovlek podobne skartovali automaticky.
Môžeš si začať spievať: “Teď královnou jsem já …” Vydrž! Neustúp! Zvládneš to! Super si ❤️😉
super si to zvladla 👏
Ty s ním hlavne neveď žiadne rozhovovory ani nič.
Zavolá zase, tak zase chladne “čo chceš a daj mi pokoj” prípadne nedvíhať a správy neprečítané mazať. Hentaký človek si nič nespraví, on má seba úplne na najvyššom mieste v živote a zaujíma sa len a len o seba, má sa na taký čin príliš rád … ale vie toto perfektne využívať na manipuláciu a citové vydieranie, tak na to bacha.
Ako dospely clovek: povedat mu slusne a jasne, ze si neviete predstavit stravit zvysok zivota s clovekom, kt.sa takto sprava. A dat jasne najavo, ze tento postoj nezmenite, ze si nezelate, aby sa pokusal o udrzanie vztahu.
Stat si za svojim a nenechat ho zmanipulovat este aj to, akym sposobom sa rozidete a ako dlho to bude trvat.
Vidíš, vraveli sme Ti, že sa ešte ozve.. Toto má stále rovnaký scenár.. Drž sa!!!
Mila @autorka toto je len z mala sposobov ako sa ta bude pokusat kontaktovat.. raz po dobrom, potom po zlom a stale dokola, ale s vysledkom jasnym, ze on je chudacik, lebo si ho odkopla. Uplne najlepsie by ho bolo na dlhy cas uplne od seba odstrihnut, nech sa ti nemusia neustale vracat spomienky na neho, lebo o to mu ide, aby sa ti udržal v hlave a ty ho tam rozhodne nepotrebujes. Nedvihaj mu telefon a ked aj zavola z cudzieho cisla a ty zistis, ze to je on, tak hned ukonci rozhovor. Nemas sa vobec s nim co vybavovať. Vy dvaja spolu nebudete, ty to uz chvala bohu vies (gratulujem ti za tvoju silu a odvahu) a kedy to dojde jemu, to je len a len jeho problem. S takym clovekom sa neda byt ani kamarat (vlastna skusenost). Na takeho je najlepsie zabudnut a žiť svoj zivot konecne slobodne. Si uzasna, silna zena a si vzorom pre mnohe dalsie, ktoré sa nedokazu od takeho manipulatora odputat.
Nie
Precitaj si o toxickych osobach, najdes ho tam. Nikdy sa nezmeni, zial.
Autorka , ako sa to dalej vyvija?kontaktuje ta?
No vidim kreten ako moj ex ten sa tiez nezastavi
Ahoj, prešla som si tu možno každý tretí príspevok a co mi v prehršli dobrých rád chyba je vystraha, ze on ide po tvojom majetku. Keby si bola chudobná, ako kostolná myš, o nič sa nesnaží. Plán v jeho chorej hlave je
1.dostat ta do jeho horárne, kde budú na teba zo starými traja
2.namota ta na výhody manželského života....sexualne uspokojenie, večery pri sviečkach, idylka, keď ta bude mať na lopate, začne s požiadavkami... Treba na zateplene strechy 20 000,vymami z teba, to ho povzbudí a ďalšie prachy už pôjdu samé... Ohloda ta na kosť...
3.precitnes na hlavnej stanici s účtom na 0 do precerpania a ostane ti hodiť sa pod🚂 vlak... To bude posledné, co ti dá, takúto dobrú radu.
JJa by som hentakym hajzlikom dala na čelo vytetovat Predátor. 👿Keby si nevedela, co z peniazmi, najmi si detektíva a možno zistíš, ze také teliatka ma rozpracované aj štyri. Aspon vyzeral k svetu?
Nevyznam sa v pošte ci sa to da ale skusila by som ho nejako zablokovat s tou postou, aby pochopil.snad pochopi... ze aby sa mu tie listy vracali naspat. Necitala by som to ani...
Sadni na vlak, chod do Brna, do Prahy, do Preč. 🚂
Ahoj , ako sa ti darí ? Ozval sa ti ešte ?
Gratulujem autorka, a zo srdca ti zelam šťastný život a do buducna lepsi vyber partnera❤🍀