Dokedy mám pomáhať rozvedenej dospelej dcére?
Dobry den
Chcela by som poznat nazor matiek, hlavne tych s uz dospelymi detmi, dokedy je ziaduce pomahat dospelej dcere.
Dcera sa rozviedla, ex zat ju zo spolocneho bytu vyplatil, peniaze nerozvazne minula. Kupila nove drahe auto, lebo ona chce deti vozit bezpecne. Boli na drahej dovolenke pri mori, lebo ona sa potrebuje spamatat z rozvodu. Kupila novy nabytok a elektrospotrebice, lebo po rozvode hrdinsky odisla byvat do podnajmu. Vydrzala tam 4 mesiace, kym sa jej minuli vsetky peniaze a odvtedy je s detmi u mna. Uz viac ako rok. Zivot sa mi otocil hore nohami a priznam sa, ze svoj zivot som si na prahu 60 takto nepredstavovala. Ona je presvedcena, ze ja mam psiu povinnost ako jej matka jej donekonecna so vsetkym pomahat. Kazdy jej argument zacina a konci slovami ved si moja mama. To som. Clovek prvych 20 rokov obetuje detom, prisposobuje sa, kym dospeju a osamostatnia sa. Potom ked uz si moze pokojne zit svoj zivot zase sa ma clovek prisposobovat. Som z toho nestastna. Mam 15 rokov partnera, je to dobry charakterny pracovity chlap. Odstahoval sa odo mna, pretoze mu samozrejme taky zivot tiez nevyhovuje. V malom trojizbaku 5 ludi 3 generacie. Dcera sa z toho smeje, ze a co ze odisiel, ved sex uz hadam nepotrebujem kazdu noc. M
Myslím ze nič nové. Asi sa tu málo poradilo no
@anonym_4a1837 to niekto stiahol na hentú stránku, videli že tema zabrala na mk, tak skopirovali, lebo nevedia napísať sami
@anonym_autor no, vychovali ste si takto, takto sa vám to vracia. Ona je ale dospelá, takže pomôcť ano, ale nie donekonečna a nechať si všetko páčiť. Hranice musíte nastaviť vy, dať jej jasne najavo čo áno a čo nie a dokedy a nenechať sa ponižovať a pod. Nemôže si dovoľovať.

Myslím ze nič nové. Asi sa tu málo poradilo no
a čo jej tam poradili
@anonym_4a1837