icon

Dokonalé životy

anja27
19. máj 2021

Take male zamyslenie na dnes. Ci mam len ja taky pocit z ludi vo svojom okoli ci uz v praci rodine pri kamaratkach atd.. Ze vsetci opisuju ako si super nazivaju akych maju perfektnych chlapov a deti ako dobre sa im zije ako sa im vsetko dari ci uz v praci alebo sukromi. Kolko penazi zarobia atd atd. Aki su sikovni a vsetko vedia. Nakoniec zistite ze vacsina z nich to tak nema a neviem koho chcu vlastne klamat ci sami seba alebo vsetkych okolo. Ja to nechapem. Ja som bola vzdy uprimna nepotrebujem hovorit co nie je pravda to radsej nepoviem nic..naco to ti ludia vlastne robia? Nerozumiem tomu. A dalsia vec co som si este vsimla ze ludia sa nechcu moc bavit napr o takych hlbsich temach ktore nie si vzdy vesele. Vsetci same chichi chacha akoby si mysleli ze ked si nebudu niektore veci vsimat tak sa to prestane diat atd..proste v skratke prestavam rozumiet tomuto svetu. Bola som kedysi rada v spolocnosti vela ludi a cim som starsia tym viac vyhladavam samotu kvoli tomuto. Ze nerozumiem ludom. Je to divne podla vas? Alebo neviem ci to len ja tak mam

Strana
z6
maminkadeticiek
25. máj 2025

Ja som ok so vsetkymi takymiyo ludmi.Ale za partnera by som si ich urcite nevybrala.

Strana
z6