icon

Dokonalý manžel

augustovkaa
21. dec 2013

Ahojte dievčatá, potrebovala by som nestranný názor na pár vecí. Som šesť rokov vydatá, mám dve malé deti a manžela, ktorý nepije, nefajči, nepodvádza, cez víkendy varí. Proste ideálny muž. Aj tak má na ňom pár vecí vytaca do sialenstvae alebo som len rozmaznana? 1. Štve ma, že mi celý deň nezavola ako sa mám. Dokonca mu ešte aj vadí ak mu zavolám ja. Beriem to ako nezáujem z jeho strany. Vraj žiadny kolega si s manželkou nevola. Minulé doma zabudol mobil a v ten deň si šiel sadnúť s kolegami o 18,00. Vraj do deviatej príde. Prišiel pred polnocou, ja som bola nervózna, čakala som, že mi zavolá z kolegovho mobilu, že sa zdrží a jasné že nezavolal. Vraj žiadny kolega žene nezavolal. 2. Vadí mi, že sa každý deň hrá dve, tri hodiny na počítači hry a cez víkend aj pol dňa. Vraj potrebuje ofreagovanie. Veď ja som na materskej a on chodí do práce. 3. Keď mu to vyčítam, povie že čo po non stekam, že nabudúce sa bude hrať dlhšie. Vraj načo má chodiť za mnou, keď mu všetko vyčítam. 4. Po každej aj malej hádke tvrdí, že celú noc nespal, že mu je zle. Proste si ma nevšíma a samozrejme sa hrá a povie mi, že so mnou bude, keď budem dobrá. takže radšej za ním doliezam ja pre pokoj v rodine. Vraj som zlá manželka. Pravda je taká, že celá domácnosť okrem varenia cez víkend je na mne. Aj deti samozrejme. Ja ešte aj mužovi menín každý deň slepý a ponožky, objednávam ho k lekárom aj na výmenu pneumatík aj keď ja nejazdim. Keď susedia vecer o ôsmej vrtaju, ja im chodím zaklopať na dvere, že nám deti budia. Manžel povie, že mam byt tolerantná. Veď on deti nesúprava. Proste všetko je na mne a ešte nie som dobrá manželka, len on je dokonalý manžel.

augustovkaa
autor
22. dec 2013

@zuzkaanicka každý má svoju skriňu ale predpokladám že si dá čisté veci lebo večer som mu ukázala kde máme kôš na špinavé pradlo 🙂

augustovkaa
autor
22. dec 2013

@czechzuzanaba aj mňa to napadlo, ale keďže vstal len pred hodinou, ešte sa mu nechce obliekať

czechzuzanaba
22. dec 2013

@augustovkaa ten kdyby vedel, ze tu nevim kolik bab z MK ceka, jestli si najde ponozky.....:D

zuzkaanicka
22. dec 2013

@augustovkaa no, tak uvidime ... potom podaj hlasenie 😉

augustovkaa
autor
22. dec 2013

@czechzuzanaba asi by ma zastrelil, ešte že nemá doma zbraň

zuzkaanicka
22. dec 2013

@czechzuzanaba no, ten by sa divil ... to je este vacsia ostuda ako pred celou nastupenou rotou 😅

augustovkaa
autor
22. dec 2013

@zuzkaanicka jasné, idem uspat malého a potom napíšem

zuzkaanicka
22. dec 2013

@augustovkaa potom mozes doplnit spravu aj o farebne ladenie, nech sme uplne v obraze 😉

ada32
22. dec 2013

😀 😀 😀 😀

simik22
22. dec 2013

MOj manzel fajci, sem tam si vypije, nevari, ale oproti tomuto je asi idealny chlap on 😀
ale vazne, podla mna tvoj manzel ma daleko od dokonaleho chlapa, ale to asi vies, inac by si tuto temu nezakladala

cecil36
22. dec 2013

@augustovkaa tvoj muz je po nocnej?

luba28
22. dec 2013

@medveckaeva rob ako ty chces,ja by som ani sekundu s nim nebola ,....naco je synovi taky otec,hm????aby mohol niekoho nazvat "ocko"???? tento titul si musi zasluzit,......a ten tvoj si ho urcite nezasluzi,.....aj ked mu pomohol,aby tu bol,.......nie kazda ma moznost odist k mame,alebo k niekomu z rodiny,...ty tu moznost mas,tak necakaj a chod,.........

janinah
22. dec 2013

je ešte furt v pyžame? ani obed nedovarím,čo tu nakukujem čo nového 😀

zibi
22. dec 2013

@augustovkaa ked to tak citam tak to nie je az taky velky problem... myslim si ze ked vam obom zalezi na vztahu tak by ste sa mali porozprat. niekedy ked sa clovek nad vsektym zamysli tak vela problemov vyplyva z nedostatku komunikacie.
napisem ti k jednotlivym bodom
1. vela muzov sa na veci pozera inak ako zena..my zeny sme citlivejsie, komunikativnejsie , potrebujem vediet ze tym druhym na nas zalezi. ty potrebujes aby ti manzel zavolal cez den a budes sa citit viac milovana ... mozno mu to treba tak vysvetlit..ze nejde o nejaku kontrolu, spehovanie ale o obycajny prejav zaujmu o tvoju osobu..ze pre teba to vela znamena ..ze tym ze ti zavola je to pre teba prejav lasky a zaujmu z jeho strany..lebo mozno on to tak neberie
2. co sa tyka pc .. naozaj sa asi potrebuje odreagovat vypnut..ved si vsimni niekedy muzov .. prepinaju stanice na telkaci bez toho aby vobec nejaky pozerali.... aj to hranie pc je isto prejav odreagovania... nechala by som to tak ..niekto cita noviny, niekto pozera telku, niekto hra na pc... skor by som sa porozpravala o tom aby ste si zadelili ulohy v rodine ..aby ti odlahcil on tebe a aj ty jemu ...
3. co sa tyka vycitania tak jasne ze je naserkany ked mu to vykrikujes lebo sa citi nepochopeny ... najma ked si on mysli ze nerobi nic zle 😀 proste nepije nefajci nepodvadza ...tak si moze dovolit podla neho nejaku tu nerest a TY to nechapes 😀 😀 niekedy je to tazke fakt s chlapmi ..
4.v 4 bode ani neviem co mam napisat 😝
ked mam cela zhrnut vsetky body tak fakt vas problem spociva asi v tom, ze sa k muzovi nechovas ako manzelka,ale prepac ako jeho matka.... 😝 tym padom je prec cela vasen a aj to co by malo byt medzi partnermi
..ako neber to v zlom, ale aby som muzovi vyberala slipy a ponozky, aby som spravila komplet celu domacnost , aby som neustale nieco vykrikovala upozrovnovala, vycitala tak to je skor vztah matky a syna ako rovnocennej partnerky...
mozno naozaj treba len zmenit svoje spravanie k nemu a vela veci sa zmeni...a hlavne sa treba porozpravat o tom ako to vnimas a citis ty, ale v pokoji a klude 🙂 a este jedna vec..niektore veci sa treba naucit brat take ake su ... ludi uz tazko zmenis a najma chlapov ... a clovek ti moze dat len tolko, co sam ako osoba ma ..nemoze ti dat viac ked to co ty ocakavas nema...myslim v svojej podstate , povahe ... bud to prijimes a naucis sa to tolerovat alebo odides a budes stale hladat tu dokonalost ktora je sama o sebe nudna... kazdy mame nejke chyby a manzelstvo je o kompromisoch, tolerancii a velkej trpezlivosti, ale laska stoji za to a vsetko meni.... tes sa z deti , tes sa z dobreho manzela a ked ti niektore veci vadia tak to porieste rozhovorom...a kompromisom 🙂

evelynm
22. dec 2013

@zibi , krasne si to...

zuzkaanicka
22. dec 2013

@janinah pockaj 😉 ... slubila, ze uspi maleho a potom nam napise 😉 ... ja som tiez zvedava 😉

augustovkaa
autor
22. dec 2013

@zuzkaanicka takže tváril sa že nič sa nedeje keď nenašiel čisté oblečenie, skriňu našiel vybral červenú košeľu, rifle, slipy a hotovo. Ponožky si obul zo včera. Čiže ešte máme ns com pracovať 🙂

augustovkaa
autor
22. dec 2013

@zibi ďakujem za názor, začnem ho viacej brať ako partnera samosprávneho. Aj keď svojpravny nejazdi v zime na letných 🙂 a jš verím že ma má stále rád

zibi
22. dec 2013

@augustovkaa urcite ano .. nie su to az take hrozne problemy co tu pises co by sa nedali poriesit....a mozno je len neprakticky 😝

zuzkaanicka
22. dec 2013

@augustovkaa vidis, tak vecer ponozky do kosa na spinave pradlo a zajtra moze hladat🙂 ... drzim palce, snad to pojde rychlo a o par mesiacov si nebudes ani pamatat, ze si mu takto vsetko chystala 😉 ... a keby Ti nahodou svokra nieco vycitala, tak nereaguj, alebo to obrat na zart 😉

augustovkaa
autor
22. dec 2013

@zibi asi tak a to chce raz rodinný dom 😖

augustovkaa
autor
22. dec 2013

@zuzkaanicka jasné a ďakujem za podporu 😀

zuzkaanicka
22. dec 2013

@augustovkaa nemas za co, pevne verim, ze v tomto smere Tvoj manzel dospeje, este teda treba dosiahnut to, aby bol zodpovednejsi, lebo tie letne pneumatiky na snehu-tie by mna stvali poriadne.

zibi
22. dec 2013
augustovkaa
autor
22. dec 2013

@zuzkaanicka v lete si urobím vodičák a údržba auta zostane na mne 🙂

zuzkaanicka
22. dec 2013

@augustovkaa no, ale takto on k zodpovednosti nedospeje nikdy 😖

jahodka8
22. dec 2013

@augustovkaa Aspoň je skromný na ponožky. Buď rada, že sa nefintí do práce, lebo to určite pre inú. Keď ťa to poteší, môj manžel povedal, že zasa Vianoce - s tebou to bude teda ohromné. A už dnes sa ma spýtal, aký mám pre neho darček. Tak ale bude prevažne tichá domácnosť, lebo my sme dosť rozdielni.

augustovkaa
autor
22. dec 2013

@zuzkaanicka ja viem skúsim ho viest k zodpovednosti snáď sa spametá

augustovkaa
autor
22. dec 2013

@jahodka8 tak to ma mrzí a áno na ponožky je skromný 🙂

augustovkaa
autor
22. dec 2013

@jahodka8 a môj sa do práce fintit nemusí lebo tam sa prezliekajú do uniformy