icon

Dokonalý manžel

augustovkaa
21. dec 2013

Ahojte dievčatá, potrebovala by som nestranný názor na pár vecí. Som šesť rokov vydatá, mám dve malé deti a manžela, ktorý nepije, nefajči, nepodvádza, cez víkendy varí. Proste ideálny muž. Aj tak má na ňom pár vecí vytaca do sialenstvae alebo som len rozmaznana? 1. Štve ma, že mi celý deň nezavola ako sa mám. Dokonca mu ešte aj vadí ak mu zavolám ja. Beriem to ako nezáujem z jeho strany. Vraj žiadny kolega si s manželkou nevola. Minulé doma zabudol mobil a v ten deň si šiel sadnúť s kolegami o 18,00. Vraj do deviatej príde. Prišiel pred polnocou, ja som bola nervózna, čakala som, že mi zavolá z kolegovho mobilu, že sa zdrží a jasné že nezavolal. Vraj žiadny kolega žene nezavolal. 2. Vadí mi, že sa každý deň hrá dve, tri hodiny na počítači hry a cez víkend aj pol dňa. Vraj potrebuje ofreagovanie. Veď ja som na materskej a on chodí do práce. 3. Keď mu to vyčítam, povie že čo po non stekam, že nabudúce sa bude hrať dlhšie. Vraj načo má chodiť za mnou, keď mu všetko vyčítam. 4. Po každej aj malej hádke tvrdí, že celú noc nespal, že mu je zle. Proste si ma nevšíma a samozrejme sa hrá a povie mi, že so mnou bude, keď budem dobrá. takže radšej za ním doliezam ja pre pokoj v rodine. Vraj som zlá manželka. Pravda je taká, že celá domácnosť okrem varenia cez víkend je na mne. Aj deti samozrejme. Ja ešte aj mužovi menín každý deň slepý a ponožky, objednávam ho k lekárom aj na výmenu pneumatík aj keď ja nejazdim. Keď susedia vecer o ôsmej vrtaju, ja im chodím zaklopať na dvere, že nám deti budia. Manžel povie, že mam byt tolerantná. Veď on deti nesúprava. Proste všetko je na mne a ešte nie som dobrá manželka, len on je dokonalý manžel.

Strana
z15
adri266
31. jan 2014

@ghaneska raz za dlhy cas? OK. Ale kazdy tyzden...pfuuu...to sa mi nezda...nie je za tym nejaka ina zena? Ak nie, on nevie, ze je uz zadany? A takisto suhlasim s kockou hore, robila by som to iste

jahodka8
31. jan 2014

@ghaneska No možno je to v poriadku. Muži radi debatujú bez žien. Stretnúť sa so ženou môže aj v pracovnej dobe, keby chcel. Ved aj ty by si si v tú noc mohla niekoho domov pozvať - on ťa podozrieva? Tiež by mohol, ked si sama doma a deti spia.

soniada
31. jan 2014

@ghaneska divne 😒 skus ho tam prekvapit raz 🙂

ghaneska
20. feb 2014

@andrejka2424 však to, že som príliš tolerantná, musím sa nad sebou zamyslieť 😕

ghaneska
20. feb 2014

Vďaka ženy, myslela som už, či nie som nejaká "bosorka" , že mi to vadí ale vidím, že máte podobný názor. A myslím, že ma nepodvádza, fakt tam chodí s kamošmi - starými mládencami sa uvoľniť. Ani nepije nejako, len tak pre uvoľnenie. To iste, že ho nepodozriem, lebo ja by som to neurobila, tak verím, že ani on nie. 🙂
Ale ďakujem .... 🙂

Strana
z15