icon

Dokonalý manžel

augustovkaa
21. dec 2013

Ahojte dievčatá, potrebovala by som nestranný názor na pár vecí. Som šesť rokov vydatá, mám dve malé deti a manžela, ktorý nepije, nefajči, nepodvádza, cez víkendy varí. Proste ideálny muž. Aj tak má na ňom pár vecí vytaca do sialenstvae alebo som len rozmaznana? 1. Štve ma, že mi celý deň nezavola ako sa mám. Dokonca mu ešte aj vadí ak mu zavolám ja. Beriem to ako nezáujem z jeho strany. Vraj žiadny kolega si s manželkou nevola. Minulé doma zabudol mobil a v ten deň si šiel sadnúť s kolegami o 18,00. Vraj do deviatej príde. Prišiel pred polnocou, ja som bola nervózna, čakala som, že mi zavolá z kolegovho mobilu, že sa zdrží a jasné že nezavolal. Vraj žiadny kolega žene nezavolal. 2. Vadí mi, že sa každý deň hrá dve, tri hodiny na počítači hry a cez víkend aj pol dňa. Vraj potrebuje ofreagovanie. Veď ja som na materskej a on chodí do práce. 3. Keď mu to vyčítam, povie že čo po non stekam, že nabudúce sa bude hrať dlhšie. Vraj načo má chodiť za mnou, keď mu všetko vyčítam. 4. Po každej aj malej hádke tvrdí, že celú noc nespal, že mu je zle. Proste si ma nevšíma a samozrejme sa hrá a povie mi, že so mnou bude, keď budem dobrá. takže radšej za ním doliezam ja pre pokoj v rodine. Vraj som zlá manželka. Pravda je taká, že celá domácnosť okrem varenia cez víkend je na mne. Aj deti samozrejme. Ja ešte aj mužovi menín každý deň slepý a ponožky, objednávam ho k lekárom aj na výmenu pneumatík aj keď ja nejazdim. Keď susedia vecer o ôsmej vrtaju, ja im chodím zaklopať na dvere, že nám deti budia. Manžel povie, že mam byt tolerantná. Veď on deti nesúprava. Proste všetko je na mne a ešte nie som dobrá manželka, len on je dokonalý manžel.

sissy27
21. dec 2013

@augustovkaa tak skôr som dúfala, že ti oči otvorím 😉 lebo fakt toto, čo tvoj muž predvádza, že nachystať veci, objednať k lekárovi, do servisu, to podľa mňa nie je normálne... čo bude nasledovať? nakŕmiť, utrieť zadok, osprchovať, učesať, oholiť? 😝

zuzkaanicka
21. dec 2013

@augustovkaa ale Tebe je tazko radit, ked som Ti napisala, ze tu prehnanu starostlivost o manzela treba zarazit, tak si napisala, ze to Ti nevadi, ze Ti vadi viac to jeho ignorovanie ... teraz Ti to uz viacere zopakovali a stale sa to od Teba odraza ... takze ak mu rada takto skaces okolo zadku, tak potom sa nestazuj a rataj s tym, ze takto budes skakat okolo celej rodiny uz stale-priklady tiahnu 😝 ... ta ignoracia manzela je celkom pochopitelna ... mne by tiez liezlo na nervy, keby ma niekto bral ako skolkarku-jednak ta starostlivost, ale aj tie telefonaty ... manzelstvo je partnerstvo 😉

comatsu
21. dec 2013

Zenska logika sa naozaj neda pochopit 😨
Je manzel dobry,tak sa musia hladat neake chyby,ved tie sa najdu na kazdom,ze ?
Co by za to ostatne dali,tomu sa vravi ze ked je koze dobre,ide na lad skakat ...
Proste niektore maju potrebu stale do niecoho vrtat 😖
Ani ja nemam kolegov co v praci vyvolavaju manzelkam,nevravim ze nieje cas trebars cez prestavku,ale vacsinou zeny volaju same,niektore aj niekolko raz za den.
Naco je to dobre ?
Pochopte ze muzske zmyslanie je ine ako zenske,chlap je naprogramovany riesit veci logicky,zeny emocionalne,tak to proste je a treba sa s tym zmierit.
Chapem ze zena chce pocut sladke recicky,ale muzi na to moc niesu,tak to proste je,aj ked niektore roztrhne.
Alebo by dotycna bola spokojnejsia ked by pre ,,dobro v rodine,, volal kazdy den nasilu a umelo sa pytal ako sa ma ,ako mu chyba,co robi...atd ?
Nieje to nahodou pokrytectvo ?
Kde je napisane ze ak muz nezavola,ze zenu nema rad a nieje pre neho ta jedina na svete ???
Co sa tyka veci okolo oblecenia,hygieny atd...vacina zien tu je mladych a tym padom maju aj mladych partnerov (neboli na vojne,ta by ich naucila,to dnes mladym chyba),pripadne ti starsi co boli u maminkynych sukien by mali mat neaku skusenost z vojny,lenze ta ich pokazila ked sa vratili z nej naspat do MAMAhotelu.
By sa niektori zbadali ked by museli veci ukladat niekolkokrat za den do ,,kominkov,, a velitel by im to vyhadzoval,buzeracia,nevyspati,studene sprchy...atd,by sa rychlo spamatali kde su a co maju robit,nieto aby este dospeleho muza niekto obskakoval.
Na jednej strane neuznavam tu vecnu zensku nespokojnost,na strane druhej chapem ze dnesni mladi muzi su pomaly zzenstili,nechcem rovno napisat jak buz...nti,takze je to ako som na zaciatku pisal-chyby sa daju najst na kazdom,ak to niekomu nevyhovuje nech sa prisposobi,alebo odide.
Ale menit dospeleho muza proste uz nejde.
To si vela zien pred svadbou neuvedomuje,su zaslepene a myslia si ze sa po svadbe zmeni-NEZMENI !
Ak je ozran,bude ozran aj po svadbe,ak beha za stetkami bude aj po nej...atd.
Samozrejme vynimka potvrdzuje pravidlo,ale spoliehat sa na to...
Preto si treba vyskusat zit spolu uz pred svadbou,lebo ine je sa vodit za rucicky do kina a ine mat spolocnu domacnost a riesit aj spolocne problemy.
Niektorim potom velmi rychlo spadnu ruzove okuliare...

renka40
21. dec 2013

toto je dokonalý manžel?! Sebec je to! asi by som sa mu prestala tlačiť do riti a povedala mu, že ani iné ženy (kolegyne, na materskej dovolenke, kamarátky.....) to svojim mužom nerobia. Ani my z Modrého koníka... (podaktoré 😅 )

augustovkaa
autor
21. dec 2013

@comatsu ďakujem za názor ale mám pre teba dve správy ja som s mužom pred svadbou žila a volal mi často cez deň, ani na počítači sa toľko nehral. A po druhe je to vojak z povolania

augustovkaa
autor
21. dec 2013

@zuzkaanicka mne vadí to skákanie okolo zadku a obmedzim ho, len som chcela napísať že viac mi vadí jeho ignorovanie a volám mu raz opakujem raz denne sk je to súrne aj to mu vadí

augustovkaa
autor
21. dec 2013

@sissy27 obmedzim starostlivosť o neho, je svojpravny chlap. Mne tiež nikto neskace okolo zadku. Musím fungovať aj keď som chorá.

zuzkaanicka
21. dec 2013

@augustovkaa tak mu nevolaj. Mozno, ked mu budes menej okolo zadku skakat, tak si Ta zacne viac vsimat. Mne osobne by taketo zaobchadzanie liezlo na nervy-by som mala pocit, ze si partner mysli, ze som uplne neschopna.

minnie55
21. dec 2013

Precitala som len uvodny prispevok, tak sa vopred ospravedlnujem, ak sa budem po niekom opakovat....pripada mi ako sebecke rozmaznane dieta. Kolko ma rokov ?
Co sa tyka telefonovania, moj muz mi tiez len malokedy zavola cez den, uz to neriesim, zvykla som si a rovnako mi nikdy nevola, ked ide vecer von. Pocitam s tym, ze pride neskoro a nevadi mi to, lebo je to tak raz za uhorsky rok 🙂
Skor mi na tom, co si napisala, vadi, ako okolo neho skaces a on to berie ako samozrejmost. Na tvojom mieste by som s tym prestal, nech s o seba stara sam, nic mu nevybavuj a nevtieraj sa mu do priazne, ak si nic neurobila. Mozno si uvedomi, ako detinsky sa sprava.

augustovkaa
autor
21. dec 2013

@zuzkaanicka ok, len keď nezavolam do servisu, on je schopný do Vianoc jazdiť na letných

ifkael
21. dec 2013

@augustovkaa nech si jazdi... Ked je neschopny, jeho chyba. Vie ze za neho vsetko urobis... Od dokonalosti ma velmi daleko

augustovkaa
autor
21. dec 2013

@ifkael keď ja sa potom s ním bojím sadnúť s deťmi do auta

zuzkaanicka
21. dec 2013

@augustovkaa tak s nim do auta nesadaj a aj mu vysvetli preco ... ak mu nedocvakne, tak mu pobal do toho auta veci a mas pokoj, budes mat o jedno dieta menej 😝

ifkael
21. dec 2013

@augustovkaa ani by som mu nesadla do auta... Su veci ktore nech vybavuje on

augustovkaa
autor
21. dec 2013

@minnie55 má 35

czechzuzanaba
21. dec 2013

@augustovkaa Akorat jsem zacla cist knizku Vychova bez blbych kecu. Autorka vetsinu situaci resi tim, ze se prilepi k zidli lepici paskou a zalepi si paskou i pusu. Vim, zni to divne, ale podle ni deti zacnou samy delat co maji (protoze jim zkratka nic jineho nezbyde). Jeste jsem to nezkousela v praxi, ale mit manzela jako ty, na nem bych to urcite vyzkousela 😀

zuzkaanicka
21. dec 2013

@augustovkaa ja tipujem, ze ak ho prestanes obskakovat, tak sa chlapec zobudi a zacne fungovat ... ale teda neviem, pises, ze ste spolu byvali pred svadbou a to by ma celkom zaujimalo, ci aj vtedy si uz volala Ty do servisu, alebo on ... ak si uz vtedy Ty musela vsetko vybavovat, tak Ti to nevadilo? ... ja myslim, ze mam menej roboty s mojou mladsou dcerou 😉

monika15
21. dec 2013

Dokonaly ;) heheh v rozpravke ;)

zuzkaanicka
21. dec 2013

@augustovkaa ma 35 a nesamostatny ako skolkar ... hmmm ... to si ako dlho hladala taky exemplar? 😉 ... teraz sa nevysmievam, teraz fakt cumim, ze v 35-tke moze byt chlap na takejto urovni, to je naozaj poklad, len kopat a kopat 😝

minnie55
21. dec 2013

@augustovkaa no tak to už je dosť starý, aby mal rozum. Chová sa ako puberťák.

minnie55
21. dec 2013

U nás neexistuje, aby ja som manželovi niečo vybavovala, práve naopak, dobre mi padne, keď veci - hlavne technické okolo auta, úrady a pod. - vybavuje on mne 🙂

minnie55
21. dec 2013

@comatsu ozval sa expert...bože, také somariny môže len chlap napísať.

zuzkaanicka
21. dec 2013

@minnie55 tak ja si nahodou myslim, ze @comatsu ma v mnohom pravdu 😉

czechzuzanaba
21. dec 2013

@minnie55 podle me @comatsu nebyl az tak od veci, hlavne v druhe casti toho prispevku 🙂

Jinak @comatsu sranda, ze jsi dal ten priklad s vojnou - bo zakladatelcin manzel je pry vojak z povolani :D

natsa
21. dec 2013

prestan sa zapodievať maličkostamy.mne manžel nezavolá ako je týžden dlhy,nechápem prečo sa riadi druhýmy,že ani kolegovia nevolaju manželkám,ved oni sú oni a vy ste vy,skus sa spravat tak ako on,skus byt vzácnejšia jednoducho aby na teba žiarlil bež kdesi s kamarátkamy nechaj mu deti a pre istotzu by som ani ja nezavolala že kedy prídem,možno sa pohnu lady a začne ti volat

augustovkaa
autor
21. dec 2013

@czechzuzanaba ja neklamem je vojak, aj jeho brat. Neviem čo je na tom smiešne. Vyštudoval vojenskú školu v strednú aj vysokú. Je Ing a hodnosť má kapitán, stačí?

augustovkaa
autor
21. dec 2013

@natsa momentálne nemôžem keď podrastie malý

czechzuzanaba
21. dec 2013

@augustovkaa nenapsala jsem, ze klames. A kdyz uz teda pises o tom, ze to neni smesne, promin, ale podle me je to dost absurdni....v podstate to, ze si vojak neumi (nechce) najit ciste ponozky a slipy je ostuda cele armady..

zuzkaanicka
21. dec 2013

@augustovkaa ved @czechzuzanaba nikde nepise, ze klames ... ona sa akurat smeje, ako to pekne vyslo, ze on pisal o vojakovi a Ty ho mas doma 😉

zuzkaanicka
21. dec 2013

@czechzuzanaba tiez mi to pripada ako riadna ostuda 😉