icon

Dokonalý manžel

augustovkaa
21. dec 2013

Ahojte dievčatá, potrebovala by som nestranný názor na pár vecí. Som šesť rokov vydatá, mám dve malé deti a manžela, ktorý nepije, nefajči, nepodvádza, cez víkendy varí. Proste ideálny muž. Aj tak má na ňom pár vecí vytaca do sialenstvae alebo som len rozmaznana? 1. Štve ma, že mi celý deň nezavola ako sa mám. Dokonca mu ešte aj vadí ak mu zavolám ja. Beriem to ako nezáujem z jeho strany. Vraj žiadny kolega si s manželkou nevola. Minulé doma zabudol mobil a v ten deň si šiel sadnúť s kolegami o 18,00. Vraj do deviatej príde. Prišiel pred polnocou, ja som bola nervózna, čakala som, že mi zavolá z kolegovho mobilu, že sa zdrží a jasné že nezavolal. Vraj žiadny kolega žene nezavolal. 2. Vadí mi, že sa každý deň hrá dve, tri hodiny na počítači hry a cez víkend aj pol dňa. Vraj potrebuje ofreagovanie. Veď ja som na materskej a on chodí do práce. 3. Keď mu to vyčítam, povie že čo po non stekam, že nabudúce sa bude hrať dlhšie. Vraj načo má chodiť za mnou, keď mu všetko vyčítam. 4. Po každej aj malej hádke tvrdí, že celú noc nespal, že mu je zle. Proste si ma nevšíma a samozrejme sa hrá a povie mi, že so mnou bude, keď budem dobrá. takže radšej za ním doliezam ja pre pokoj v rodine. Vraj som zlá manželka. Pravda je taká, že celá domácnosť okrem varenia cez víkend je na mne. Aj deti samozrejme. Ja ešte aj mužovi menín každý deň slepý a ponožky, objednávam ho k lekárom aj na výmenu pneumatík aj keď ja nejazdim. Keď susedia vecer o ôsmej vrtaju, ja im chodím zaklopať na dvere, že nám deti budia. Manžel povie, že mam byt tolerantná. Veď on deti nesúprava. Proste všetko je na mne a ešte nie som dobrá manželka, len on je dokonalý manžel.

gloria9
21. dec 2013

@augustovkaa ahoj prečítala som si celý príspevok a podľa môjho nazoru nie je dokonalým manželom priznajme si existuje vôbec dokonalý manžel? myslim ze nie kazdy mame nejake chyby ja na tvojom mieste nerobila by som to co robis ty u nas sa rozdeluju prace na chlapske a zenske ja varim pratam staram sa o syna a moj partner riesi ostatne veci ako praca, auto, ked sa nieco pokazí tak to urobí no vymenit si ponozky aj slipy vie sam spinave veci smer pracka dokonca sem taj povysava ked ja nestiham byvame v dome takze nosí drevo rube drevo odpratava chodníky a venuje sa malému stale ho niekam zoberie aby som mohla kludne navarit skus rezignovat proste nech si to robí sam a tie prace ktore by mal robit chlap tak nechaj aby to urobil on ak tie kolesa nevymení nesadni do auta povedz ze nenastupis kym ich nevymení a doktor?myslim si ze to tiez zvladne...

augustovkaa
autor
21. dec 2013

@majka99999 večer hodinu pokecáme pohra sa s deťmi a ide sa hrat na počítač

cecil36
21. dec 2013

@augustovkaa pochopila si co som pisala v predchadzajucom prispevku? Nema potrebu ti volat, lebo ta berie ako samozrejmost, nieco co je tu, je nemenne, ako stol v kuchyni a pokial ho niekto nerozmlati sekerou bude stale plnit svoju funkciu. Naco by som si 3 x denne overovala ci moj stol v kuchyni je este na svojom mieste a ci ho niekto nerozmlatil (ked ani nema kto a sanca, ze sa tak stane je vyjadrena v stotinach promule)? Chapes, ked ste spolu zacali a v prvom roku si isty nebol, ked pochopil, ze mu budes skakat okolo zadku a podavat pomaly toaletak na vecku (tymto sa ospravedlnujem mojmu dvojrocnemu synovi, ze tak robi, ale ma na to vek 😀 ), tak ta zacal brat ako nieco fixne, nemenne, vykonavajuce svoje funkcie bez reptania aj v casoch choroby.

czechzuzanaba
21. dec 2013

@augustovkaa a co by jsi chtela delat misto toho pocitace? Resp. co delas potom ty?

augustovkaa
autor
21. dec 2013

@gloria9 nemusí byť dokonalý len nech je zodpovedný

sherynkamalinka
21. dec 2013

@augustovkaa inak aj moj sa dost casto hraje...nechapem to dospely chlap ...radsej keby si cital ale tie hry ma tiez vytacaju do nepricetna ale prisla som na to ze to nezmenim... 😒

kaktusik007
21. dec 2013

@augustovkaa je to dokonaly manipulator a tebe to tiez o par rokov pri rozvode dojde...

gloria9
21. dec 2013

@augustovkaa skus nechat tie veci tak neries nic povedz si deti su vporiadku napapane okupkane vklude spinkaju svoju zodpovednost si si splnila a cakaj uvidis ako sa k tomu postaví ak ti nezavola ked je v praci neries to neprosíkaj sa mu neponizuj sa

majka99999
21. dec 2013

Suhlasim s @cecil36 , uz si zvykol, vyhovuje mu to takto, momentalne sanca, ze utecies, je asi stotina percenta. Nechapem, ako moze 35rocny muz stravit cez vikend pol dna za pocitacom, ked ma deti.

zuzkaanicka
21. dec 2013

@kaktusik007 ja myslim, ze to nie je manipulator, ja mam dojem, ze @augustovkaa sa sama dostala do prusvihu, ked prevzala stafetu po svokre ... vtedy mala jasne urcit hranice ... on je akurat pohodlny ... co je horsie, to je to, ze je nezodpovedny.

augustovkaa
autor
21. dec 2013

@czechzuzanaba starám sa o deti, keď ich uspim zehlim, niečo pozriem

czechzuzanaba
21. dec 2013

@augustovkaa a konkretne, co by podle tebe mel udelat on? Vazne se ptam, bez ironie ted..

zuzkaanicka
21. dec 2013

@augustovkaa a keby si mu napr. povedala, ze aby vecer nieco urobil (proste nieco, co by Ti vyrazne pomohlo, alebo aj menej vyrazne), tak by to urobil, alebo by sa isiel hrat pocitacove hry? ... lebo vies, chlapovi kym nevysvetlis, tak mu to nedojde-teda mnohi chlapi su taki (moj je uz asi vycviceny 😅 ).

augustovkaa
autor
21. dec 2013

Hrat sa s deťmi, jedno uspat on jedno ja, dať staršej večeru, okúpať ju, keď zaspia pokecat so mnou, pozrieť si film

czechzuzanaba
21. dec 2013

@augustovkaa a rekla jsi mu to? konkretne toto?

zuzkaanicka
21. dec 2013

@augustovkaa a povedala si mu, ako si predstavujes vecer? ... ak ano, aka bola jeho reakcia?

augustovkaa
autor
21. dec 2013

@zuzkaanicka keď mu niečo opakujem sto krát ide, ale potom rýchlo na počítač

romanovic
21. dec 2013

@augustovkaa Moj je napr. ten typ, ze keby som mu opakovane volala do prace a on mne nie a este keby som to vycitala, tak to z principu neurobi, lebo som to vycitala. Neviem ake boli jeho frajerky predo mnou (my sme spolu 15 rokov), ale napr. moja mama bola stihacka, vsetko sme museli hlasit, otec tiez a ja som si povedala, ze ja taka nikdy nebudem a fakt ho nekontrolujem. Z prace chodi domov okolo 21,00 (odchadza rano okolo 8,00) a fakt netusim, ci ma tolko prace, alebo popritom aj niekam zabehne. Ma jedinu povinnost - ak vie, ze nepride do polnoci, musi mi poslat sms "som OK" a ked mi sam nepovie, kde bol, ja sa nikdy nepytam. a funguje to. Dokonca minuly rok sme mali taku mensiu krizu, potrebovala som ludi, odist z domu a kedze nemame babky, tak som chodila cca kazdy druhy vikend do kina s jeho kamaratom a bezne sa stavalo, ze som prisla domov nadranom. A vies aky bol "zoradeny"? Cakali ma pomaly aj ranajky do postele, lebo citil konkurenciu 😀 😀 😀

zuzkaanicka
21. dec 2013

@czechzuzanaba uz sa asi musime dohodnut, ktora z nas sa bude pytat-lebo su tu duplicitne otazky 😅

augustovkaa
autor
21. dec 2013

@czechzuzanaba áno ale on je vraj unaveny buď z práce

czechzuzanaba
21. dec 2013

@zuzkaanicka akorat jsem chtela napsat, ze jsme jak kdyby jsme si navzajem jenom prekladali z CZ do SVK a obracene. haha.

zuzkaanicka
21. dec 2013

@augustovkaa tak moze byt problem aj v tom, ze Ty napr. v telke chces sledovat nejaku romantiku a on by radsej nieco akcne a tak radsej necha Teba pri telke a on si zahra hru ... tazko takto radit, ked nevieme ako to u vas vypada, ale ak urobi, co od neho chces a potom sa ide hrat, tak ja v tom problem nevidim, ja sa tiez po veceroch venujem svojim konickom, manzel svojim a nemame si co vycitat 😉

sherynkamalinka
21. dec 2013

@romanovic tak takyto zivot si neviem predstavit to uz akoby ste ani neboli manzelia ale iba spolubyvajuci

zuzkaanicka
21. dec 2013

@czechzuzanaba sranda je, ze ja zijem v CR a Ty na Slovensku 😅

czechzuzanaba
21. dec 2013

@augustovkaa a kdyz ti rekne, ze je unaveny z prace, tak co ty na to, jdes vsecko udelat a on jde na 3 hod na pocitac?

czechzuzanaba
21. dec 2013

@zuzkaanicka ano, taky jsem si vsimla..haha. a este ja sem Zuzka a mam dceru Anicku. No skoda ze nejsi bliz, sme mohli zajit na pivo (se namalovat a nechat decka muzum doma jak uz to kdosi psal..:D )

augustovkaa
autor
21. dec 2013

Veď to mi vadí že sme iba spolubývajúci. Obidvaja máme radi kriminalky tak si občas pozrieme kosti

zuzkaanicka
21. dec 2013

@czechzuzanaba ja nie som Zuzka, ja mam dve dcery-Zuzku a Anicku🙂 ... su to totiz mena, ktore sa aj v slovencine, aj v cestine rovnako pisu (teda, je takych viac, ale tieto sa nam pacili 😉 )

czechzuzanaba
21. dec 2013

@augustovkaa Ja bych to k tem spolubydlicim ani neprirovnavala...ja mela hodne spolubydlicich, ale ani jednomu (jedne) bych ponozky nechystala. Spis vztah nadrizeny - podrizena. A kdyz budes dobra..to co uz je..co jsi, pejsek? Nevim, no. Jake jsi si to udelala holka, takove mas.

zuzkaanicka
21. dec 2013

@augustovkaa a povedala si mu niekedy, ze si pripadas ako spolubyvajuca? ... teda, ale spolubyvajucu som mala na intraku a nechystala mi ani gatky, ani podprsenku 😅