icon

Domáce násilie od manžela

22. aug 2025

Ahojte. Je tu niekto, kto doma zažil domáce násilie od manžela. ? Stačí koment

Strana
z2
anonym_909694
22. aug 2025

moja mama, moja teta, a mnohé ženy tu v diskusiách ...

lindusss2016
22. aug 2025

@anonym_autor ano

ika02
22. aug 2025

Ano

anonym_3c34ff
22. aug 2025

Áno

anonym_d3421e
22. aug 2025

rátaš aj od ex? tak áno

autor
22. aug 2025

@anonym_autor ja si tým teraz prechádzam. Ako to zvládate tie, čo to zažívate. ? Máme 2.5r dieťa

anonym_f1d503
22. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja si tým teraz prechádzam. Ako to zvládate tie, čo to zažívate. ? Máme 2.5r dieťa

@anonym_autor to mi je ľúto nemáte možnosť odísť? Dieťa to všetko vníma vidí kvôli nemu by som proste odišla barz aj do nejakého centra. Fakt ma to mrzí :(

zuzubb007
22. aug 2025

Odísť do nejakého centra ak rodina nepomôže, nechápem ako žena ktoru muž raz udrie, s ním ostane, v zápätí by som mu panvicou dala po hlave, držím palce hlavne bal veci ešte dnes a nečakaj žiadne zlepšenie

tiezjedna
22. aug 2025

Vyhľadaj pomoc čo najskôr... Nenechaj v tom dieťa vyrastať, aby sa z neho nestalo rovnaké hovado ako otec, prípadne rovnaká obeť ako ty.

lindusss2016
22. aug 2025
@zuzubb007

Odísť do nejakého centra ak rodina nepomôže, nechápem ako žena ktoru muž raz udrie, s ním ostane, v zápätí by som mu panvicou dala po hlave, držím palce hlavne bal veci ešte dnes a nečakaj žiadne zlepšenie

@zuzubb007 to su len take reci, kym to nezazijes na vlastnej kozi. Panvicou po hlave znie ako dobry napad, v realite by si si mozno ani neprdla, keby na teba zautocil o 30 kg tazsi muz. Odist do centra a nechat malicke dieta zit v takych podmienkach, tiez nie je idealne. Niektorym proste neostane ina moznost, len cakat, ze sa nieco zmeni. Najskor ta zena dufa, ze sa zmeni muz, ale to sa nestane. Zmenit sa moze len jej situacia, treba v kazdom pripade zacat zarabat, setrit a postupne sa snazit osamostatnit. Ina moznost nie je.

victoriab
22. aug 2025

zenavtiesni.sk

anonym_ad18ad
22. aug 2025

@anonym_autor kedy som takto odišla nemala som doslova začo ani chleba kupit bolo to ťažké ale zachránila som seba aj svoje dieťa....nečakaj na zajtra proste zbal dôležité veci ak ste manželia smer úrad spísať starostlivosť o dieťa potom budes dostávať aj výživné začiatky su ťažké ja som predala co som mohla

autor
22. aug 2025

@anonym_autor väčšinou má udrie, keď sa hádame. Nikdy to nie je pred synom. Pri ňom sa baví akoby nič, so mnou úplne žiadna komunikácia. Máme hypo, platíme všetko napoly, nastúpim do práce a snáď sa nám podarí odísť.
Keď sa doma nebavíme, je ticho, len malý je pri ňom alebo pri mne. Takže máme tichu domácnosť momentálne. Neviem dokedy to ticho sa tu bude znášať. Každý si kupuje dám, vari sám. Jedine ostať v domácnosti kde je ticho, nikto sa nehada a malý má momentálne dvoch rodicov.
A áno, kto nezazil, nedá sa bojovať s 85kg chlapom keď mám sotva 60

efka77
22. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor väčšinou má udrie, keď sa hádame. Nikdy to nie je pred synom. Pri ňom sa baví akoby nič, so mnou úplne žiadna komunikácia. Máme hypo, platíme všetko napoly, nastúpim do práce a snáď sa nám podarí odísť.
Keď sa doma nebavíme, je ticho, len malý je pri ňom alebo pri mne. Takže máme tichu domácnosť momentálne. Neviem dokedy to ticho sa tu bude znášať. Každý si kupuje dám, vari sám. Jedine ostať v domácnosti kde je ticho, nikto sa nehada a malý má momentálne dvoch rodicov.

@anonym_autor fyzicky s nim urcite nebojuj.
Ticha domacnost je psychicke tyranie. Dieta trpi,urcite citi ze to nie je normalne. Toto neudrziavaj. Viem,ze je to taxke ale tvoje sieta si zasluzi klud. Cim dlhsie ostanes,tym to bude tazsie ale skus zistit ake mas moznosti. Velmi drzimpalce

fairyy
22. aug 2025

@anonym_autor mas nejaku rodinu kam vies odist?

autor
22. aug 2025
@efka77

@anonym_autor fyzicky s nim urcite nebojuj.
Ticha domacnost je psychicke tyranie. Dieta trpi,urcite citi ze to nie je normalne. Toto neudrziavaj. Viem,ze je to taxke ale tvoje sieta si zasluzi klud. Cim dlhsie ostanes,tym to bude tazsie ale skus zistit ake mas moznosti. Velmi drzimpalce

@efka77 máš skúsenosť s takým ?malý je zlatý, on keď niečo mamka ocko, hovoríme o sebe pekne, len my sa nebavíme.
Kým nebude skolkar a ja zarábať, nemám na výber. Byť ticho

lindusss2016
22. aug 2025
@anonym_autor

@efka77 máš skúsenosť s takým ?malý je zlatý, on keď niečo mamka ocko, hovoríme o sebe pekne, len my sa nebavíme.
Kým nebude skolkar a ja zarábať, nemám na výber. Byť ticho

@anonym_autor dietstu to naozaj ublizuje, ma vyrastat v zdravom laskyplnom prostredi. Ja chapem tvoju financnu situaciu a obavy o buducnost, ale naozaj, cim skor, tym lepsie.

autor
22. aug 2025

@anonym_autor ďakujem vám všetkým, ale kto si takým neprešiel, nezažil ako ja pár bitiek, tak netuší aká je to situácia.

kiki68
22. aug 2025

Od expriatela, od manzela nikdy nic taketo.

kiki68
22. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor da sa ist proti 85kg v pohode, len musis vediet ako, moj ex sa dost prekvapil, ked som sa vedela branit. Ale mam za sebou karate an aikido a treneri take 50kg baby dobre ucili preco maju cvicit prave s 90kg chlapmi. Doteraz za to mojim trenerom vrucne dakujem. Ako keby mu fakt chcem ublizit, tak uz by vtedy nikdy nepomohol rukou bez velkej namahy. Za mna bolo najlepsie ist z toho vztahu prec, lebo to bolo hrozne hlavne psychicky, ta nevypocitatelnost spravania a cely ten mechanizmus. Keby je to nejaky chlap vonku, tak nevstane, ale je take divne spravit nieco niekomu, koho roky milujes. Moj ex si aspon toto uvedomil, ze sa viem branit a je sprostost na mna ist prave tymto. Ked mozes, tak cim skor z toho prec. Ja som aspon nemala dieta.

lindusss2016
22. aug 2025
@kiki68

@anonym_autor da sa ist proti 85kg v pohode, len musis vediet ako, moj ex sa dost prekvapil, ked som sa vedela branit. Ale mam za sebou karate an aikido a treneri take 50kg baby dobre ucili preco maju cvicit prave s 90kg chlapmi. Doteraz za to mojim trenerom vrucne dakujem. Ako keby mu fakt chcem ublizit, tak uz by vtedy nikdy nepomohol rukou bez velkej namahy. Za mna bolo najlepsie ist z toho vztahu prec, lebo to bolo hrozne hlavne psychicky, ta nevypocitatelnost spravania a cely ten mechanizmus. Keby je to nejaky chlap vonku, tak nevstane, ale je take divne spravit nieco niekomu, koho roky milujes. Moj ex si aspon toto uvedomil, ze sa viem branit a je sprostost na mna ist prave tymto. Ked mozes, tak cim skor z toho prec. Ja som aspon nemala dieta.

@kiki68 sebaobrana je skvela vec, teraz uz aj ja robim bojove umenie a trufla by som si. Ale u nas bola aj situacia taka, kedy som ja soferovala, vzadu mi sedeli dve deti a on na mna pocas jazdy zautocil zo sedadla spolujazdca, obuchal mi hlavu o sklo. V takej situacii sa naozaj nevies branit, len sa snazis udrzat volant a nehavarovat. Alebo na mna utocil, ked som sa proste nevedela branit, ze som mala napr.dieta v satke a pod.

kiki68
22. aug 2025
@lindusss2016

@kiki68 sebaobrana je skvela vec, teraz uz aj ja robim bojove umenie a trufla by som si. Ale u nas bola aj situacia taka, kedy som ja soferovala, vzadu mi sedeli dve deti a on na mna pocas jazdy zautocil zo sedadla spolujazdca, obuchal mi hlavu o sklo. V takej situacii sa naozaj nevies branit, len sa snazis udrzat volant a nehavarovat. Alebo na mna utocil, ked som sa proste nevedela branit, ze som mala napr.dieta v satke a pod.

@lindusss2016 ved presne a hlavne ta psychika sa nici, len cakas kedy zase nieco

7miriam77
22. aug 2025
@lindusss2016

@lindusss2016 😭😭😭😭preboha,dúfam, že ho karma dobehne, hajzel

victoriab
22. aug 2025
@lindusss2016

@lindusss2016 toto nemyslíš vážne? :(

slavka1988
22. aug 2025

@anonym_autor preco sa vyhováras na hypo a čakáš kým odísť a načo ako čakáš? Dokedy sa necháš otlkat a si myslíš ze ked to priam neni pred dieťaťom ze to necítim to dusno ....kokos zbal veci a chod k rodicom

zuzubb007
22. aug 2025

Prepáč, ale mne príde, že sa len vyhováras, že hypo, že pred malým sa nehádate, že keď pôjdeš do práce, že keď nasporiš, vkuse sa nájde niečo prečo ostaneš s ním, je to taký teror troška, nemáš rodičov, žiadnu inú rodinu? Nieje hanba požiadať o pomoc, ale hanba je nechať sa obtlkat a tváriť sa však to je ok vydržím

lenkakravcova
22. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ďakujem vám všetkým, ale kto si takým neprešiel, nezažil ako ja pár bitiek, tak netuší aká je to situácia.

@anonym_autor prečo ťa bije?
Je pod vplyvom alkoholu alebo drog?

Strana
z2