icon

Dostala som Porsche. Mám mať obavy?

28. máj 2024

Manzelia, 15rokov, 2 deti. Pred mesiacom som dostala novy iphone 15 a teraz dosiel muz s tym, ze zajtra si mam ist prevziat nove porsche…normalne mi chodi vselico po hlave, ani sa tesit neviem

Strana
z2
autor
29. máj 2024

@gab1sol mame na to, len sa mi to zda podozrive. Auto mam 2rocne, nove. Jazdim max skola co je 2km denne. Aj to chcem na bicykli. Naco mi bude porsche. Vsak to moje stoji skoro stale v garazi. Aj sa tym bojim parkovat, vsak co ked mi niekto oskre. A co s porsche? Vsak len poistka bude 3litre

rusalinka
29. máj 2024

@vroni no veď som rozmýšľala... ale neviem sa rozhodnúť, či chcem vilu, chatu alebo apartmán v Dubaji po rozvode. To ti nie je len tak...

vroni
29. máj 2024

@rusalinka, nerozmýšľaj, ber všetko. 🤣🤣🤣

katkaseiner
29. máj 2024

@autorka tak asi mate na poistku ked muz kupi nove auto... 🤷 a on vie ze s nim chodis len 2km denne?

autor
29. máj 2024

@katkaseiner sme manzelia, jasne, ze vie co robim. kedysi som na jednej party vravela, ze mam sen, raz si kupim porsche ked budem bohata a pravdepodobne si to zapamatal. na jednej strane sa velmi tesim, na druhej strane to beriem velmi s pokorou. mame 2 deti a stastnu rodinu, to je najviac. uz necham priestor rypackam sa vysantit tuto, mam toho dnes vela 🙂

rusalinka
29. máj 2024

autorka, podľa toho čo píšeš a ak je to naozaj tak, máš len skvelého manžela, ktorý ti chcel urobiť radosť 🙂 Nehľadaj zbytočne problém tam, kde nie je a užívaj si jazdy v krásnom aute 🙂

tiezjedna
29. máj 2024

@autorka stále sme asi nepochopili, čoho sa máš báť... Myslíš, že má milenu a toto je držhubné? Chápem to správne?

gab1sol
29. máj 2024

Neviem, ak máte na Porsche, tak napr. ten jeden iphone 15 je pre vás skôr spotrebný tovar. A čo sa týka auta? Muž má aké? Neberie to, že to bude vaše rodinné auto a len tak povedal, že to bude tvoje (ak vozíš deti)? Hľadáš problémy tam, kde nie sú… A ak to tak nie je, tak si sa nám prišla len pochváliť.

momoftwo
29. máj 2024

Pozri sa autorka aj ja mam iphone 15 sice dva mesiace v skatuli lebo som si ho este nepreinstalovala, nedavam tymto veciam vyznam, takisto ked muz bude mat potrebu mi kupit nove auto nebudem to sem pisat, akoze naco pre panajana?? Jasne ze zeny takto zareagovali lebo tvoj prispevok je maximalne cringe👍

xcreature
29. máj 2024

fake

Strana
z2