Dostane exmanžel deti po mojej smrti?
vie mi niekto poradit? som rozvedená s ex mám dvoch chlapcov s priatelom máme dievčatko...ako je to ked mne sa nedajbože niečo stane pojdu deti k svojmu otcovi?a čo ak nechcú ako je to potom?
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/odobratie-deti-starym-rodicom-socialkou-mozu/
nazov sice iny, ale nieco podobne tam riesili, skus sa opytat aj tam 🙂
@sisa1826 viem, že tie myšlienky môžu byť nepríjemné, ale majú svoje opodstatnenie? Si nejako vážne chorá, alebo máš nejaké riskantné povolanie, či si už vo veku že treba rátať i s prirodzenou smrťou? Ak tomu tak nie je, ak by som Ti mohla poradiť, vôbec sa s tými myšlienkami nezaoberaj, vieš, to sú tak málo pravdepodobné veci, že nemá zmysel sa nad nimi trápiť.
mna to tiez zaujima kedze viem akeho otca ma moj starsi syn 😖 a viem ze tam nechce chodit ani teraz .
u mna to prerastlo az do takych rozmerov,ze sa napr.bojim lietat lietadlom.nepovazovala by som to za neopodstatnenu paranoju skor kazda vieme s kym tie deti mame akych maju otcov a neda sa s tym urobit nic.ani v zavete sa to neda podchytit. 😖
@maggie2 je to uplne prirodzeny materinsky pud.neda sa ignorovat anezaoberat sa tym.v podvedomi ten strach stale je.
nech matka robi cokolvek.moj ex napr.bol zmanipulovany sektou.....co dodat...
no starší má 15-nást a mladší bude mat 5 rokov k mojim rodičom ich nechcem dat a svojmu priatelovi ich nenechám na krku aj ked starší syn povedal že k otcovi nechce íst radšej ostane s mojím priatelom pýtala som sa len pre prípad keby niečo

@sisa1826 a kolko maju synovia rokov? u starsich deti sa uz sudca pyta na nazor deti.
poznala som jeden pripad, kedy isiel chlapec po smrti matky k svojmu dedovi, lebo s otcom nemali dobry vztah. ale dost sa to tahalo na sudoch. mal vtedy asi 11 rokov.
kto by u vas prichadzal ako opatrovnik do uvahy?