Dovolenka dcéra s otcom. Babka s nami

31. jan 2024

Ahojte svokor chodí na dovolenku každý rok do rezortu so.svojou dcérou, momentálne má 26 rokov a svokor 68.
Nechcú však zobrať svokru a tak sa teda pýtam, keď ju vezmeme na dovolenku my a nevezmeme svokra, myslíte, že by sa mohol nahnevať? Ona bola smutná, že ju tam nechcú, tak som navrhla, že môže ísť s nami, ale nechce aby išiel svokor. Ako to riešiť ?

pe_mi
31. jan 2024

Prečo svokra nechce svojho muža na dovolenke?akože prečo ona nechce,aby ste ho volali,keď voláte ju?

lilyianka
31. jan 2024

A prečo svokru nechcú zobrať? Trošku čudné. Ale na tvojom mieste by som ju zobrala na dovolenku s vami. Svokor aj s dcérou nech si myslia co chcú, keď oni si roky chodia sami.

pribinak
31. jan 2024

Nemiešala by som sa do tohto….toto je záležitosť ich manželstva a vzťahu.
Však nech ide svokra s kamoskou, kolegyňou alebo susedom

reanda
31. jan 2024

mohol.. a vadilo by to?

janinah
31. jan 2024

Ja by som ju zobrala a svokra nie.Ked on nemá tolko úcty a slušnosti k vlastnej manželke,tak mňa by vobec netrápilo ako to on zoberie.A tá dcéra musí byť tiež prípad.

gabika0825
31. jan 2024

Naozaj zvláštne vztahy…. Otec s dcérou sám na dovolenke bez mamy - jeho manželky, ktoru na dovolenku nechce zobrať… veď zoberte iba svokru so sebou

mikadooo
31. jan 2024

Ja by som ju vzala. Keby sa svokor hneval, tak by som sa ho normálne na rovinu opýtala, prečo sa hnevá, veď on pôjde s dcérou 🤷. Že sme len chceli aby to bolo féééééér (obľúbené slovo mojich detí).

autor
31. jan 2024

Takto svokor s dcérou chodia každý rok sami bez svokry. Tento rok ale chcela ísť s nimi, ale oni nechcú. Tak som jej teda navrhla, že nech ide s nami, keď chce ísť na dovolenku a ona ho nechce volať kvôli tomu, že on jej povedal, že ju na "svojej" dovolenke nechce.

autor
31. jan 2024

A no nechcem sa miešať do ich vzťahu ani nič také, len keď už som jej to navrhla tak som sa nechtiac priplietla do konfliktu, do ktorého ma nechcené vtiahnu. Tak teda či to zrušiť a povedať, že ani svokru neberieme alebo čo teda. Pre pokoj v rodine

autor
31. jan 2024

@gabika0825 áno aj mne to príde veľmi zvláštne, ale oni v rodine to berú normálne taká tradícia, nikomu to nepríde čudné.
A ja sa do toho ani starať nechcem, nie je to moja vec

cacianka
1. feb 2024

Ty si svokru poznáš, len ty vieš odhadnúť či s ňou bude dovolenka ok, tak podľa toho. Pozvanie platí, ak je v pohode, kľudne ju vezmite, svokor nech sa zduva.
Tvoj muž nevie čo je za tým, že otec chodí iba s dcérou a ženu/ mamu odmietli ? Tá žena si nezaslúži relax, zmenu prostredia , pozornosť ? Je im slúžka a so sluzkou sa nechodí?
Alebo je nejaká zanedbaná, konfliktná, problémová,?

h2
1. feb 2024

Ja nerozumiem. Vy chcete pozvať svokru. O tom, že by s vami išiel aj svokor, nepadla reč. Tak prečo chce svokra, aby svokor nešiel, keď ani s vami ísť nemá? Nech si ide ocinko s dcérkou, keď im to tak vyhovuje, svokra pôjde s vami. Či sa svokor nahnevá, by som mala úplne na háku. Presne tak, ako má on na háku, či jeho ženu nemrzí, že ju na "svojej" dovolenke nechce.

mamina7070
1. feb 2024

sak pozvi len svokru a hotovo neries ich vnutorne boje, svokra nebola ide s vami bodka

mandzula
1. feb 2024

Naplanujte dovolenku na rovnaky cas a je po dileme.

simca06022011
1. feb 2024

Zobrala by som ju s nami a hotovo. Bude sa hnevať? Nech si to riešia medzi sebou + on predsa ju zobrať nechcel. A viac by som nedoskutovala o tom. Ten chlap ai zaslúži odplatu a uvedomiť sa. Jeho dovolenka je jeho, jej je jej.. ;)

reanda
1. feb 2024

a ty chces ist na tu dovcu so svokrou, alebo si ju pozvala len preto, ze ti jej je luto? ona by s vami isla rada, alebo to berie len ako 'akt pomsty' voci svojmu muzovi? co tak trochu vypada, ked hned zacala s tym, ze ale nechce , aby isiel aj svokor.. v takom pripade by som to radsej zrusila, tiez by som nechcela byt len nastrojom niecej pomsty

eliska13
1. feb 2024

S vami chodí inokedy ak svokor?
tak nepôjde, aby vedel aké to je😝svokru by som zobrala a ostatné by mi bolo ukradnuté.My chodíme tiež so svokrou svokor ide na ryby s chlapmi🙂

janickacrazy
1. feb 2024

Ty chces zobrať svokru dobrovoľne na dovolenku? Úprimne máš môj obdiv. Ja by som so svojou týždeň vkuse asi nedala. 😁🙈

autor
1. feb 2024

@janickacrazy ďakujem 😄, ale ja mám dobrú svokru, takže som asi vyhrala lotériu v tomto

autor
1. feb 2024

@reanda Ja ju rada zoberiem, nebol to pôvodný plán, ale chcem jej spraviť radosť

autor
1. feb 2024

@simca06022011 aj ja to takto beriem, len sa bojím, že ma do toho zatiahnu a o to nemám záujem

ildiko36
4. feb 2024

ja by som ju zobrala

tianna
4. feb 2024

Možno trošku aj rozumiem.. teda vzťahu otec - dcéra - mama. Určite by som svokru vzala, veď pôjde v podstate so svojím synom. A svokrovi normálne slušne vysvetlila - ideálne teda nech mu to vysvetli jeho syn - že keď sestra brava otca on chce vziať mamu 🙂