icon

Dovolenka so švagrovcami sa zmenila na nočnú moru

4. júl 2024

Ahoje, nejdem si tu ani tak po radu ako skor sa vyzalovat.. muzova sestra s jej manzelom do nas uz 5 rokov hucia ze by sme mohli dat nejaku spolocnu dovolenku aspon na par dni, lebo s kazdym s rodiny chodime ( moja sestra, muzova sesternica s muzom, svokrovci) len s nimi sme ešte neboli nikde..tak reku ok tento rok sme teda suhlasili a ešte vo februari sme objednali v tatrach na 4 noci taky pobyt ze aj s detmi. Dovolenka sa konala minly tyzden od stredy do nedele sme mali zaplateny pobyt..Tesili sme sa lebo tam v okoli bolo aj dost vela atrakcii pre deti, vyslo nam aj pocasie, ze teda pochodime toho viac, hned po prichode do penzionu svagrina zahlasila ze oni su unavení z cesty ( cestovali sme hodinu) a prisli sme tam o trete..ze dnes isto nikam nepojdu len na veceru, hovorime si ok, my sme sa boli aspon s detmi prejst po okolí, svagrovci cely cas zalezeny v izbe..vysli z izby az o pol siedmej v case vecere..pri veceri sme sa dohodli ze pojdeme na druhy den na vylet do LM aj do zoo aj do toho obrateneho domceka, hned rano ako sme sa zobudili este pred ranajkai pise svagrina ze ju boli brucho a ze svagor sa tiez neciti dobre ze nikam nejdu..tak ok najedli sme sa zbalili deti do auta a vyrazili sme sami..vratime sa svagrina na izbe s detmi pytame sa kde je svagor..ze tu nedaleko ma jeho kolega mensiu chatku ze je tam spartiou tak zavolali aj jeho a isiel tam..tak volame aspon ju s detmi nech idu trosku vonku s nami,,ze nejdu lebo pocasie je o nicom..bolo pod mrakom alebo neprsalo..svagor sa vratil az ked bol cas vecere samorzejme opity jak delo...to bol stvrtok..v piatok sme chceli ist dakde na kupalisko s detmi ..volame samozrejme rano svagrovcov..nieee lebo svagrovi je zle.a svagrina ho nechce nechat sameho. ..takze nemozu ist ..tak zas sme len povzdychli zobrali nase deti ( ich deti cely cas na tablete v izbe alebo pozerali telku)..a isli sme..vratili sme sa az podvecer..svagra zase nebolo ( zas na chatke u kolegu) svagrina sama s detmi na izbe isli sme potom vsetci na veceru svagor sa vratil okolo pol noci totalne namol, vykrikoval a vyspevoval na cely penzion, klopal tam na dvere inych hosti..no proste uzas..na druhy den rano v sobotu svagrina zbalila seba aj deti, a prisla nam povedat ze jej muz je totalne rozbity po vcerajskku na posteli ze nam ho tu nechava a ide s detmi prec..ze ho mame doviest...ze ona s nim v jednom aute nepojde..svagor celu sobotu prespal..viackrat sme ho boli kontrolovat ..na druhy den rano v nedelu sme mali odchod o deviatej svagra zas nikde..nedvihal telefon, cakali sme ho tam ete v restauracii tri hodiny..volali sme svagrinej ta povedala ze ju to netrapi ze je isto na tej chatke a tam sa oziera..my sme mali ešte na nedelu vecer pozvanu navstevu lebo muz mal meniny prisli gratulovat..svagor sa potom objavil resp. dotackal brali sme ho teda do auta, ešte sme museli samozrejme za nich doplatit ubytovanie, lebo doplacalo sa az na konci, a svagrina svagrovi nechala len 20 eur..samozrejjme zatial sme peniaze od nich ešte nevideli..svagra ešte dostat doma z auta to bolo nadludsky vykon a dopratat ho na 4 poschodie bez vytahu k nim...uz nikdy nikdy s nimi nikam..

Strana
z5
maciatkolulu
6. júl 2024

@eludka áno je to ok,rovnako akoby bolo ok,ani neoznamovat a odísť,vyhodiť z bytu. Praskli jej nervy,tak odišla. Nie je pestúnka,je samostatná bytosť. Mne by tiež po troch dňoch praskli nervy,ak pán manžel dokázal tráviť tie dni u kamošov,mohol sa tam pohode vrátit.

michelle567
7. júl 2024

@maciatkolulu veď on tam asi aj bol. Písala že tri hodiny ho museli ešte čakať. Išla by som si domov a jemu napísala sms že odchádzate, neviete ho nájsť. Nech si vybavuje odvoz a hotovo dovi

tykat
7. júl 2024

@michelle567 ja by som to napisala svagrine "ahoj, odchadzame, tvoj muz tu nie je, spoj sa s nim a dorieste si to"

michelle567
7. júl 2024

@tykat ale šak kľudne aj jemu. Švagriná tam už nie je, nemajú čo s ňou riešiť. Keď sa manželka na neho vysrala môžu sa aj oni...keď by ho aj teda zobrali ale čakať tri hodiny kým zasa pije?? No napísala by som jemu a nech sa zariaďuje ako chce a žene sám vysvetľuje prečo neprišiel domov

maciatkolulu
7. júl 2024

@michelle567 áno,úplne v kľude. Predpokladám,že ho tri dni prosila....neskoro,tak dovidenia. Neostal by na pustatine úplne sám a opustený,zjavne tam mal kamošov. Nemusela sa švagriná obetovať a porušovať pravidlá a ohrozovať deti a tváriť sa ako mučeník....

Strana
z5