icon

Dovolili by ste synovej priateľke prespať u vás?

Včera o 21:46

Ahojte. Syn ( 22r ) dnes prišiel s tým, že by bol rad, ak by aspoň raz do mesiaca u nás prespala jeho priateľka, lebo s nou chce tráviť troska viac času. Cez týždeň sa nevidia, iba cez víkendy kvôli štúdiu. Neviem, či mu to mám dovoliť. Bývame v dome. Sú spolu skoro 3r. Dovolili by ste ?

Strana
z6
miui
Dnes o 19:50

@anonym_autor urcite by som nedovolila, 22rocny syn ma vecer vypit kakauko, pomodlit sa 3 ocenase a otocit sa na lavy bok a spat.

beadygirl18
Dnes o 19:57

@anonym_autor Samozrejme, podľa toho čo píšeš, by som určite s pokojným svedomím dovolila.

anonym_d7f7eb
Dnes o 20:19
@anonym_5ae922

Mne by vadilo jedine sexovanie pod mojou strechou a ešte kebyže som doma … Návšteva v prípade, že mám miesto určite nie. Ale sexovat, nech si mladí idú na víkend niekam, alebo do podnájmu …

@anonym_5ae922 sexovanie je prirodzene, aj pre 22rocnych. Asi mas este male deti, ze si to nevies predstavit, ked budes mat dospele deti, takuto volovinu ti ani nenapadne riesit.

anonym_b6d7d8
Dnes o 20:21

Áno

chrobak7
Dnes o 20:54
@anonym_d48c8a

@anonym_d48c8a
Jaj zabudol som pripomenut, nie je Slovenka 😃

@anonym_d48c8a Určite bude z Kórei alebo z Thajska. Tie sú také oddané. Len potom sa ich človek nevie zbaviť.

chrobak7
Dnes o 20:58
@1sally12

@anonym_e7c883 prečo by mali bývať u nich akože keď sa zoberú? 🙄 si to napísala jak hotovú vec

@1sally12 Keby sa zobrali a nemali by kde bývať, tak autorka povie neveste, nech láskavo ide bývať domov a jej synáčik bude bývať s ňou? Jasné, že ideálne by bolo, keby bývali sami. Ale to asi nehrozí, keďže synáčik býva stále doma pod taktkovkou teroru svojej mamy, ktorá mu ani len priateľku nedovolí.

Strana
z6