icon

Od akého veku môžu pubertiaci prespať u priateľky?

Dnes o 15:14

Ahojte maminky pubertiakov.
Od akého veku ste dovolili vašim synom prespať u priateľky cez noc.
Mali ste nejaký vekový limit?
Ďakujem ❤

anonym_0f1caa
Dnes o 15:20

Prespať určite nie. V tomto veku ? ani náhodou.

anonym_af70f6
Dnes o 15:24

18, odvtedy má priateľku, ale ak by mal v 17tich a jej rodičia by to dovolili, pustila by som ho. To nie je ani tak o veku, ako o tom, aké to dieťa je. Niektorí sú zodpovední, iní nie.

autor
Dnes o 15:25
@anonym_0f1caa

@anonym_0f1caa Nenapísala som vek 🙂 Skôr ma zaujíma, v akom veku už áno. 18?

anonym_11b80e
Dnes o 15:26
@anonym_0f1caa

@anonym_0f1caa kde si nabrala vek ??? Že v tomto veku nie 🤦

anonym_0f1caa
Dnes o 15:29
@anonym_autor

@anonym_autor píšeš pubertiak. to nemusíš napísať ani presný vek každý vie kedy je približne puberta.

anonym_91b41f
Dnes o 15:31

18 je dospelý, ten už len oznámi kde je. Prespať záleží od okolností, určite aj pred 18stkou

ivett1
Dnes o 15:31

Ja až od 18- násť...😊

anonym_b15520
Dnes o 15:36
@anonym_0f1caa

@anonym_autor píšeš pubertiak. to nemusíš napísať ani presný vek každý vie kedy je približne puberta.

@anonym_0f1caa takze vlastne dajme tomu vek 13 a 17 je u Teba to iste 😃

anonym_bb08ec
Dnes o 15:44

18 ročný nie je puberťák. To je adolescent

anonym_bb08ec
Dnes o 15:46
@anonym_autor

@anonym_autor 18 ročného ideš doma držať pod zámkom? Dobre drž, aspoň do 40tky.

anonym_2b741f
Dnes o 16:22
@anonym_bb08ec

@anonym_autor 18 ročného ideš doma držať pod zámkom? Dobre drž, aspoň do 40tky.

@anonym_bb08ec minule tu jedna riešila prespatie 22r syna, niektoré by držali synov doma do dôchodku

anonym_98377e
Dnes o 16:27

@anonym_autor až keď mal 24 a išiel sa s ňou ženiť. Ale to som mu “nedovolila”. On tak bol vychovaný. Požiadal ju o ruku a spia u nás alebo u nich. Do scadby spávali v oddelených izbách.

anonym_6e515a
Dnes o 17:02

Najskor od 18 a samozrejme bez ohladu ci dievca alebo chlapec po adekvatnom rozhovore, ktory by mal idealne prebehnut uz v mladsom veku

januska12323
Dnes o 17:06

18 ročný je už dospelý a nemusí si pýtať tvoje dovolenie.

anonym_11b80e
Dnes o 17:15

Od 17 som spala u frajera . Je to teraz môj manžel ,sme spolu skoro 20 rokov

anonym_6dbf4c
Dnes o 17:18

17 som mala ked ma pustili prvy krat na chatu prespat s frajerom a tu som. Mam 35 a moj bodycount je 2. 🤣 byvaly partner…ten s ktorym som bola vtedy na tej chate a vzala si ho a bola s nim dlho. A terajsi partner. Tadaaa

anonym_6dbf4c
Dnes o 17:20

Este by som dodala ze aspon rodicia vedeli kde a s kym som. Ti co ich nepustali vymyslali storky a rodicia nemali sajnu kde a s kym su.

belllinka
Dnes o 17:44

Minule ma tu v jedej teme poucili, ze vraj uz 13-rocne deti maju pravidelny sexualny zivot. A tu citam ze az od 17-18 by ste dovolili. 😀

anonym_3b1e81
Dnes o 18:03
@belllinka

Minule ma tu v jedej teme poucili, ze vraj uz 13-rocne deti maju pravidelny sexualny zivot. A tu citam ze az od 17-18 by ste dovolili. 😀

@belllinka rozdiel prespať a sexovať 😅

anonym_4c4909
Dnes o 18:07

@anonym_autor od 17tky som dovolila : ) su spolu dodnes maju 30

anonym_53df05
Dnes o 18:17

@anonym_autor
Dovolila vy som mu to, keby bol schopný zabezpečiť rodinu a mal k tomu aj dostatok zodpovednosťi 🤪. Ale vazdlne teraz. Ja som občas prchla zo školy a urobili sme si z priateľom pekný deň. Aké boli sme rozumní a vedeli sme, že by sme mali obaja veľmi ťažko riesitepny prúser, keby niečo. Takže sme sa maximálne pobozkali, niečo pojedli a zahrali si na gitare a zaspievali. No dnes by to bolo u mladých veľmi neatraktívne 😁.

anonym_91ba4c
Dnes o 18:20

Dcera mi doniesla na prespanie frajera ked mala 19 aj to uz spolu rok chodili a urcite spolu aj spavali. Byvaju na intraku cize nemam nejake iluzie, zeby spolu nespavali. Ale doma som ich mala zatial v oddelenych izbach.😂😂😂😂 a tu su.