Od akého veku môžu pubertiaci prespať u priateľky?
Ahojte maminky pubertiakov.
Od akého veku ste dovolili vašim synom prespať u priateľky cez noc.
Mali ste nejaký vekový limit?
Ďakujem ❤
18, odvtedy má priateľku, ale ak by mal v 17tich a jej rodičia by to dovolili, pustila by som ho. To nie je ani tak o veku, ako o tom, aké to dieťa je. Niektorí sú zodpovední, iní nie.
Prespať určite nie. V tomto veku ? ani náhodou.
@anonym_0f1caa Nenapísala som vek 🙂 Skôr ma zaujíma, v akom veku už áno. 18?
@anonym_0f1caa kde si nabrala vek ??? Že v tomto veku nie 🤦
@anonym_autor píšeš pubertiak. to nemusíš napísať ani presný vek každý vie kedy je približne puberta.
18 je dospelý, ten už len oznámi kde je. Prespať záleží od okolností, určite aj pred 18stkou
@anonym_autor píšeš pubertiak. to nemusíš napísať ani presný vek každý vie kedy je približne puberta.
@anonym_0f1caa takze vlastne dajme tomu vek 13 a 17 je u Teba to iste 😃
18 ročný nie je puberťák. To je adolescent
@anonym_autor 18 ročného ideš doma držať pod zámkom? Dobre drž, aspoň do 40tky.
@anonym_autor 18 ročného ideš doma držať pod zámkom? Dobre drž, aspoň do 40tky.
@anonym_bb08ec minule tu jedna riešila prespatie 22r syna, niektoré by držali synov doma do dôchodku
@anonym_autor až keď mal 24 a išiel sa s ňou ženiť. Ale to som mu “nedovolila”. On tak bol vychovaný. Požiadal ju o ruku a spia u nás alebo u nich. Do scadby spávali v oddelených izbách.
Najskor od 18 a samozrejme bez ohladu ci dievca alebo chlapec po adekvatnom rozhovore, ktory by mal idealne prebehnut uz v mladsom veku
Od 17 som spala u frajera . Je to teraz môj manžel ,sme spolu skoro 20 rokov
17 som mala ked ma pustili prvy krat na chatu prespat s frajerom a tu som. Mam 35 a moj bodycount je 2. 🤣 byvaly partner…ten s ktorym som bola vtedy na tej chate a vzala si ho a bola s nim dlho. A terajsi partner. Tadaaa
Este by som dodala ze aspon rodicia vedeli kde a s kym som. Ti co ich nepustali vymyslali storky a rodicia nemali sajnu kde a s kym su.
Minule ma tu v jedej teme poucili, ze vraj uz 13-rocne deti maju pravidelny sexualny zivot. A tu citam ze az od 17-18 by ste dovolili. 😀
Minule ma tu v jedej teme poucili, ze vraj uz 13-rocne deti maju pravidelny sexualny zivot. A tu citam ze az od 17-18 by ste dovolili. 😀
@belllinka rozdiel prespať a sexovať 😅
@anonym_autor od 17tky som dovolila : ) su spolu dodnes maju 30
@anonym_autor
Dovolila vy som mu to, keby bol schopný zabezpečiť rodinu a mal k tomu aj dostatok zodpovednosťi 🤪. Ale vazdlne teraz. Ja som občas prchla zo školy a urobili sme si z priateľom pekný deň. Aké boli sme rozumní a vedeli sme, že by sme mali obaja veľmi ťažko riesitepny prúser, keby niečo. Takže sme sa maximálne pobozkali, niečo pojedli a zahrali si na gitare a zaspievali. No dnes by to bolo u mladých veľmi neatraktívne 😁.
Dcera mi doniesla na prespanie frajera ked mala 19 aj to uz spolu rok chodili a urcite spolu aj spavali. Byvaju na intraku cize nemam nejake iluzie, zeby spolu nespavali. Ale doma som ich mala zatial v oddelenych izbach.😂😂😂😂 a tu su.